Цитирай Първоначално написано от macromicro
Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
Против!
Бог е създал мъжа и жената да бъдат семейство, да се размножават...
Как ще се размножат двама мъже/две жени???
Да си чувал за Regenbogenfamilie.Това означава една двойка гейове и една двойка лезбийки да отглеждат заедно дете.Да си чувал за инвитро,да си чувал за сурогатна майка,да си чувал за осиновяване?Информирайте се малко преди да пишете.
Това, че твоята мозъчна дейност е изкривена, не е мой проблем!
Аз съм против инвитро процедури и всякакъв вид изкуствено осеменяване или осиновяване при смесени двойки...
Аре гръмни се, преди да ми обясняваш дали трябва да се информирам, или не!
Типично когато свършат доводите почваме да се обиждаме.Ти каза,че гейове и лезбийки не могът да имат деца,аз ти доказах,че могът и понеже няма какво да ме обориш почваш да обиждаш.Знаеш ли колко малко ме интересува в какво вярваш и какво не.Бъди послушно момче данеби господ да се ядоса и да ти прати някоя гръмотевица отгоре .Като си тръгнал да спориш за нещо първо трябва да се информираш за него иначе ставаш за смях.
Аз пак ще ти повторя, да хванеш да си пиеш хапченцата, да вземеш ти да се поинформираш малко, да почнеш да мислиш, да се ограмотиш!
Мъж на мъж може ли да направи дете? А жена на жена? Не, нали?
Всеки друг начин е изкуствен в случая....Чатна ли, или ти трябва още разяснение?
И понеже си прекалено простичко същество-не съм мъж!
И какво като е изкуствено.Не е ли по важно да се роди едно дете и то да е отгледано с любов от родителите.Какво ще кажеш на едно дете родено инвитро,че е по малко човек ли.Знаеш ли колко семейства не могат да имат деца,правят си тази процедура и след това отглеждат здрави и възпитани деца.Лично познавам такова семейство.Пак пост с които си показваш простотията,чакам следващия.
О,боже колко си тъп.Нали и за инвитрото ти трябва мъжка сперма,бе?Нали като осиновиш,това значи,че някои пич си е свършил работата,някоя пичка го е изплюла,а ти кавто ще да си си взимаш секрет от мъжките и женските полови органи.