- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- възрастта
Добреее, от известно време чета много теми тук и ми прави впечатление, че когато някой 11/12/13/14 годишен пусне тема от сорта "влюбен съм", "не мога да я/го забравя"... всички започват да го нападат с реплики "само на 13 си, не ми говори за любов, нищо не знаеш, малък си, учи си уроците..."
Съгласна съм, че не му е точно сега времето, но от личен опит знам, че е възможно да се влюбиш до уши и да си на 12 .. Това не означава, че ще го направиш, но вече на 13 е нормално да си се целувал с език...
Не мислите ли, че нещата могат да се съчетаят?! Може да си добър ученик и в същото време да си 13 и да си имаш гадже, което да обичаш! (ДА, ДА ОБИЧАШ.. МОЖЕ ДА Е ЗАКРАТКО, НО Е ВЪЗМОЖНО ДА ИЗПИТВАШ ПО-СИЛНИ ЧУСТВА!)
Казвам го от личен опит (както споменах ;дд), най-добрата ми приятелка е в същата ситуация ... Просто при всеки е различно, защо толкова се стряскате като чуете за 12/13 годишни с гадже?!![]()
Френски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те те питат
Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...
Много сии права .. и аз пуснах една тема .. и всички ме нападнаха![]()
![]()
.. азз исках съвет ноо ... ;дд
Believe <3
Можеш да си влюбен и на 13, и на 23, просто усещанията са различни.
И аз бях влюбена на 13 ,но когато попораснеш малко виждаш страни на любовта,които не си и подозирал,че има когато си бил на 12 -15 (примерно) . И затова на хората не им се вярва сигурно,де да знам..![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Ами то и аз съм се влюбвала, когато бях на 12, 13 години... Били сме гаджета, но съм го обичала от далеч човека, просто защото незнаех как трябва да се държа с негоАми и според мен има разлика в това да си влюбен на 12 годишна възраст и да си влюбен на по - зряла възраст... Определено смятам така, защото всяко следващо влюбване става все по - голямо и по - голямо!
![]()
Нормално е да се напикаваш още на тая възраст.Първоначално написано от martito2
Queen of the Damned
Какво значи да обичаш за кратко?
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Първоначално написано от BonnieandClyde666
.. нда.. що направо не ги посъветваш на университет да ходят с памперси.. абе какво е това мислене ? ... едно време на 18 са се женели.. и не е било странно,сега да имаш гадже на 13/14 е странно.. айде моля ви се.. към 13/14 на всеки почват да му шарят очичките иска или не
![]()
И аз на 12 бях хлътнала до уши по 1 момче,та чак до 14-15 годишна ме държаНа това му се вика детска любов и той си ми остава такава,само дето отдавна нямам никакви чувства към него,но трябваше да порасна малко,за да го осъзная
![]()
Мога да кажа,че това което изпитвам към сегашния ми приятел е вече нещо истинско![]()
Аз по коментарите в тоя раздел излизам, че съм бил бахти разгонения тънкопишковец като малък. Чак в гимназията почнах да мисля за учене.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
да така е права си..и аз от 10 годишна бях до уши влюбена в един 2 години по-голям от мене... 5 години го харесвах,обичах,мразех,рев х ,драх се за него... нормални детски истории![]()
![]()
но идва време когато порастваш,осъзнаваш,че има и други неща които те влекът,интересуват,срещаш и други момчета и т.н. нещата се проемнят с времето,важното е и ти да ги следваш,а не да циклиш в едно положение .. а относно това,че всички ги съдят от една страна ги разбирамм..мисля че виждаш кво е положението..раждат на по 13..женят се на по 15-16 ..то това е ненормално .. те нямат натрупан житейски опит,за да са сигурни,че този човек е правилния за тях...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Раждат на 13 и се женят на 15-16 почти само в ромските квартали. А ако четеш тук, ще излезе, че всяко дете има дете.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
щом го казвам значи знам и за деца които не са от ромски произход и това не оправдава никого дали са роми,българи,гърци,турци,ар менци и т.н.
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
ХехеПървоначално написано от FuCKkK13
Ми те са се женили на 18 едно време,ама първата ти целувка е през първата брачна нощ.
