.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 112
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    ^ Еее, чак пък полово извращение едва ли. Айде ся. То не бяха полови извращения, психични болести и нз си какво. Хомосексуалността се дължи най-често на хормонален дисбаланс по време на бременността при майката на хомо-то. В редки случаи е личен избор.
    Да обикалят и да навират сексуалността си в очите на хората е супер тъпо. Да. И неприятно за останалите. Но брака не е нещо, което пречи на който и да е. Той си е за тях си. Никой не ви бие да им ходите на сватбите. Щом ще се почувстват по-стабилни и щастливи, ако са сключили брак - не виждам защо не.

Обаче как ше го обясниш тва на 5-годишния си син,които видял двама батковци да се мляскат.Кво ше му кажеш,когат стане на двайсе и ти заяви"Майко тва е Жоро и ше си осиновим дете"Освен тоба наистина е полово извращение,както аналиния,оралния и вски друг вид секс освен вагиналния.Пак казвам-нямам нищо против,тяхна работа,само да се крият,че вредят на обществото.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Vladel
    ^ Еее, чак пък полово извращение едва ли. Айде ся. То не бяха полови извращения, психични болести и нз си какво. Хомосексуалността се дължи най-често на хормонален дисбаланс по време на бременността при майката на хомо-то. В редки случаи е личен избор.
    Да обикалят и да навират сексуалността си в очите на хората е супер тъпо. Да. И неприятно за останалите. Но брака не е нещо, което пречи на който и да е. Той си е за тях си. Никой не ви бие да им ходите на сватбите. Щом ще се почувстват по-стабилни и щастливи, ако са сключили брак - не виждам защо не.

Обаче как ше го обясниш тва на 5-годишния си син,които видял двама батковци да се мляскат.Кво ше му кажеш,когат стане на двайсе и ти заяви"Майко тва е Жоро и ше си осиновим дете"Освен тоба наистина е полово извращение,както аналиния,оралния и вски друг вид секс освен вагиналния.Пак казвам-нямам нищо против,тяхна работа,само да се крият,че вредят на обществото.

Надали от едно гледане,ще стане гей.Това е генетично заложено,и ако не е,не биха го привличали мъже.

И все пак съм на мнение че малки деца не трябва да гледат такива работи на публични места.

Цитирай Първоначално написано от macromicro
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Против!
    Бог е създал мъжа и жената да бъдат семейство, да се размножават...
    Как ще се размножат двама мъже/две жени???
    Да си чувал за Regenbogenfamilie.Това означава една двойка гейове и една двойка лезбийки да отглеждат заедно дете.Да си чувал за инвитро,да си чувал за сурогатна майка,да си чувал за осиновяване?Информирайте се малко преди да пишете.
    Това, че твоята мозъчна дейност е изкривена, не е мой проблем!
    Аз съм против инвитро процедури и всякакъв вид изкуствено осеменяване или осиновяване при смесени двойки...
    Аре гръмни се, преди да ми обясняваш дали трябва да се информирам, или не!
    Типично когато свършат доводите почваме да се обиждаме.Ти каза,че гейове и лезбийки не могът да имат деца,аз ти доказах,че могът и понеже няма какво да ме обориш почваш да обиждаш.Знаеш ли колко малко ме интересува в какво вярваш и какво не.Бъди послушно момче данеби господ да се ядоса и да ти прати някоя гръмотевица отгоре .Като си тръгнал да спориш за нещо първо трябва да се информираш за него иначе ставаш за смях.
    Аз пак ще ти повторя, да хванеш да си пиеш хапченцата, да вземеш ти да се поинформираш малко, да почнеш да мислиш, да се ограмотиш!
    Мъж на мъж може ли да направи дете? А жена на жена? Не, нали?
    Всеки друг начин е изкуствен в случая....Чатна ли, или ти трябва още разяснение?
    И понеже си прекалено простичко същество-не съм мъж!
    И какво като е изкуствено.Не е ли по важно да се роди едно дете и то да е отгледано с любов от родителите.Какво ще кажеш на едно дете родено инвитро,че е по малко човек ли.Знаеш ли колко семейства не могат да имат деца,правят си тази процедура и след това отглеждат здрави и възпитани деца.Лично познавам такова семейство.Пак пост с които си показваш простотията,чакам следващия.
    О,боже колко си тъп.Нали и за инвитрото ти трябва мъжка сперма,бе?Нали като осиновиш,това значи,че някои пич си е свършил работата,някоя пичка го е изплюла,а ти кавто ще да си си взимаш секрет от мъжките и женските полови органи.
    Човешката тъпня е безгранична.Естествено,че за да се създаде едно дете трябва сперматозоид и яйцеклетка.Работата е там,че вече това дете може да се създаде по различни начини.Една гей двойка може да плати на сурогантна майка да им износи детето,една лезбийска двойкa може да има дете,ако една от жените си направи инвитро процедура,regenbogenfamilie,осинов ване.Пак да го повторя за неразбралите.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w

