.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Хин. вода и шампоан

Добър ден/вечер :} .. Исках да ви попитам, ако косата не се гори ( с преси и разни ) и се мие 5 пъти в седмицата, и се използва хининов шампоан и хининова вода обилно , с колко см горе-долу ще расте самата коса на месец ?
    Само слабите се стремят към порядък.Силните владеят хаоса .. ! ;]

[img] http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/i...sip-Girl_l.jpg [/img]

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ако си миеш косата 5 пъти в седмицата, ще заприлича на една проскубана метла . Да не говорим, че нито шампоана, нито хиноновата вода трябва да се използват обилно.

За 100000 път - няма да ти расте и грам по-бързо. За сметка на това ще заприличаш на кошница в главата.

Както и да е, свикнала съм да я мия много често, и не става ''кошница'' . А това със хининовата вода и шампоана, бях пробвала да се слага около половин шишенце след всяко миене, и наистина имаше огромен ефект. :} Но спрях, защото, не ми стигаше, и сега вече си използвам нормално, по-малко. И така, според вас сериозно колко см може да расте на месец?

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ако я миеш по 5 пъти на седмица ще ти се изтощи от химикали и ще ти се омазни много. Няма смисъл да си третираш косата така, само и само да порастне за месеца с 1см!

За всеки е различно. Сума ти време се мацах с тривитаминол - нищо. После почнах със стимуланта на Икаров - не ми се издължи косата, а поникна нова ( не че се оплаквам ). Сега наскоро почнах и аз хининов шампоан + хининова вода и за сега не виждам разлика. Остана ми само да пробвам бадемовото масло, ама малко се обезкуражих вече.
    Колкото до въпроса ти - аз косата си я мия през ден с шампоана ( много бързо ми се омазнява косата ) и после слагам и от водата. Не знам дали е вредно, някъде бях чела, че са я използвали и всекидневно и при някои е имало страшен ефект. Ползвай известно време, виж как ти се отразява на косата и сама си прецени как и дали да продължаваш.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от b3rrynkuu
    Както и да е, свикнала съм да я мия много често, и не става ''кошница'' . А това със хининовата вода и шампоана, бях пробвала да се слага около половин шишенце след всяко миене, и наистина имаше огромен ефект. :} Но спрях, защото, не ми стигаше, и сега вече си използвам нормално, по-малко. И така, според вас сериозно колко см може да расте на месец?

ти сама казваш, че имало огромен ефект, тогава за какво пиоташ?! Всичко е полезно, но в умерени количества! В това число вкючвам и миенето.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Ползвам от лятото насам, но преди 1 месец почнах и с шампоан.. но наистина от юли месец насам има видим ефект. А иначе косата ми аааадски бавно се омазнява, но какво да се правя свикнала съм, някакси ако не се мия се чувствам 'мръсна' .

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ползвам от лятото насам, но преди 1 месец почнах и с шампоан.. но наистина от юли месец насам има видим ефект. А иначе косата ми аааадски бавно се омазнява, но какво да се правя свикнала съм, някакси ако не се мия се чувствам 'мръсна' .
    За 1 ден косата ти не се замърсява толкова много, освен ако не тренираш някакъв спорт!

Голям фен Аватара на purple00
    5 пъти в седмицата
    ако не знаеш шампоана изтощава косата и ще ти заприлича на слама косата
    The love is like a wind.. You can't see it but you can feel it

Град
    София
    А замисляла ли си се, че от всекидневното миене може би расте по-бавно ?! Ти на тази коса не и даваш почти никаква почивка...

