.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Въпрос към момичетата

Понеже навсякъде се говори,че момчетата изневеряват много повече от момичетата и в повечето случаи те са виновни за края на връзката,искам да попитам момичетата- Изневерявали ли сте ? И подкрепяте ли тази информация?
    П.С-покрай мен винаги се случват неща в които винаги хората от нежния пол са с вина за това не подкрепям тази теория

Мега фен Аватара на Chacho
    При изневярата вината винаги е 50-50. Освен ако не си се напил(а) на куче.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Наскоро разбрах как майка на 3-годишно дете, уж щастливо омъжена се натиска на женен мъж! Бях потресена. Видях я с очите си. В едно обкръжение се движим. И се убедих, че тя го преследва. Просто си му иска.

Такива на сапун!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Наскоро разбрах как майка на 3-годишно дете, уж щастливо омъжена се натиска на женен мъж! Бях потресена. Видях я с очите си. В едно обкръжение се движим. И се убедих, че тя го преследва. Просто си му иска.

Такива на сапун!
    Ужас

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

Такива на сапун!
    И аз съм на това мнение. Смърт за такива!!!
    Queen of the Damned

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Chacho, не си прав. Вярно, с неподходящо поведение можеш да подтикнеш партньора към изневяра, ама пък на него, щом не му е окей с теб, може просто да ти каже, че иска да се разделите.
    Като си пиян, т'ва не те оправдава. Щом си го направил, значи си го искал, било то и на подсъзнателно ниво.

Е на подсъзнателно ниво е нормално да искаме, можеш ли да го командваш.

Е, подтикнал те е с поведението и затова си го направила. С други думи и двамата са виновни за това. Единият е могъл да не изневерява, а другият да не му дава причината.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Да, и двамата имат вина, ама изневерилият повече Щом не получава това, което иска, прекратява отношенията и толкоз.
    Като си сгрешил не значи, че да те 'наказват' със заблуда е оправдано.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Да веднъж.. но връзката ми с това момче не беше сериозна.. пък и той почина

Град
    С тва за подсъзнанието (по начина, по който съм го написала) леко си вкарах автогол ;д.
    Ясно е, че не можеш да го контролираш. То съзнаваното няма как да бъде под контрол (помисляш нещо и край, не можеш да си изтриеш мисълта), та какво остава за нещо по-дълбоко.
    Обаче едно е всичко да става в главата ти, друго - в реалността.
    Без причина няма и следствие, ама следствието не винаги е адекватно спрямо причината.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Има равен шанс някой от двамата да изневери. Всичко е въпрос на до колко е силна връзката и чувствата м/у партньорите.

Може би жените драматизираме малко повече когато ни изневерят и така тръгват стереотипите. Или просто сме по добри в прикритието си.

Аз лично не съм изневерявала. Когато изпитам нуждата знам,че всичко е свършило.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от Evterpa
    Алкохолът понякога дава зелена светлина на мислите да прерастнат в действия, когато на трезво никога не би ги извършила.

Не съм изневерявала и нямам и намерения.
    Иначе 50/50.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Не съм изневерявала.

Супер фен Аватара на gabsit000
    да изневерявала съм..не се гордея с тази моя постъпка и съвсем трезва съм била .. а и дори да не бях не мисля,че алкохола може да те оправдае..колкото и да не можеш да се контролираш в пияно състояние..при мен проблема беше,че момчето с което ходех просто не ме беше грабнало напълно..не беше отдал цялото внимание към мен,така че аз да не ми се налага да потърся друг..но аз не го обвинявам него и аз имам известна вина в това.. но мои приятелки изневеряват,защото им било писнало от еднообразието от връзките им..ем извинявайте,но щом не искаш вече да си с този човек,защо просто не сложиш края,а трябва да си изнверяват,а уж твърдят,че се обичат..имам чувството,че понякога сме много по-жестоки от момчетата,но ест и те не остават по назад...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Не съм изневерявала! Мисля, че това е най - подлата постъпка на земята...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не съм и за момента мога да кажа, че не бих изневерила. Намирам го за прекалено долно, не вярвам, че мога да падна толкова ниско.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Не съм,но ако не обичам човека,с когото съм,нищо не ми пречи да изневеря.Ако ми пука за някого и съм влюбена,няма начин това да се случи.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Въпрос към момичетата

Цитирай Първоначално написано от forside1
    Изневерявали ли сте ?
    НЕ ..
    И подкрепяте ли тази информация?
    НЕ ..

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от cigarettekisses
    Не съм,но ако не обичам човека,с когото съм,нищо не ми пречи да изневеря.Ако ми пука за някого и съм влюбена,няма начин това да се случи.
    На 100% съгласна. Но не е изключено някой, на който му пука да изневери, въпреки това. Тогава пък боли най-много.
    Не мога да изразя компетентно мнение, защото нямам достатъчно примери пред себе си, но мисля, че няма особено значение от пола.

Ако някой види въпросите ми, нека отговори (да не пускам отделна тема):
    1) Можеш ли да простиш ако не можеш да забравиш?
    2) Изневярата достатъчен повод за раздяла ли е?

Не съм изневерявала и съм твърдо ПРОТИВ изневярата, без значение от обстоятелствата.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Evterpa
    Алкохолът понякога дава зелена светлина на мислите да прерастнат в действия, когато на трезво никога не би ги извършила.
    Не е трудно преди да си се отрязал тотално да усетиш на къде отиват нещата.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Цитирай Първоначално написано от cigarettekisses
    На 100% съгласна. Но не е изключено някой, на който му пука да изневери, въпреки това. Тогава пък боли най-много.
    Не мога да изразя компетентно мнение, защото нямам достатъчно примери пред себе си, но мисля, че няма особено значение от пола.

Ако някой види въпросите ми, нека отговори (да не пускам отделна тема):
    1) Можеш ли да простиш ако не можеш да забравиш?
    2) Изневярата достатъчен повод за раздяла ли е?
    Относно въпросите ти :

1. Възможно е да простя,макар и да знам,че не мога да забравя.. ще се опитам времето да заличи всичко.

2. Определено за мен е един от малкото СИГУРНИ поводи за прекратяване на всякакви отношения

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си