Надали от едно гледане,ще стане гей.Това е генетично заложено,и ако не е,не биха го привличали мъже.

И все пак съм на мнение че малки деца не трябва да гледат такива работи на публични места.
    Точно.
    И не само не трябва малки деца да гледат хомосексуални. Аз не мисля, че малки деца трябва да виждат и хетерота да се мляскат и опъват по пейките.

Пак казвам-нямам нищо против,тяхна работа,само да се крият
    Ок де. Тамън. Темата е за браковете. Никой не те кара да присъстваш на гей сватба.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Това било изкуствено,онова било изкуствено.Ами и кондомите и кремовете за лице и шампоаните и парфюмите всичко това е изкуствено,спрете да ги използвате.Дали една гей двойка ще има дете зависи от тях,никой не е задължен да го прави.Населението главоломно се увеличава вие сте се загрижили,че ако разрешът браковете светът изведнъж ще се стопи.Било извратено-ако знаете преди 100 години колко неща са били смятани за извратени,а сега са нещо нормално.Някой от вас ми напомнят на Бай Ганьо,горкият как ли се е почувствал когато са му казали,че вече хората се къпят повече от веднъж годишно.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Доказано е че хомосексуалността си е психично заболяване.Такива хора трябва да са под надзор и да се лекуват
    Къде е доказано пък това?
    Покажи ми научната статия.
    Не се занимавай. Научно доказано било...
    Аз съм ЗА. Приемам еднакво всички сексуалности и ми е все тая дали най-добрата ми приятелка примерно чука момче/момиче. Така де... много смешно изглеждате някои в очите на хората. Довода ви е Бог, но в Библията пише и много други неща, които съм сигурна, че вие не спазвате Не се правете на много изявени християни, спазващи всички Божии заповеди. Както и да е, някои сте много глупави и ограничени, няма смисъл да се хабя.

Едит: сега се върнах назад да прочета останалите мнения(не бях прочела цялата тема). Сиси(може ли да се обръщам така, не се познаваме :Д) много точно е казала това за Библията, точно това, което и аз казвах в горното ми мнение.
    Everything changes, but beauty remains ...

[quote="N1ksun"]
    Цитирай Първоначално написано от Azoria
    Цитирай Първоначално написано от N1ksun
    Цитирай Първоначално написано от Bloodlust
    Бог вижда всичко така или иначе , наказанието няма да го избегне никой от тях !
    не знае мнението му по въпроса "за" или "против" гейовете.
    Аз немога да разбера защо хората говорят, като не знаят ?
    А аз не мога да разбера защо си неграмотен.

За.
    Аз съм за. Не ми пречат, не ме дразнят, докато не започнат да парадират със сексуалните си предпочитания (което, между другото, ме дразни и в хетеросексуалните двойки). Относно отглеждането на деца - мисля, че би било леко травмиращо за детето, но с полагане на сериозни усилия и адекватни обяснения още от най-ранна възраст, е преодолимо.
    Това, че хомо/бисексуалните били вредни за човечеството, е абсурдно, просто не говорете глупости, защото се излагате жестоко.
    Някой съди ли ви, порицава ли ви заради човека, с когото живеете, с когото спите, с когото ходите? Предполагам, че не.
    Тогава оставете и останалите хора да живеят живота, който искат.

