- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- 600м бягане
Хора като бягам,започва да ме боли доло в корема,и трябва да спра,или да го притисна с рака че ....Та това от какво се дължи според вас,един ми каза че с тренировки ще се оправи..?
къде те боли от дясно, от ляво, по средата
С времето като попораснеш ще се оправиПри децата е така... И на мен ми се случва понякога... Най - често и с най - голямо действие се получава ако тъкмо си се изпикал много здраво и започнеш да бягаш. Също така се получава ако не си разгрял добре
И не те боли корема а далака
![]()
![]()
И на мен ми се случва да ме боли.Понякога в продължение и на 6-7 часа.Като си свивам стомаха се появява тая болка.На 6-7см от пъпа надолу.
Еми болката е отляво,някой път отдясно някой път и ляво и дясно...Иначе на 17 години съм...
И аз , обаче при мен болката е по средатаПървоначално написано от SurfSky
Днеска бягахме 600 метра и аз не бягам активно и бях 2ри. Първи беше човека който тренира футбол и тича редовно на стадиона. Прави си сам изводите![]()
ако си се нагълтал/а с вода преди бягане или ако пушиш, напълно нормално![]()
wiz khalifaaa <3
Болката в ляво идва от далака!При натоварване на организма далака се свива и изпуска кръвта събрана в него за да носи повече храна до мускулите.В дясно е черния дроб.Болка в него може да дойде от храненето и при гликогенов недостиг.Ако се храните с богати на пуринови съединения храни или с такива, които съдържат много наситени мастни киселини(говоря за бобови растения, пържено, фаст фууд и т.н.).Балансираното хранене няколко часа преди тичане и консумацията на нисковъглехидратни храни ще спре болката, тъй като няма да е нужен толкова гликоген, защото ще започне разграждане на полиненаситените мастни киселини и кетоните.
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD