.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Град
    Видин

Проблем!!! Помогнете....

Та проблема е такъв до преди 4 месеца се бях исприщила цялата по краката поради няква гнусна алергия. Понеже много се дразна от пъпки и ги чеша когато сърбят (а тези сърбяха ужасно) Толко много ги чешах че 4-5 станаха ранички. Тъкмо хванаха коричка и аз от некаф зор ги обелих и та няколко пъти поред. Заздравяха раничките, алергията мина. Обаче там дет беха раничките останаха някви тъмни петънца, които вече 3 месеца нащат да се махнат. И искам да питам има ли начин да ги премахна и как?
    А дали ще се махнат с времето– Не мога да ходя на гол крак с такива петънца по краката HELP!!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Лекар да се изкаже, ако е просто белег от рана, може да стане с крем за заличаване на белези (имаше подобна тема).

Фен
    Град
    Пловдив
    отиди на козметик и ще ти каже

абе да ти кажа и аз имах такива петанца по краката пак от разранени пъпки бяха в началото на лятото и сега вече ги няма а не сам мазала нищо нито сам ходила по лекари и козметици...
    ~_~|^_^|~_~ ,.,.,. <3

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Нека да ги види дерматолог!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Задължително ползвай слънцезащитни кремове, за да не потъмнеят още повече!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си