Голям фен Аватара на Yancheto
    Против!
    Чакай малко, а защо трябва да се... размножават? Винаги са ми били много странни тези, които твърдят, че е едва ли не задължително човек да остави потомство.
    Аз съм твърдо за. Никакво значение няма от какъв пол е човека, който обичаш, щом сте щастливи заедно. А ако това да сключат брак ще ги направи по-щастливи, защо не?
    Някои от вас казват, че нямат нищо против, само да не го показвали пред хората. Ами, защо ние, ``нормалните``, да можем, а те не? Това е някакъв двойствен стандарт, с който никак не съм съгласна. А това, че вредели на обществото е абсолютна глупост. Sh@dow го каза, няма смисъл да се повтарям.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Ами едва ли, когато сме били създавани, или изобщо сме се създавали-все едно, то идеята е била просто да си правим кефа.
    Защото, ако Адам и Ева е трябвало да са Адам и Адам, или Ева и Ева, отдавна да са умрели и всичко да е изчезнало заедно с тях. Защото ако майка ти и баща ти не се бяха изплющяли и теб нямаше да те има.
    Защото цивилизацията е плод на размножението на животните И хората, а не ръгането на пишка в друг мъжки задник...

macromicro, би ли ми обяснил, защо смяташ, че само вашето мнение е правилно и всеки, който не подкрепя хомосексуалистите, браковете между такива, осиновяването на деца от такива, и изкуственото оплождане на такива, той е лош човек? Защо смяташ, че сме ограничени, защото предпочитаме срещуположния пол и искаме децата ни също да го правят?
    Трябва ли всеки да примира от щастие, когато вижда как малкия Жорко идва на училище с двамата си бащи? И изобщо, трябва ли да сме длъжни да подкрепяме хомосексуалните прояви, защото според вас сме ограничени? Хайде пак да попитам. Значи ние трябва да сме свободомислещи и да приемаме всяка ваша стъпка, защото нали живеем в 21 век. Вие от ваша страна не сте ли ограничени, като смятате, че ние ТРЯБВА да го правим?

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

anonymous708973
    Guest
    Защо смяташ, че сме ограничени, защото предпочитаме срещуположния пол и искаме децата ни също да го правят?
    Ограничени сте, защото не приемате правото на избор.
    Съжалявам, че трябва да го кажа. За много неща съм съгласна с теб, но не и за това.

Против инвитро и осиновяване си, така ли? Тоест, за теб едно дете може да съществува единствено, ако е родено от майка си и има баща?
    Това важи ли за двойките, наричани от теб "нормални", които не могат да имат деца?

Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Защо смяташ, че сме ограничени, защото предпочитаме срещуположния пол и искаме децата ни също да го правят?
    Ограничени сте, защото не приемате правото на избор.
    Съжалявам, че трябва да го кажа. За много неща съм съгласна с теб, но не и за това.

Против инвитро и осиновяване си, така ли? Тоест, за теб едно дете може да съществува единствено, ако е родено от майка си и има баща?
    Това важи ли за двойките, наричани от теб "нормални", които не могат да имат деца?
    Къде видя да казвам, че съм против осиновяването и инвитрото? Не ми обръщайте деумите както ви изнася. Казах, че съм против изкуственото осеменяване или осиновяване/сурогатното майчинство, когато става въпрос за хомосексуални двойки. А, не че по принцип съм против това.
    И да ти кажа честно, наистина предпочитам да бъда ограничена, отколкото обратна.
    Хубаво, всеки си има право на избор. Това го изяснихме. Но защо хомосексуалистите да имат право на брак и на "собствени деца", а хетеросексуалните да нямат право да са против това? Значи, колкото едните са ограничени, толкова и другите. Защото, след като си хомосексуалист и обичаш половинката си, която е от твоя пол, защо трябва да ти пука, дали някой го одобрява или не? Живей си с него, играйте си на семейство, "правете" си деца, живейте си живота дружно. Но защо пък трябва да ми ограничавате правото да НЕ ви харесвам? Не съм тръгнала да коля и беся някой, защото е хомосексуален. Просто не са ми приятни такива семейства, и никой няма право да ме ограничава в нехаресването, както аз не ги ограничавам с плющенето им...
    Толкова.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

anonymous708973
    Guest
    Аз съм против инвитро процедури и всякакъв вид изкуствено осеменяване или осиновяване при смесени двойки...
    Смесена двойка не значи ли мъж и жена?

