.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Фен
    Град
    Пловдив

Светли точки пред очите

Здравейте ,
    На 17 съм.От скоро забелязах , че понякога когато се загледам някъде и си движа очите , виждам 1-2 едни такива много малки светли формички( движат се когато си движа и очите , но малко по бавно) .Предимно на светло място някъде. Бях писал в една друга тема , че имам изкривена носна преграда и от това понякога ме боли главата и ми е високо кръвното (или ниско понякога).Четох и в други форуми и разбрах , че това можело да се дължи и на неправилно хранене или пък стрес ( горе-долу отивам към тая група , че нали сега почнахме училище и се сещате...). Също не изключвам варианта , че може да е от монитора нещо , макар и вече да седя по 2-3 часа на ден .Та да ви питам според вас на какво се дължи ?

ПП:Скоро ще отида до лекаря.

Спокойно пич,аз от както се помня ги забелязвам и нямам проблеми с очите.

Фен
    Град
    Пловдив
    на мен не ми пречат , обаче да не стане проблем заради тях да немога да взема медицинското се притеснявам (скоро ще взимам за книжка)... Иначе си виждам , ама понякога се появават.Според мен е от нездравословната храна която взимам напоследък...Сандвичи , банички и т.н....

в момента докато пиша това като си притворя леко очите и ги виждам.Не се притеснявай,бързо ще ги забравиш.

Фен
    Град
    Пловдив
    Дано..А по-добре е хич да ги няма...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Офталмолог?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си