.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София

Къна за татуси

Искам да попитам ще има при проблем ако вместо специална къна използвам къна за коса за временен татус? Ако някой е поръчвал от интернет може ли да ми даде сайт? Поразрових се и видях цени, вероятно има значение за какво е, макар че съм виждала и с къна за коса.
    Ако ми кажете и къде има магазини в софия от където да взема ще е екстра. Прегледах няколко сайта и не намерих в продуктите такива материали.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Не знам дали в София има индийски магазин, но от там можеш да си вземеш .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Вземи си индийска кана - струва 2лв. някъде по магазините за козметика, обаче провери как се прави сместа за татуса, защото има допълнителни съставки.

Повече от фен Аватара на sLaDkagRe6ka
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    Вземи си индийска кана - струва 2лв. някъде по магазините за козметика, обаче провери как се прави сместа за татуса, защото има допълнителни съставки.
    мисля че се разреждаше с кислородна вода но не съм сигурна

Град
    София
    Как два лева? Аз проверих насам - натам и цените бяха 50лв за 40мл с без доставка
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Аз съм си правила с къна за коса от козметичен магазин - струваше 1лв. И не е задължително да се слагат и други съставки, просто без тях татуса става по-блед и не държи толкова.
    Иначе може да видиш тук няколко рецепти.
    http://hennafox.wordpress.com/2010/0...-мехнди/

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от Claymore
    Как два лева? Аз проверих насам - натам и цените бяха 50лв за 40мл с без доставка
    Леле колко ще се прецакаш ако си купих такава... И с най-обикновенна индийска къна става. Даже един човек, който прави татуси на морето използваше само къна и вода- без никакви други съставки. Поразрови се за "рецепти". няма смисъл да се охарчваш с 50 лева
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Еми, аз си правих татус със най-обикновена къна за коса и се получи доста добре..
    Продавам моделинени дънкулки - ръчна изработка : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...EA%F3%EB%EA%E8
    *Албум : https://picasaweb.google.com/102831828017615170057*

****АБСОЛЮТНО ВСИЧКО Е НАМАЛЕНО ДО -70 ПРОЦЕНТАА **** :P

Град
    София
    Опитах и горе-долу се получи нещо, но е много блед цвят. По-скоро е като родилен белег с ясно изразени крила
    Пък и когато го мажех видях, че прахта си личи. Рецептите в интернет са с по 500мл вода за 40 грама къна на прах + още лимон и чай. Стана много рядко и като провлачвах четката по кофата след няколко милиметра цялата прах заставаше на едно место и нататък се разнасяше само вода с прах.
    -M.B.

Щом е имало прах значи не си го разбъркал добре. Ти да не го изми веднага? Трябва поне два часа да стоиш с него и след това да се измие. Не трябва да е рядко, а гъсто. И се слага съвзем малко вода.

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от sm_95
    Щом е имало прах значи не си го разбъркал добре. Ти да не го изми веднага? Трябва поне два часа да стоиш с него и след това да се измие. Не трябва да е рядко, а гъсто. И се слага съвзем малко вода.
    Аз тва лято седях около 3 часа и некви минутки ..
    Бях си направил на врата китайски знак
    като бях на морето седя ми около 1 седмица и 4 дена..

Кажи твойта колко дена ще седи мое и аз да пробвам
    Азис - Хоп [music]

Град
    София
    Бърках, бърках...бърках доста време. Обаче не преседя сместа. След някъде 1 час я нанесох върху кожата и тя седеше като темперни боички когато изсъхна. Сутринта като станах видях, че останалото от сместа, която не използвах беше стана по-добре. Абсолютно черна, гладка и съвсем малко прах.
    -M.B.

tonique - различно. Стояла ми е по две седмици и малко, стояла ми е и по една.
    Баща ми си направи на морето и неговата стоя около две седмици и половина.

Град
    Bulgaria
    как точно да питам за тази индийска кън?

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Aз съм срещала само червена къна за коса...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си