I ♥ machoka Супер фен
    КОГАТО косата се мие ежедневно се изсушава МНОГО.Не я мии толкова често,щото няма да имаш дълга косичка.Обеснявам: Ако косата не се къпе няколко дни (т.е омазнява се) започва да отделя сокове,които пораждат така да се каже растежа са косата..Не си мисли,че като я миеш постоянно и помагаш с нещо..напротив.Ще заприлича на метла повярвай
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Ее, добре казали сте :] ! Ще ви послушам съветите и ще я мия 3 пъти -.- .. Поне ще пробвам-нищо не губя. :}

I ♥ machoka Супер фен
    Иначе и аз съм ползвала хин.вода и хин.шампоан..имаше що-годе ефект.
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Абе интересно ми е .. лятото използвах пресата нали за изправяне, и я спрях, и последно декември месец я изправях на 140 градуса .. и оттогава съм си обещала, че няма да я пипам.. и гледам да не ползвам сешоар.. Дали за 2-3 месеца ще порасне с поне 3см ? И както казах няма да я мия толкова често :] ?

I ♥ machoka Супер фен
    Косата попринцип за 1 месец пораства с 2 см..
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Хммм .. значи до края на май месец може да е с 4 см г/д по-дълга ? оО .. ама щом използвам хин.вода и шампоан значи е възможно да е даже с 5 см по-дълга ?

И бай да уей : да я подстригвам ли често? В смисъл само връхчетата?

I ♥ machoka Супер фен
    Подстригвай само връхчетата на 2 месеца
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    не я мий всеки ден-най-много 3 пъти седмично.
    хининова вода се ползва след къпане-увиваш си косата в кърпа, за да се изцеди водата и нанасяш (най-лесно си я сложи в шише с пулверизатор (пръскащо)) . Пръска се няколко пъти(5-6макс.) в корените на косата единствено.
    Връхчетата ще ходиш всеки месец на фризьор да ти ги подхваща
    и си купи маска за коса на LORYS с чесън или със змийско мляко.
    веднъж в седмицата се ползва и тя.
    ограничи сешоарите, пресите ги забрави по-добре (и машите), лакове за коса,гелове,вакси,пяна-всичко да се сведе до минимум-гарантирам ти, че косата ти ще расте поне 3 пъти по-бързо след 2-3 седмици ако ги правиш тези процедури. (а те не отнемат време, не се притеснявай).
    За година може и с 30-40 см да ти порасне.
    успех и ако има въпроси питай

п.п. да не почнете да ми викате-говоря от личен опит
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    София
    bloodyF хининовата вода даже вече се продава в шишенце с пулверизатор.
    А ти иначе имаш ли някакви впечатления за маската на Lorys с авокадо ? Аз към нея съм се нацелила, че малко ме е страх от чесъна и змийското мляко .

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    bloodyF хининовата вода даже вече се продава в шишенце с пулверизатор.
    А ти иначе имаш ли някакви впечатления за маската на Lorys с авокадо ? Аз към нея съм се нацелила, че малко ме е страх от чесъна и змийското мляко .

с авокадо не съм ползвала, май беше за суха коса тя, пък моята е смесена към мазна и затова
    но няма страшно-не мирише чесъна ( и на мен ми беше голямо притеснение

Супер фен Аватара на mayaaa
    Обекновенно за месец косата расте с поне 1 см, а мноооого често и с повече, но щом си я горяла... Не знам...

bloodyF благодаря ти :* .. ами тази маска на LORYS мога ли да я поръчам някъде от нета, защото съм на училище до късно и просто не ми остава време за нищо.. и между другото аз не ползвам нито лак, нито пяна, нито вакса.. достатъчно изгоряла ми е ;дд

Град
    Heaven
    bloodyF благодаря ти :* .. ами тази маска на LORYS мога ли да я поръчам някъде от нета, защото съм на училище до късно и просто не ми остава време за нищо.. и между другото аз не ползвам нито лак, нито пяна, нито вакса.. достатъчно изгоряла ми е ;дд

може, сега потърсих и най-евтино излиза май в шопикс
    това е точно за увредена коса:
    http://shopix.bg/LORYS-ovlajniavasht...-Zmiisko-maslo

за нищо иначе
    (ако се поразходиш в събота да речем,ще ти излезе и по-евтино, твой избор =) )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си