Цитирай Първоначално написано от Righteousness
По всичко личи, че краят е близо. И да изпишем безкрай страници по тази тема, сърцата на хората са закоравели за да видят истината. Незнам какво кара хората да се водят по "разчупените" неща. Възпитанието куца big time напоследак. Жалко, че има дъги, щото ни трябва още един потоп... Хора толкова обладани от извращения, опитващи се да вървят срещу всичко естествено.

Поколението хули Библията. А Библията ни учи на правилната любов, правилните взаимоотношения. Да обичаме ближния както себе си. Да си помагаме и подкрепяме. Бог е любов. Естествено за вас като не съществува Бог каква любов? Казвала, че секса преди брака е грах - вярно е. Колко по щастливи ще са семействата ако всеки знае, че е единствен за другия и не са познали друго тяло. За вас момичета, няма ли да ви е изключително яко ако знаете, че сте единствена в живота на мъжа до себе си? Че той никога не е познал по такъв начин друго момиче, и за него вие сте единсвената на света. За момчетата по същия начин - няма ли чувството да е на съвсем друго ниво, ако бъдещата ви съпруга не се е раздавала на тоя и на оня а се е пазила чиста за да се отдаде с пълната си страст към вас.? Или ще ви е по приятно десетки пубери да са я пообработили малко? След като човек е имал многобройни извънбрачни връзки, как искате семействата да не завървшат с развод? Вие поощрявате да следваме плътските си страсти, а после ми семействата не издържат... Как да издържат като той е имал поне 10 момичета преди жена си и за него тя не е изобщо специална, а подсъзнателно е поредната? Същотото се отнася и в обратна посока.

Казах, че с много писане не става но и аз се разприказвах извинявайте за което. Твърдо против съм хомосексуалните бракове и връзки. Колкото и учени да ми казват, че генетично човек се ражда така няма да го приема. Преди 1-2 века ако някой се разхожда с епилирани крака и ръце, облечен в розова фанелка и прилепнали дънки по центъра... бас фащам, че няма да се прибере жив у тях си. Но сега това е нормално... Приемаме сексът на по 13-14-15-16-17-18 години защото се обичат. Ооо тези тийнове как са разбрали дълбочината на любовта висейки пред youjizz.... Нека младите хора да се обичат и да се **** колкото искат, да опитат от живота на макс. Каквото му харесва на човек защо да не го прави нали? Да, но на някой хора им харесва да убиват другите. И това им извира от вътре. Сигурен съм, че учените ще кажат, че и това е генетично заложено. Тогава дай да ги подкрепяме, те са си родени убиици, дискриминация ли ще правим а? Който не ги приема е ограничен и задръстен с предрасъдъци от Библията!!!!

Сега ще ме нападнете като ми кажете, че това никога няма да стане. Същото ще ви каже човек от преди 1-2-3 века като му кажете, че църквата ще бракосъчетава хомота. Мога много да пиша но мисля, че това е достатъчно изказване на мнението ми.

ПС: Вярвам в Бог, в синът му Исус Христос и в Святия Дух. Вярвам в това което е писано в Библията и вярвам, че ни води към покаяние и към живот достоен за подръжание. И не каквото и да кажете няма да ме разубедите.

ПС2: Извинете ме за правописа.

ПС3: Имате разрешение да ме псувате, обиждате, заплювате и всяко друго модерно нещо за потъпкване на другия. Аз обичам хората, но мразя греха. Бог да ви благослови и дано да Го познаете навреме
Първо - бог е любов. Искам да ми обясниш страданието по света. Умиращите деца,болните деца,гладните и жадни деца? И така мога да си редя нещастия 400 реда... Той нали е любов,защо го прави? Нали е всемогъщ,защо не го спре?

Второ - даваш за пример времето преди 2 века и казваш,че и сега трябва да е така,едва ли не. Ами нека ти кажа нещо - човечеството толкова се е развило за 2 века,че може би най-сетне сме почнали да мислим правилно. Гледаме света сякаш през слънчеви очила,повярвай ми когато ги свалиш и спреш да съдиш хората за маловажни неща ще видиш колко по-светло е всъщност.

Трето - 13,14,15,16,17,18 годишни да не правят секс? Преди 2 века са се женели на по 15-16 години ,мислиш ли,че са чакали две,три години преди да почнат да правят секс?
Твоят първи път след тази възраст ли беше? С жена ти ли?

"Същото ще ви каже човек от преди 1-2-3 века като му кажете, че църквата ще бракосъчетава хомота." - това само говори колко си деградирал.

Имаш си възгледи,защитаваш си ги - това е добре. Уважавам го. Разликата между нас е,че ти вярваш ,а аз знам. (: