- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета!
Въпросът ми е към момчетата. Защо 1 момче, първо се опитва да присвои момичето, още в началото казва, че ходят сериозно, опитва се да направи така, че да бъде единствения за нея, кара я да се влюби до уши, кара я да се почувства и тя единствена, дори й го казва... А после изведнъж я зарязва, а уж твърди, че много я обича, дори когато се разделят и... накрая завършват с това " и мен ме боли "...
Не мога да разбера логиката на мъжете, защо така правят??![]()
![]()
Ако съдиш по личен опит,не вярвам въпросният "мъж" да е бил на повече от 15 години.
Еми нормално е в началото да ти обръща повече внимание. Иначе за тва последното не съм съгласна. Поне на мен не ми се е случвало да ми кажат такава глупост - обичам те и ме боли ама къса ме...
Не познавам много такива мъже.
Ти явно си имала кофти късмета да попаднеш на изключение.![]()
Според мен ти го казва, за да не го намразиш и да си остави резервна вратичка с теб, в случай, че остане за прекалено дълго сам. Не му вярвай. Не те обича.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
аз точно това чувствам в момента към бившия ми .. но примерно представи си ,че си с някой , който много обичаш , но само се карате .. спорите и изникват все повече и повече различия .. ти още обичаш човека , но не искаш да се карате за глупости ..Първоначално написано от lovefantasy
![]()
едва ли е на повече от 16, до такава възрааст просто са такива, ако е по-гголям има някви проблеми, комплекси
Мисля, че и той точно заради това скъса с мен... Не бяхме се скаравали от доста време, но само заради мойта ревност пак възникнаха някви караници, а пък на него само толкова му трябвало....Първоначално написано от musS
и аз не съм попадала на много такива. и съм съгласна с горните мнения, че такива са до най-много 16 годишни. нагоре уж стават зрели.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ще се окаже вярно , че всички мъже са еднакви. :P
Точно за това и мен ме заряза копелето. Има ги такива индивиди. Личен опит!Първоначално написано от lovefantasy
Queen of the Damned
И аз имам въпрос.
Защо едно момиче, което само си е виновно, тъй като не е преценило момчето, пуска тема във форума, когато го скъсат?
Искал е да те ебе, почнал е да те котка, не си му пуснала и е заебал или е искал да води връзка с теб, видял е, че не си подхожате или че си тъпа и е заебал възмоножно най-тактично и в двата случая. Какво не ти е ясно?
Не може всяко момче да ти прелага брак и деца само, защото ти се е врекъл в любов.
Пробвай да потърсиш грешката в себе си или в индивидите с които общуваш преди да обвиниш цялото мъжко съсловие в подобни глупости.
На мъжете генетично им е заложено да им се иска да си разпръсквате семето.... в различни!!! Но четейки темата, 1во осъзнавам, че ти си на има няма 15-16 и 2ро ако "момчето", за което говориш е над 15 и то доста над 15, има сериозни проблеми... Но иначе така е, ние сме хора, чувствата се изпаряват и такива неща стават. Кофти![]()
![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Мда, и аз това щях да попитам. И въпрос по-специално към този цитат " но само заради мойта ревност пак възникнаха някви караници, а пък на него само толкова му трябвало...."...Първоначално написано от PinkPan7her
Значи той е гадно копеле, защото му е писнало да си проявяваш ревността, пък ти добричката и наранената си невинна душичка...
Я моля ти се...
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!