.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Няма проблем. Ами , ако нещата се развиват добре ще трябва да намериш удобен случай или момент, в който да и кажеш или да се разберете. Сигурно се притесняваш, че ако и кажеш кво изпитваш може да те отреже, ама нищо не ти пречи да опиташ, ако и тя те харесва ще стане работата. Ако пък тва с обясняването ти се трува детинско и не е особено в твой стил, тогава изчакай друг подходящ момент. Знам ли на бар нещо, попринцип на такива места хората са по-отпуснати, особено след 1-2 питиета, е ама ти няма да прекаляваш де. Незнам кое ще ти се стори по-удачно и двете схеми са сработвали за различни хора.
    Ти ще прецениш кое място и момент са най-подхящи, ако имаш късмет може и от самосебеси да стане,когато най-малко го очакваш.
    Няма от какво да се притесняваш, мисли положително и бъди уверен.
    Ако не се получи, поне ще знаеш че си опитал.

Цитирай Първоначално написано от lovefantasy
    Няма проблем. Ами , ако нещата се развиват добре ще трябва да намериш удобен случай или момент, в който да и кажеш или да се разберете. Сигурно се притесняваш, че ако и кажеш кво изпитваш може да те отреже, ама нищо не ти пречи да опиташ, ако и тя те харесва ще стане работата. Ако пък тва с обясняването ти се трува детинско и не е особено в твой стил, тогава изчакай друг подходящ момент. Знам ли на бар нещо, попринцип на такива места хората са по-отпуснати, особено след 1-2 питиета, е ама ти няма да прекаляваш де. Незнам кое ще ти се стори по-удачно и двете схеми са сработвали за различни хора.
    Ти ще прецениш кое място и момент са най-подхящи, ако имаш късмет може и от самосебеси да стане,когато най-малко го очакваш.
    Няма от какво да се притесняваш, мисли положително и бъди уверен.
    Ако не се получи, поне ще знаеш че си опитал.
    аз не съм от притеснителните просто ако не стане ще е кофти защото и се кефя освен всичко но и като човек.Но ще тестваме какво ще стане см не се отказвам и ще се постарая по всички параграфи да успея да стане м/у нас.вблагодаря за всичко :*

Успех

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ходиш на лекции,а не можеш да пишеш? Интересно

По темата,можеш да поговориш с нея? Сам казваш,че можеш да имаш всяко момиче,нея дори не можеш да я заговориш или какво?

Град
    Пловдив :)))))
    Цитирай Първоначално написано от aleksandro
    Цитирай Първоначално написано от galet0
    Ъм,не знам,защо не вземеш да си редактираш поста?Смисъл,супер трудно се чете,главно заради пропуснатите запетаи,да не говорим за изразите.
    Ясно обособени изречения няма.

Изобщо ти колко имаш по български?
    Можеш ли да вържеш 3?
    това колко имам брат не е от значение см не съм на изпит или на каквото и да е било.ако искаш такива обособени изречения си отвори някой разказ.казах че се извинявам ако толкова не можеше да го разчетеш да не се беше пробвал.см никой не те кара насила а пишеш после тъпи постове.Ти си знаеш брат
    aбе брат... момиче съм
    и знаеш ли колко ме еб..... как пишеш ти?аз влизам в тази тема,не мога да разбера нищо,тъй като ти български не говориш,излизам.
    от тук нататък е твой проблем,при това сериозен.
    разкази чета достатъчно,ама няма да е зле и ти да започнеш

като се явиш на изпит,както беше казал,и 2 ще ти е много

аре чао,братт!
    lalala

Цитирай Първоначално написано от aleksandro
    Цитирай Първоначално написано от ewiow
    aleksandro
    Напомняш ми за бившия Горделив, инат и с голямо самочувствие и не престана мен да ме вини, че съм му "изяла" главата
    обаче аз не обвинявам момичето с което съм бил а себе си см знаех какво правя и продължавах да го правя въпреки че знаех че не е правилно.но живота продължава и колкото и да съм я обичал не съжелявам за нищо,така е било писано да станеиначе бившият ти е бил готин :Д
    хаха, така си е но и той в последствие си призна грешките :P

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Два пъти пробвах да го прочета,нещо не разбрах.

На какъв език е?
    тролски.
    REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Абе човек, тебе как те допуснаха в университет да учиш бе?

Иначе по темата, станал си на 20 години и питаш нас как да си зарибиш момичето..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си