Град
    Боже, извинявам се...объркала съм думата и за това не е станало ясно. Те мислите ми кой знае къде са били вчера...
    Имала съм предвид хомосексуални, а не смесени двойки....

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Не ми допадат еднополовите двойки, независимо дали са подписали в гражданското, или не са. Просто съзнанието ми не го възприема. Едно е сексуален експеримент, друго е трайно съжителство. На мнение съм, че едно дете има нужда от майка и от баща, които да работят в екип относно възпитанието му, самото дете трябва да се научи да съжителства и да общува и с жени, и мъже, които да му покажат и двете страни на монетата. Странно ми е как момче, отгледано от лесбийки, ще се превърне в здрав, прав, респектиращ с държанието и излъчването си мъж, или как едно момиче ще се превърне в женствена красива млада дама, ако е отглеждана от двама мъже. Някакво такова никакво ми е, сигурно 'щото нямам нагледни примери около себе си.
    Категорично обаче възгледите ми нямат нищо общо с Библията, нито с глупостите, че мъжът и жената трябвало на всяка цена да са заедно, за да се размножават. Биологично, че е заложено - заложено е, ама именно това, което отличава човека от животното е, че човекът си взема решенията сам и си има определени принципи, а не ходи да се опложда с всеки женски/мъжки екземпляр, който му попадне в обкръжението.
    Колкото до инвитрото - мога само да се надявам, че няма да ви се наложи никога да стигнете дотам. Нямате си и на идея какво е да си години с даден човек, да го обичаш, да се уважавате, да си вярвате, да споделяте общ дом и обща постеля и от все сърце да искате да си имате дечица, а да не се получава. Децата, заченати инвитро по никакъв начин не се отличават от останалите, освен може би по броя си, 'щото рядко се ражда само по едно.
    Единствено т'ва със сурогатството не го приемам, 'щото и то ми идва неестествено. Трябва да си някаква много дебелокожа и неебателна с извинение, че да се грижиш 9 месеца за едно малко човече, носейки го в корема си, и накрая да го продадеш, без изобщо повече да го чуеш и видиш. Именно тая част с плащането прави нещата още по-гнусни и брутални.

anonymous708973
    Guest
    Боже, извинявам се...объркала съм думата и за това не е станало ясно. Те мислите ми кой знае къде са били вчера...
    Имала съм предвид хомосексуални, а не смесени двойки....
    Окей, няма проблем значи. Уважавам правото ти на мнение.
    Просто настръхнах, когато го прочетох, защото разбрах, че си против осиновяването и инвитрото като цяло.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Аз съм против като цяло. Да си праят у тях си квото искат, ама да чувам пак по новините "Гей парад......" или "Първата педераска двойка у нас.......". Не благодаря. Писна ми. Ние не излизаме да се чукаме на центъра, и те да не го правят.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Град
    in Middletown.. ^^
    ЗА! Всеки има право..Ако наистина се обичат двама души, независимо от какъв пол са..имат право да бъдат щастливи..А колкото то Би-сексуалновстта, не я намирам като някаква болест..всеки прави собствен избор в това какъв да бъде и какъв живот да води..
    Liar Liar, don't cry on my shoulder ...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от N1ksun
    Цитирай Първоначално написано от Bloodlust
    За. Както беше казано по-напред: тези неща ги е имало и ще продължава да ги има. Защо да не узаконяват връзките си, щом се обичат?
    Този, който го узакони това, ще бъде най-големия престъпник за мен и много други ! Безредиците , които ще последват ще са колосални и човека отговорен за това ще трябва да бъде линчуван пред народа ! Бог вижда всичко така или иначе , наказанието няма да го избегне никой от тях !
    даже бог е гей и е праскал адам в рая
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    in Middletown.. ^^
    даже бог е гей и е праскал адам в рая
    Еее тва ме разби ...
    Liar Liar, don't cry on my shoulder ...

