.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Тема: възрастта

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Цитирай Първоначално написано от Azoria
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    ами.. гаджето не е само за държане за ръчички както повечето си мислите.. защо трябва да имате 2 крайности... или секс или държане за ръчички.. ми между тези две крайности има много неща бе хора... които се съзнават точно около 13-14 години.. до тогава за момчета повечето мислите ли ? -НЕ .. след това почват да ви инт. много други неща..и от там идват някой неща.. примерно гаджето.. защо го приемате само като гадже? .. гаджето може да ви е и приятел.. т.е. да му споделяте дори неща,които не можете на най-добрите си приятелки...аз лично повече се разбирам с момчета.. (не случайно момче ми е най-добрия приятел.. ест. като изкл. гаджето ми) .. вие приемате едва ли не, че гаджето е или за секс или за държане на ръчички.. както секс не правите с други хора, така и за някой неща не можете да говорите с др. хора,а само с гаджета си и т.н. .. когато сте в трудни моменти също... това, че някой е на 14 не означава, че няма проблеми и че не му трябва подкрепа и не му трябва гадже .. айде .. който е съгласен ок.. който не е.. сам да си отг. на въпроса на колко години е имал за първи път гадже и да се замисли какво са правили и след това да съди хората на 13-4 с гаджета
    Първото ми гадже беше на 13. И не правихме нищо смислено. 1во той беше доста по-голям от мен и общо взето се обзалагам,че всичко,което съм му говорила му е било убийствено скучно. 2ро - дори и да бяхме на едни години,на тази възраст нямаш зрялостта,която е НЕОБХОДИМА за ВРЪЗКА . Бъдете си приятели ,целувайте се и т.н. ,но да слагаш такива етикети е малко силно.
    а като е така защо нападате тези на 13/4 с гаджета ? .. пример с мен : на 13 .. сега съм на 15.. и съм си със същото момче.. прави си изводи
    Знаеш ли какво...не ми се водят безсмислени спорове, Сама ще се убедиш с времето в това,което ти казвам. Да,имаш право сама да си прецениш както мен. Но се надявам след 3-4 години пак да се засечем в някоя тема и да ти чуя мнението.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    FuCKkK13 а ти що не си направиш изводи? Не всички са като теб, не всеки е на твоето мнение. Са като си навираш перфектната връзка започнала когато си на 13 в лицата на другите. Те няма да кажат "Да има един единствен случай, значи това оспорва съвсем моето мнение и наблюдение над подобните индивиди."
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    FuCKkK13 а ти що не си направиш изводи? Не всички са като теб, не всеки е на твоето мнение. Са като си навираш перфектната връзка започнала когато си на 13 в лицата на другите. Те няма да кажат "Да има един единствен случай, значи това оспорва съвсем моето мнение и наблюдение над подобните индивиди."
    така е.. но не само аз съм така.. да.. малко са такива хора, но не са само 2 или 3 връзки... и представи си.. че момиче примерно е пуснало тема, че е на 13 и е влюбена.. и вие почвате с коментарите не може да си влюбена, ходи си играй с куклите и т.н. без да се замисляте, че наистина може да е така.. ами ако е като мен ? .. и ако е някое на което му пука за мненията тук.. а не само ги прочита и се замисля,а направо е на вашето мнение не мислиш ли, че така се проваля нещо,което може би може да е хубаво ? .. нищо, че момичето ще е на 13 или момчето няма значение..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Едно време си е било в едно време. Нещата от тогава до сега са променени до такава степен , че чак ние не можем да си го представим. Вярно е , че човек на всякаква възраст може да обича , но определено ще има доста голяма разлика да обичаш някого на 12 , друг на 18 например. Просто всеки след време ги осъзнава тези работи. Аз също съм си мислила , че съм влюбена на 13 , но всъщност осъзнах , че въобще не е било така. Беше абсолютно безсмислени , нещата , които правехме. ;dd Няма да се впускам в подробности.
    Щом се харесват - нека са си заедно.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Значи. ВЪпросният индивид, сам преценява дали д апробва или не. Иска мнение за това. Всеки казва своето мнение. Ти избираш това, което съвпада с твоето желание. Не мисля, че някой, който е твърдо убеден, че е влюбен в даден човек и че това има бъдеще. ще си каже "Да...група хора ми казват, че нямам бъдеще. Значи нямам." Става въпрос и за умствено развитие в крайна сметка. Ако не можеш сам да решиш за себе си. Как можеш да твърдиш, че обичаш някой? Аз мога да набия в главичката на някое 12 13 годишно, че е лудо влюбено в някой на 20 и да му разправям как има бъдеще тая работа и т.н. и то като ми повярва? Ако не можеш сам да решиш какво е добро за теб и с какво да се захванеш/ Как можеш да твърдиш че си влюбен в някой и в същото време да слушаш някакви си хора във форум? И да действаш според тяхното мнение?
    Пръски мозък се сивеят

