Пф, на мен пък изобщо не ми пука. Не е моя работа да се меся в живота на другите хора, като се обичат хората да си правят квото си искат...
Но пък въпреки това ако трябва да изкажа мнение, ще кажа че съм по-скоро против, просто защото цялата тая работа ми се вижда извратена. Представете си малко детенце, отгледано от две жени примерно, нехаещо какво е да имаш баща до себе си, гледащо как двете му "майки" спят в едно легло, цял живот разпитвано къде е баща му, а ако истината излезе наяве - ще му се подиграват, особено в началното училище. Това е един вид психическа травма за детето...
Отвращават ме също така и тея малки пикли на по 13 дето снимат клипове и снимки как се натискат и ги качват във Фейсбук за да се правят на интересни пред някой батко.
И като искат хомосексуалните да са приемани нормално, да спрат да парадират с това че са такива, защото повечето точно това и правят. Цялата тая идея с гей парадите на пример ми се струва направо смехотворна, именно защото те сами се опитват да се направят на велики и да изпъкнат сексулността си като ходят по улиците и крещят "Вижте ме, аз съм гей!!". Това нищо няма да промени, така хората започват да им се присмиват още повече. Хетеросексуалните не си правят паради... като искат да бъдат приемани нормално, да се държат нормално...
Най-вероятно веднага ще почнете да ме нападате, и отново казвам, че нямам нищо против хомо/бисексуалните, просто изказвам мнение, и то е главно че постъпките на някои от тях ме отвращават и не казвам че всички са такива - ако са съвсем нормални хора, които не се опитват да парадират със сексуалността си насам-натам, а просто имат влечение към своя пол и искат да създадат съвместен живот - тяхна си работа, никой не може да им забранява.