Повече от фен
    Против!
    Да си чувал за Regenbogenfamilie.Това означава една двойка гейове и една двойка лезбийки да отглеждат заедно дете.Да си чувал за инвитро,да си чувал за сурогатна майка,да си чувал за осиновяване?Информирайте се малко преди да пишете.
    Това, че твоята мозъчна дейност е изкривена, не е мой проблем!
    Аре гръмни се, преди да ми обясняваш дали трябва да се информирам, или не!
    Типично когато свършат доводите почваме да се обиждаме.Ти каза,че гейове и лезбийки не могът да имат деца,аз ти доказах,че могът и понеже няма какво да ме обориш почваш да обиждаш.Знаеш ли колко малко ме интересува в какво вярваш и какво не.Бъди послушно момче данеби господ да се ядоса и да ти прати някоя гръмотевица отгоре .Като си тръгнал да спориш за нещо първо трябва да се информираш за него иначе ставаш за смях.
    Аз пак ще ти повторя, да хванеш да си пиеш хапченцата, да вземеш ти да се поинформираш малко, да почнеш да мислиш, да се ограмотиш!
    Мъж на мъж може ли да направи дете? А жена на жена? Не, нали?
    Всеки друг начин е изкуствен в случая....Чатна ли, или ти трябва още разяснение?
    И понеже си прекалено простичко същество-не съм мъж!
    И какво като е изкуствено.Не е ли по важно да се роди едно дете и то да е отгледано с любов от родителите.Какво ще кажеш на едно дете родено инвитро,че е по малко човек ли.Знаеш ли колко семейства не могат да имат деца,правят си тази процедура и след това отглеждат здрави и възпитани деца.Лично познавам такова семейство.Пак пост с които си показваш простотията,чакам следващия.
    О,боже колко си тъп.Нали и за инвитрото ти трябва мъжка сперма,бе?Нали като осиновиш,това значи,че някои пич си е свършил работата,някоя пичка го е изплюла,а ти кавто ще да си си взимаш секрет от мъжките и женските полови органи.
    Човешката тъпня е безгранична.Естествено,че за да се създаде едно дете трябва сперматозоид и яйцеклетка.Работата е там,че вече това дете може да се създаде по различни начини.Една гей двойка може да плати на сурогантна майка да им износи детето,една лезбийска двойкa може да има дете,ако една от жените си направи инвитро процедура,regenbogenfamilie,осинов ване.Пак да го повторя за неразбралите.
    И според теб това дете ще израстне в хубава среда.Може би ще се наложи да си признава,че е хетеро пред техните?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w

Точно.
    И не само не трябва малки деца да гледат хомосексуални. Аз не мисля, че малки деца трябва да виждат и хетерота да се мляскат и опъват по пейките.

Пак казвам-нямам нищо против,тяхна работа,само да се крият
    Ок де. Тамън. Темата е за браковете. Никой не те кара да присъстваш на гей сватба.
    Е то,че от 1 гледане няма да стане,няма.Но това ще се наслой в обществотои един ден ще е прекалено много.Нека не се узконява или дфа се направи някакъв компромис-примерно да не се нарича брак,а съжителство.Според мен трябва да се забрани да се обиждат,да се валят и изобщо да се говори за хомота.Да видиш,че тогава едва 25% от сегашните хомота ще си останат такива.Иначе ще ги поущрим.Знаеш ли колкохора ще се оженят така,за да се видят по новините.Между другото имам 1 приятел,който е гей.Той е съгласен с мен,защото си е гей отвътре.

