- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- възрастта
Знаеш ли какво...не ми се водят безсмислени спорове,Първоначално написано от FuCKkK13
Сама ще се убедиш с времето в това,което ти казвам. Да,имаш право сама да си прецениш както мен. Но се надявам след 3-4 години пак да се засечем в някоя тема и да ти чуя мнението.
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
FuCKkK13 а ти що не си направиш изводи? Не всички са като теб, не всеки е на твоето мнение. Са като си навираш перфектната връзка започнала когато си на 13 в лицата на другите. Те няма да кажат "Да има един единствен случай, значи това оспорва съвсем моето мнение и наблюдение над подобните индивиди."
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
така е.. но не само аз съм така.. да.. малко са такива хора, но не са само 2 или 3 връзки... и представи си.. че момиче примерно е пуснало тема, че е на 13 и е влюбена.. и вие почвате с коментарите не може да си влюбена, ходи си играй с куклите и т.н. без да се замисляте, че наистина може да е така.. ами ако е като мен ? .. и ако е някое на което му пука за мненията тук.. а не само ги прочита и се замисля,а направо е на вашето мнение не мислиш ли, че така се проваля нещо,което може би може да е хубаво ? .. нищо, че момичето ще е на 13 или момчето няма значение..Първоначално написано от Luidgie
Едно време си е било в едно време. Нещата от тогава до сега са променени до такава степен , че чак ние не можем да си го представим. Вярно е , че човек на всякаква възраст може да обича , но определено ще има доста голяма разлика да обичаш някого на 12 , друг на 18 например. Просто всеки след време ги осъзнава тези работи. Аз също съм си мислила , че съм влюбена на 13 , но всъщност осъзнах , че въобще не е било така. Беше абсолютно безсмислени , нещата , които правехме. ;dd Няма да се впускам в подробности.
Щом се харесват - нека са си заедно.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Значи. ВЪпросният индивид, сам преценява дали д апробва или не. Иска мнение за това. Всеки казва своето мнение. Ти избираш това, което съвпада с твоето желание. Не мисля, че някой, който е твърдо убеден, че е влюбен в даден човек и че това има бъдеще. ще си каже "Да...група хора ми казват, че нямам бъдеще. Значи нямам." Става въпрос и за умствено развитие в крайна сметка. Ако не можеш сам да решиш за себе си. Как можеш да твърдиш, че обичаш някой? Аз мога да набия в главичката на някое 12 13 годишно, че е лудо влюбено в някой на 20 и да му разправям как има бъдеще тая работа и т.н. и то като ми повярва? Ако не можеш сам да решиш какво е добро за теб и с какво да се захванеш/ Как можеш да твърдиш че си влюбен в някой и в същото време да слушаш някакви си хора във форум? И да действаш според тяхното мнение?
Пръски мозък се сивеят
така е .. ама ''ходи си играй с куклите и не се занимавай'' и други мнения от този род не е изказване на мнение,а направо нападане на отсрещния човек.. и ако е някой по-чувствителен може и да се замисли над вашите коментари.. за това е темата.. да не ги нападатеПървоначално написано от Luidgie
![]()
Ами миличка аз да ти кажа, 13 годишните сега, изобщо не са раними душички. Те правят повече неща от колкото някой на 50 някога е правил. Да сега ще кажеш един път се живее. Ама тия развращения могат да ги правят и като им мине детството. за това и биват нападани. Защото си мислят, че са достатъчно зрели и са такива разбирачи. Че знаят повече от нас по-големите от тях и с по-големият опит.
Пръски мозък се сивеят
Същите са си.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
+1.. ама защо да имаш гадже на 13/14 е развращение ?.. говорим за нормално гадже за тия години.. т.е. без секс (само не казвай,че без секс няма какво др да правят и няма за какво др. да са гаджета,защото има )Първоначално написано от Luidgie
Аз съм един от малкото хора, които мислят, че връзка без секс има. Не е развращение за всички, но за по голямата част е. Зависи от човека. Но след като на 13 си малоумен и се водиш по акъла на другите. Е твърде вероятно да се хванеш с някой, само за да не си по-назад от приятелките си. Това е тенденция. Естествено има и случаи като твоите, но те са толкова рядки. Всеки гледа болшенството. А то е развратено, неморално и изкурволясало.
Пръски мозък се сивеят
Всеки е бил на 13 и след време осъзнава,че това което е изпитвал не е било любов.Тва е, че днешните 13 годишни деца гледат прекалено много филми в които за любовта няма граници и те се вкарват в тоя филм и си се кефят.
Абе тя, че няма граници, няма. Ама трябва да имаш поне минималния житейски опит и умствен багаж, че да се оправиш в дадена ситуация. Т'ва на 13 да разпрааш, че любовта няма граници е смешно.
Пръски мозък се сивеят
ми да.. съгласна съм , но все още мисля, че няма нужда от нападки.. защото още има свестни на по 13.. може да са много малко, но ги има.. и от тези нападки както казах могат понякога да си променят коренно мнението..Първоначално написано от Luidgie
Не са много малко, повечето са свестни.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.