- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момичетата
Понеже навсякъде се говори,че момчетата изневеряват много повече от момичетата и в повечето случаи те са виновни за края на връзката,искам да попитам момичетата- Изневерявали ли сте ? И подкрепяте ли тази информация?
П.С-покрай мен винаги се случват неща в които винаги хората от нежния пол са с вина за това не подкрепям тази теория![]()
При изневярата вината винаги е 50-50. Освен ако не си се напил(а) на куче.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Наскоро разбрах как майка на 3-годишно дете, уж щастливо омъжена се натиска на женен мъж! Бях потресена. Видях я с очите си. В едно обкръжение се движим. И се убедих, че тя го преследва. Просто си му иска.![]()
Такива на сапун!
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
И аз съм на това мнение. Смърт за такива!!!Първоначално написано от ledenakrasota
![]()
Queen of the Damned
Chacho, не си прав. Вярно, с неподходящо поведение можеш да подтикнеш партньора към изневяра, ама пък на него, щом не му е окей с теб, може просто да ти каже, че иска да се разделите.
Като си пиян, т'ва не те оправдава. Щом си го направил, значи си го искал, било то и на подсъзнателно ниво.
Е на подсъзнателно ниво е нормално да искаме, можеш ли да го командваш.
Е, подтикнал те е с поведението и затова си го направила. С други думи и двамата са виновни за това. Единият е могъл да не изневерява, а другият да не му дава причината.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Да, и двамата имат вина, ама изневерилият повечеЩом не получава това, което иска, прекратява отношенията и толкоз.
Като си сгрешил не значи, че да те 'наказват' със заблуда е оправдано.
С тва за подсъзнанието (по начина, по който съм го написала) леко си вкарах автогол ;д.
Ясно е, че не можеш да го контролираш. То съзнаваното няма как да бъде под контрол (помисляш нещо и край, не можеш да си изтриеш мисълта), та какво остава за нещо по-дълбоко.
Обаче едно е всичко да става в главата ти, друго - в реалността.
Без причина няма и следствие, ама следствието не винаги е адекватно спрямо причината.
Има равен шанс някой от двамата да изневери. Всичко е въпрос на до колко е силна връзката и чувствата м/у партньорите.
Може би жените драматизираме малко повече когато ни изневерят и така тръгват стереотипите. Или просто сме по добри в прикритието си.![]()
Аз лично не съм изневерявала. Когато изпитам нуждата знам,че всичко е свършило.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Алкохолът понякога дава зелена светлина на мислите да прерастнат в действия, когато на трезво никога не би ги извършила.Първоначално написано от Evterpa
Не съм изневерявала и нямам и намерения.
Иначе 50/50.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
да изневерявала съм..не се гордея с тази моя постъпка и съвсем трезва съм била .. а и дори да не бях не мисля,че алкохола може да те оправдае..колкото и да не можеш да се контролираш в пияно състояние..при мен проблема беше,че момчето с което ходех просто не ме беше грабнало напълно..не беше отдал цялото внимание към мен,така че аз да не ми се налага да потърся друг..но аз не го обвинявам него и аз имам известна вина в това.. но мои приятелки изневеряват,защото им било писнало от еднообразието от връзките им..ем извинявайте,но щом не искаш вече да си с този човек,защо просто не сложиш края,а трябва да си изнверяват,а уж твърдят,че се обичат..имам чувството,че понякога сме много по-жестоки от момчетата,но ест и те не остават по назад...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Не съм изневерявала! Мисля, че това е най - подлата постъпка на земята...![]()
Не съм и за момента мога да кажа, че не бих изневерила. Намирам го за прекалено долно, не вярвам, че мога да падна толкова ниско.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не съм,но ако не обичам човека,с когото съм,нищо не ми пречи да изневеря.Ако ми пука за някого и съм влюбена,няма начин това да се случи.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Първоначално написано от forside1
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
На 100% съгласна. Но не е изключено някой, на който му пука да изневери, въпреки това. Тогава пък боли най-много.Първоначално написано от cigarettekisses
Не мога да изразя компетентно мнение, защото нямам достатъчно примери пред себе си, но мисля, че няма особено значение от пола.
Ако някой види въпросите ми, нека отговори (да не пускам отделна тема):
1) Можеш ли да простиш ако не можеш да забравиш?
2) Изневярата достатъчен повод за раздяла ли е?
Не съм изневерявала и съм твърдо ПРОТИВ изневярата, без значение от обстоятелствата.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Не е трудно преди да си се отрязал тотално да усетиш на къде отиват нещата.Първоначално написано от Chacho