Shturrrche88 гейовете и лезбийките и бисексуалните са горе долу около 10%,останалите са хетеро затова не се притеснявай човечеството ще продължи да съществува и представи си прогнозите са,че след 50 години световното население ще се удвой.Глупостите,че двама мъже не могат да отгледат момиче и лезбийките момче и,че всяко дете трябва да е отгледано от мъж и жена даже няма да ги коментирам.Да забраним тогава и на самотните родители да отглждат деца защото ще възпитат получовеци.За теб всеки хомосексуален трябва да се ожени за срещуположния пол и да има деца с което нарушаваш правото на индивида сам да решава как да живее живота си.Може ли аз примерно фа ти кажа -Shturrrche88 не одобрявам да излизаш с еди кой си и да се жениш за него.Кой съм аз да ти казвам това,ти точно това правиш в момента.Това е вмешателство в нечий личен живот,а на това нямаме право.Да имаш право да си хомофобка.Как ще се почувстваш примерно,ако си на работно място и шефът ти е шовинист.Викне те в офиса и и каже,съжелявам ти като жена имаш право да си търсиш работа,но аз като шовинист имам право да мисля,че мъжете са много по умствено развити и много по способни от вас жените.Вашето място е в кухнята и да перете чорапите на мъжете си.Този същия човек примерно няма да те наеме само защото си жена.Или да иде един негър и да му кажат същото-съжелявам ти си си негър,но аз съм расист така,че имам право да не те наема само защото си черен.Какво означава трябва ли да се примириш от щастие,ако Гошко от твоя клас има двама бащи.Ти си точно от хората които ще направят всичко възможно да му вгорчиш живота на този Гошко и след това лицемерно ще заявиш-вижте колко е нещастен Гошко той е доказателство,че еднополови родители не могът да отглеждат деца.Нещо като изнасилвачи които заявават на жертвата си нещо от сорта -ти си виновна защо беше облечена с толкова къса рокля или ти си виновна кои те кара да ходиш сама толкова късно през нощта.Едно дете не е важно при какви родители ще отрасне важното е да е обичано и подрепяно.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    пак ви казвам, господ е азис
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    macromicro, пак казвам-не ми набутвай думички, които не съм казвала.
    Първо, не съм споделила, че благодарение на хомосексуалните двойки населението ще намалее. Това го пишеш вече в трети пост.
    Второ, това, че изказвам гласно мнението си и факта, че не подкрепям БРАКА между хомосексуалисти, не означава, че ви преча да си живуркате с хомосексуалните си половинки. Вие, независимо дали ви харесвам или не, пак ще си живеете заедно и пак ще правите секс, нали? За всичко друго, законът в България се е погрижил-не е позволен брак между хора от един и същи пол, не е позволено осиновяването или отглеждането на деца от хомосексуални двойки...не съм го измислила аз. И ако някой ме контрира, че познава деца, чийто родители са двама мъже, или две жени-може...не го отричам. Но в закона фигурира забрана на хомосексуални двойки да осиновяват деца. Така, че не ми скачай на мен, че аз съм тази, която ви пречи...не съм...аз си дудна през компа. Нито скачам на педали, нито на лесбийки...не им скандирам "смърт за педерасите"...Но не подкрепям брака между тях...а той може да е само граждански, защото църковен няма как да стане.
    Игнорирайте ме мен. Имай предвид, че целия закон е срещу вас...оспорвай си правата там...
    И да те светна нещо. Имах съученик, чийто баща беше хомосексуалист и всички го знаеха. Разведен беше човекът, живеше си с "половинката" и всички го знаеха това...никой не го е бъзикал, най-малко аз. Защото момчето беше свястно. Но в първите си години е гледан от майка и баща. Самия той не одобряваше особено връзката на тати с друг тати, и често се е чувствал дискомфортно при разговор на тази тема, без да бъде нападат или обиждан...
    Не бих причинила това на детето си.
    Най-вероятно си прав и за друго. Като знам какви изверги отглеждат деца, може би двама мъже биха отгледали по-добре едно дете, и с повече любов от тях, НО, това не означава, че детето им ще се чувства комфортно. Защото, докато е малко и не е съвсем наясно, може и нещата да се ок. Но, когато порасне и се чатне за какво става въпрос, и самото то, вътрешно не одобрява този тип семейство, ти като родител на такова дете как ще се почувстваш? Питам те, сериозно.

Едно дете,ако е отраснало в семейство с любов и разбиране никога не би се срамувало от него.Твоя пример ми напомня на тези сериали които съм гледал като малък където еди кой си бедняк се ожени за някоя богаташка и се срамува,че семейството му е бедно.Как ли ще се почуствам ли ами примерно по същия начин как ти ще се почувстваш,ако няко ден имаш дете,с баща му се разделите и то заяви,че не иска да живее с теб.Пак повтарям,ако едно дете е обичано и подрепяно от семейството,то то никога не би се срамувало от него.И какво изобщо означава няма да одобри.Ти не одоряваш ли начина по който си отгледана.Що се отнася за законите те тепърва ще се променят.И в миналото хората на запад са си купували роби,вече не е така.Законите не са вечни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си