- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Еднополови бракове?
Къде видя да казвам, че съм против осиновяването и инвитрото? Не ми обръщайте деумите както ви изнася. Казах, че съм против изкуственото осеменяване или осиновяване/сурогатното майчинство, когато става въпрос за хомосексуални двойки. А, не че по принцип съм против това.Първоначално написано от PinkPan7her
И да ти кажа честно, наистина предпочитам да бъда ограничена, отколкото обратна.
Хубаво, всеки си има право на избор. Това го изяснихме. Но защо хомосексуалистите да имат право на брак и на "собствени деца", а хетеросексуалните да нямат право да са против това? Значи, колкото едните са ограничени, толкова и другите. Защото, след като си хомосексуалист и обичаш половинката си, която е от твоя пол, защо трябва да ти пука, дали някой го одобрява или не? Живей си с него, играйте си на семейство, "правете" си деца, живейте си живота дружно. Но защо пък трябва да ми ограничавате правото да НЕ ви харесвам? Не съм тръгнала да коля и беся някой, защото е хомосексуален. Просто не са ми приятни такива семейства, и никой няма право да ме ограничава в нехаресването, както аз не ги ограничавам с плющенето им...
Толкова.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!