Banned Мега фен
    Значи. ВЪпросният индивид, сам преценява дали д апробва или не. Иска мнение за това. Всеки казва своето мнение. Ти избираш това, което съвпада с твоето желание. Не мисля, че някой, който е твърдо убеден, че е влюбен в даден човек и че това има бъдеще. ще си каже "Да...група хора ми казват, че нямам бъдеще. Значи нямам." Става въпрос и за умствено развитие в крайна сметка. Ако не можеш сам да решиш за себе си. Как можеш да твърдиш, че обичаш някой? Аз мога да набия в главичката на някое 12 13 годишно, че е лудо влюбено в някой на 20 и да му разправям как има бъдеще тая работа и т.н. и то като ми повярва? Ако не можеш сам да решиш какво е добро за теб и с какво да се захванеш/ Как можеш да твърдиш че си влюбен в някой и в същото време да слушаш някакви си хора във форум? И да действаш според тяхното мнение?
    така е .. ама ''ходи си играй с куклите и не се занимавай'' и други мнения от този род не е изказване на мнение,а направо нападане на отсрещния човек.. и ако е някой по-чувствителен може и да се замисли над вашите коментари.. за това е темата.. да не ги нападате

Град
    Ами миличка аз да ти кажа, 13 годишните сега, изобщо не са раними душички. Те правят повече неща от колкото някой на 50 някога е правил. Да сега ще кажеш един път се живее. Ама тия развращения могат да ги правят и като им мине детството. за това и биват нападани. Защото си мислят, че са достатъчно зрели и са такива разбирачи. Че знаят повече от нас по-големите от тях и с по-големият опит.
    Пръски мозък се сивеят

Мега фен Аватара на Chacho
    Същите са си.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Banned Мега фен
    Ами миличка аз да ти кажа, 13 годишните сега, изобщо не са раними душички. Те правят повече неща от колкото някой на 50 някога е правил. Да сега ще кажеш един път се живее. Ама тия развращения могат да ги правят и като им мине детството. за това и биват нападани. Защото си мислят, че са достатъчно зрели и са такива разбирачи. Че знаят повече от нас по-големите от тях и с по-големият опит.
    +1.. ама защо да имаш гадже на 13/14 е развращение ?.. говорим за нормално гадже за тия години.. т.е. без секс (само не казвай,че без секс няма какво др да правят и няма за какво др. да са гаджета,защото има )

Град
    Аз съм един от малкото хора, които мислят, че връзка без секс има. Не е развращение за всички, но за по голямата част е. Зависи от човека. Но след като на 13 си малоумен и се водиш по акъла на другите. Е твърде вероятно да се хванеш с някой, само за да не си по-назад от приятелките си. Това е тенденция. Естествено има и случаи като твоите, но те са толкова рядки. Всеки гледа болшенството. А то е развратено, неморално и изкурволясало.
    Пръски мозък се сивеят

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Всеки е бил на 13 и след време осъзнава,че това което е изпитвал не е било любов.Тва е, че днешните 13 годишни деца гледат прекалено много филми в които за любовта няма граници и те се вкарват в тоя филм и си се кефят.

Град
    Абе тя, че няма граници, няма. Ама трябва да имаш поне минималния житейски опит и умствен багаж, че да се оправиш в дадена ситуация. Т'ва на 13 да разпрааш, че любовта няма граници е смешно.
    Пръски мозък се сивеят

Banned Мега фен
    Аз съм един от малкото хора, които мислят, че връзка без секс има. Не е развращение за всички, но за по голямата част е. Зависи от човека. Но след като на 13 си малоумен и се водиш по акъла на другите. Е твърде вероятно да се хванеш с някой, само за да не си по-назад от приятелките си. Това е тенденция. Естествено има и случаи като твоите, но те са толкова рядки. Всеки гледа болшенството. А то е развратено, неморално и изкурволясало.
    ми да.. съгласна съм , но все още мисля, че няма нужда от нападки.. защото още има свестни на по 13.. може да са много малко, но ги има.. и от тези нападки както казах могат понякога да си променят коренно мнението..

Мега фен Аватара на Chacho
    Не са много малко, повечето са свестни.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си