Значи до сега проблеми с момичета съм нямал смисъл такъв как да се изразя в 90 процента съм бил с тази с която съм искал в повечето случай за по малко от 2 седмици защото бързо ми писва защото късмета ми е да се хващам само с тъпи путки без да обиждам останалите момичета.преди доста време имах мн сериозна връзка но защото съм твърде горделив и имам прекалено голямо самочуствие и не признавам друго освен моето ми изяде главата но това няма толкова голямо значение см след като свърши всичко с нея почна да не ми пука за мацките и да ги редувам и да си правя ташаци с тях което не е правилно но както и да е стигам до въпросното момиче.Почнах лекции и както винаги закъснях и влизам и гледам само некфи хора см такива с който мн трудно се общува и без да искам погледнах на ляво и там седеше тя и си викам:ето поне едно яко маце ще има с какво да се занимавам 2 седмици и ви казвам от когато ч видях супер много се зарибих и се заклевам че все едно се гледам мен само че в друг човек и нзн какво да направя а от 2 години не съм се зарибявал толкова много че непрекуснато мисля за нея и като я видя е така ми става супер яко и съм сигорен че ако станат нещата ще е яко нещо меяду нас и сериозно а не за 2 седмици ама проблема е че нзн как да започна помогнеъе ако можете и ще съм ви много благодарен :* целувки