Shturrrche88 гейовете и лезбийките и бисексуалните са горе долу около 10%,останалите са хетеро затова не се притеснявай човечеството ще продължи да съществува и представи си прогнозите са,че след 50 години световното население ще се удвой.Глупостите,че двама мъже не могат да отгледат момиче и лезбийките момче и,че всяко дете трябва да е отгледано от мъж и жена даже няма да ги коментирам.Да забраним тогава и на самотните родители да отглждат деца защото ще възпитат получовеци.За теб всеки хомосексуален трябва да се ожени за срещуположния пол и да има деца с което нарушаваш правото на индивида сам да решава как да живее живота си.Може ли аз примерно фа ти кажа -Shturrrche88 не одобрявам да излизаш с еди кой си и да се жениш за него.Кой съм аз да ти казвам това,ти точно това правиш в момента.Това е вмешателство в нечий личен живот,а на това нямаме право.Да имаш право да си хомофобка.Как ще се почувстваш примерно,ако си на работно място и шефът ти е шовинист.Викне те в офиса и и каже,съжелявам ти като жена имаш право да си търсиш работа,но аз като шовинист имам право да мисля,че мъжете са много по умствено развити и много по способни от вас жените.Вашето място е в кухнята и да перете чорапите на мъжете си.Този същия човек примерно няма да те наеме само защото си жена.Или да иде един негър и да му кажат същото-съжелявам ти си си негър,но аз съм расист така,че имам право да не те наема само защото си черен.Какво означава трябва ли да се примириш от щастие,ако Гошко от твоя клас има двама бащи.Ти си точно от хората които ще направят всичко възможно да му вгорчиш живота на този Гошко и след това лицемерно ще заявиш-вижте колко е нещастен Гошко той е доказателство,че еднополови родители не могът да отглеждат деца.Нещо като изнасилвачи които заявават на жертвата си нещо от сорта -ти си виновна защо беше облечена с толкова къса рокля или ти си виновна кои те кара да ходиш сама толкова късно през нощта.Едно дете не е важно при какви родители ще отрасне важното е да е обичано и подрепяно.