.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Момчета!

Момчета!

Въпросът ми е към момчетата. Защо 1 момче, първо се опитва да присвои момичето, още в началото казва, че ходят сериозно, опитва се да направи така, че да бъде единствения за нея, кара я да се влюби до уши, кара я да се почувства и тя единствена, дори й го казва... А после изведнъж я зарязва, а уж твърди, че много я обича, дори когато се разделят и... накрая завършват с това " и мен ме боли "...
    Не мога да разбера логиката на мъжете, защо така правят??

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ако съдиш по личен опит,не вярвам въпросният "мъж" да е бил на повече от 15 години.

Еми нормално е в началото да ти обръща повече внимание. Иначе за тва последното не съм съгласна. Поне на мен не ми се е случвало да ми кажат такава глупост - обичам те и ме боли ама къса ме...

Всичко от личен опит е казано Не е на 15, по голям е ..

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не познавам много такива мъже.
    Ти явно си имала кофти късмета да попаднеш на изключение.
    Според мен ти го казва, за да не го намразиш и да си остави резервна вратичка с теб, в случай, че остане за прекалено дълго сам. Не му вярвай. Не те обича.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на musS
    Цитирай Първоначално написано от lovefantasy
    Еми нормално е в началото да ти обръща повече внимание. Иначе за тва последното не съм съгласна. Поне на мен не ми се е случвало да ми кажат такава глупост - обичам те и ме боли ама къса ме...
    аз точно това чувствам в момента към бившия ми .. но примерно представи си ,че си с някой , който много обичаш , но само се карате .. спорите и изникват все повече и повече различия .. ти още обичаш човека , но не искаш да се карате за глупости ..

Супер фен Аватара на elysunny
    едва ли е на повече от 16, до такава възрааст просто са такива, ако е по-гголям има някви проблеми, комплекси

Цитирай Първоначално написано от musS
    аз точно това чувствам в момента към бившия ми .. но примерно представи си ,че си с някой , който много обичаш , но само се карате .. спорите и изникват все повече и повече различия .. ти още обичаш човека , но не искаш да се карате за глупости ..
    Мисля, че и той точно заради това скъса с мен... Не бяхме се скаравали от доста време, но само заради мойта ревност пак възникнаха някви караници, а пък на него само толкова му трябвало....

Супер фен Аватара на LeprikonA
    и аз не съм попадала на много такива. и съм съгласна с горните мнения, че такива са до най-много 16 годишни. нагоре уж стават зрели.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Ще се окаже вярно , че всички мъже са еднакви. :P

Голям фен
    Град
    София
    Точно за това и мен ме заряза копелето. Има ги такива индивиди. Личен опит!
    Queen of the Damned

Има нещо такова.И аз не го разбирам.

anonymous708973
    Guest
    И аз имам въпрос.

Защо едно момиче, което само си е виновно, тъй като не е преценило момчето, пуска тема във форума, когато го скъсат?

Искал е да те ебе, почнал е да те котка, не си му пуснала и е заебал или е искал да води връзка с теб, видял е, че не си подхожате или че си тъпа и е заебал възмоножно най-тактично и в двата случая. Какво не ти е ясно?
    Не може всяко момче да ти прелага брак и деца само, защото ти се е врекъл в любов.
    Пробвай да потърсиш грешката в себе си или в индивидите с които общуваш преди да обвиниш цялото мъжко съсловие в подобни глупости.

Град
    Софийските потайности
    На мъжете генетично им е заложено да им се иска да си разпръсквате семето.... в различни!!! Но четейки темата, 1во осъзнавам, че ти си на има няма 15-16 и 2ро ако "момчето", за което говориш е над 15 и то доста над 15, има сериозни проблеми... Но иначе така е, ние сме хора, чувствата се изпаряват и такива неща стават. Кофти
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    И аз имам въпрос.

Защо едно момиче, което само си е виновно, тъй като не е преценило момчето, пуска тема във форума, когато го скъсат?
    Мда, и аз това щях да попитам. И въпрос по-специално към този цитат " но само заради мойта ревност пак възникнаха някви караници, а пък на него само толкова му трябвало...."...
    Значи той е гадно копеле, защото му е писнало да си проявяваш ревността, пък ти добричката и наранената си невинна душичка...
    Я моля ти се...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

1

ne vsi4ki mom4eta sa takiva

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си