Един въпрос : за какво ти е гадже на тази възраст? Да правите секс? (и да има какво да разказваш на приятелките?)![]()
Моля?! Едно време да се ожениш под 25 е било грях, пък за секс преди сватба и тем подобни за не говорим.Първоначално написано от FuCKkK13
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
В средновековна Англия, където е ставало въпрос на политика. Момичето станели на 13 са го омъжвали. Понякога се е случвало да го омъжат за 30-40 годишен, ако не и повече. Всичко е било въпрос на политика. Ти може и да обичаш Ганчо, ама на никой не му пука за тебе. И не мисля, че на 13 можеш да имаш гадже. Какво се разбира под гадже на тази възраст?Първоначално написано от TheBeatles
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Е кво толкова, нека си имат гаджета, кво ви пречи. Ние все едно не сме били такива. И моето първо "гадже" беше когато бях на 12-13. Сега като се сещам е било супер смешна работа, аз даже незнаех кво да си говорим, много конфузно си беше, ама кво лошо има в цялата работа.
Никой не е казал, че има лошо.
Само и казваме да не се заблуждава. Ще го разбере сама след време.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
НЕ, не може да се обича на 12 така както би заобичала някой на 20. Защо? Защото на 20 ще си преживяла както разочарования, така и хубави моменти и ще имаш РЕАЛНА, ТРЕЗВА преценка.![]()
(и малко повече акъл) ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
хаха.. май не си мн запознат/а... едно време хората са се женели за първото си гадже на по 18/19/20 и точно заради някоя неомъжена да не се появи бременна още като са започвали да и шарят очите са гледали да я омъжат, и тогава да има дете,а не преди това.. един вид като предпазна мяркаПървоначално написано от TheBeatles
.. сега на 20 някой да се ожени.. не вярвам
има ги.. ама са мн мн малко .. а колкото до '' за какво ти е гадже като не правите секс'' ми тогава дайте да тръгвате с някой и на следващия ден да правите секс само заради ''за какво ти е иначе'' .. айде моля ви се.. сиг. 80% се имали гаджета на по 14 и не сте правили секс ама пак сте си ги смятали за гаджета нали ???
Аз те питам за какво ти е. Останалото бяха предположения за отговори.![]()
ами.. гаджето не е само за държане за ръчички както повечето си мислите.. защо трябва да имате 2 крайности... или секс или държане за ръчички.. ми между тези две крайности има много неща бе хора... които се съзнават точно около 13-14 години.. до тогава за момчета повечето мислите ли ? -НЕ .. след това почват да ви инт. много други неща..и от там идват някой неща.. примерно гаджето.. защо го приемате само като гадже? .. гаджето може да ви е и приятел.. т.е. да му споделяте дори неща,които не можете на най-добрите си приятелки...аз лично повече се разбирам с момчета.. (не случайно момче ми е най-добрия приятел.. ест. като изкл. гаджето ми) .. вие приемате едва ли не, че гаджето е или за секс или за държане на ръчички.. както секс не правите с други хора, така и за някой неща не можете да говорите с др. хора,а само с гаджета си и т.н. .. когато сте в трудни моменти също... това, че някой е на 14 не означава, че няма проблеми и че не му трябва подкрепа и не му трябва гадже.. айде .. който е съгласен ок.. който не е.. сам да си отг. на въпроса на колко години е имал за първи път гадже и да се замисли какво са правили и след това да съди хората на 13-4 с гаджета
![]()
Това беше най-безсмисленото разтягане на локуми, което някога съм чела.Първоначално написано от FuCKkK13
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Първото ми гадже беше на 13. И не правихме нищо смислено. 1во той беше доста по-голям от мен и общо взето се обзалагам,че всичко,което съм му говорила му е било убийствено скучно. 2ро - дори и да бяхме на едни години,на тази възраст нямаш зрялостта,която е НЕОБХОДИМА за ВРЪЗКА . Бъдете си приятели ,целувайте се и т.н. ,но да слагаш такива етикети е малко силно.Първоначално написано от FuCKkK13
![]()
а като е така защо нападате тези на 13/4 с гаджета ? .. пример с мен : на 13 .. сега съм на 15.. и съм си със същото момче.. прави си изводиПървоначално написано от Azoria
![]()