Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
ами.. гаджето не е само за държане за ръчички както повечето си мислите.. защо трябва да имате 2 крайности... или секс или държане за ръчички.. ми между тези две крайности има много неща бе хора... които се съзнават точно около 13-14 години.. до тогава за момчета повечето мислите ли ? -НЕ .. след това почват да ви инт. много други неща..и от там идват някой неща.. примерно гаджето.. защо го приемате само като гадже? .. гаджето може да ви е и приятел.. т.е. да му споделяте дори неща,които не можете на най-добрите си приятелки...аз лично повече се разбирам с момчета.. (не случайно момче ми е най-добрия приятел.. ест. като изкл. гаджето ми) .. вие приемате едва ли не, че гаджето е или за секс или за държане на ръчички.. както секс не правите с други хора, така и за някой неща не можете да говорите с др. хора,а само с гаджета си и т.н. .. когато сте в трудни моменти също... това, че някой е на 14 не означава, че няма проблеми и че не му трябва подкрепа и не му трябва гадже .. айде .. който е съгласен ок.. който не е.. сам да си отг. на въпроса на колко години е имал за първи път гадже и да се замисли какво са правили и след това да съди хората на 13-4 с гаджета
Първото ми гадже беше на 13. И не правихме нищо смислено. 1во той беше доста по-голям от мен и общо взето се обзалагам,че всичко,което съм му говорила му е било убийствено скучно. 2ро - дори и да бяхме на едни години,на тази възраст нямаш зрялостта,която е НЕОБХОДИМА за ВРЪЗКА . Бъдете си приятели ,целувайте се и т.н. ,но да слагаш такива етикети е малко силно.