- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- яко зарибен
Няма проблем. Ами , ако нещата се развиват добре ще трябва да намериш удобен случай или момент, в който да и кажеш или да се разберете. Сигурно се притесняваш, че ако и кажеш кво изпитваш може да те отреже, ама нищо не ти пречи да опиташ, ако и тя те харесва ще стане работата. Ако пък тва с обясняването ти се трува детинско и не е особено в твой стил, тогава изчакай друг подходящ момент. Знам ли на бар нещо, попринцип на такива места хората са по-отпуснати, особено след 1-2 питиета, е ама ти няма да прекаляваш де. Незнам кое ще ти се стори по-удачно и двете схеми са сработвали за различни хора.
Ти ще прецениш кое място и момент са най-подхящи, ако имаш късмет може и от самосебеси да стане,когато най-малко го очакваш.
Няма от какво да се притесняваш, мисли положително и бъди уверен.
Ако не се получи, поне ще знаеш че си опитал.![]()
аз не съм от притеснителните просто ако не стане ще е кофти защото и се кефя освен всичко но и като човек.Но ще тестваме какво ще стане см не се отказвам и ще се постарая по всички параграфи да успея да стане м/у нас.вблагодаря за всичко :*Първоначално написано от lovefantasy
aбе брат... момиче съмПървоначално написано от aleksandro
и знаеш ли колко ме еб..... как пишеш ти?аз влизам в тази тема,не мога да разбера нищо,тъй като ти български не говориш,излизам.
от тук нататък е твой проблем,при това сериозен.
разкази чета достатъчно,ама няма да е зле и ти да започнеш
като се явиш на изпит,както беше казал,и 2 ще ти е много
аре чао,братт!
lalala
хаха, така си еПървоначално написано от aleksandro
![]()
но и той в последствие си призна грешките :P
![]()
тролски.Първоначално написано от Sh@d0w
REGGAE BOOM <3
Абе човек, тебе как те допуснаха в университет да учиш бе?
Иначе по темата, станал си на 20 години и питаш нас как да си зарибиш момичето..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..