- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем!!! Помогнете....
Та проблема е такъв до преди 4 месеца се бях исприщила цялата по краката поради няква гнусна алергия. Понеже много се дразна от пъпки и ги чеша когато сърбят (а тези сърбяха ужасно) Толко много ги чешах че 4-5 станаха ранички. Тъкмо хванаха коричка и аз от некаф зор ги обелих и та няколко пъти поред. Заздравяха раничките, алергията мина. Обаче там дет беха раничките останаха някви тъмни петънца, които вече 3 месеца нащат да се махнат. И искам да питам има ли начин да ги премахна и как?
А дали ще се махнат с времето–![]()
Не мога да ходя на гол крак с такива петънца по краката
HELP!!!!!!!!!!
Лекар да се изкаже, ако е просто белег от рана, може да стане с крем за заличаване на белези (имаше подобна тема).
отиди на козметик и ще ти каже
абе да ти кажа и аз имах такива петанца по краката пак от разранени пъпки бяха в началото на лятото и сега вече ги няма а не сам мазала нищо нито сам ходила по лекари и козметици...
~_~|^_^|~_~ ,.,.,. <3
Задължително ползвай слънцезащитни кремове, за да не потъмнеят още повече!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!