.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    За cлучая в Блг, четох от веcтник. Може и така да е, не cпоря.

В България, мога да ти кажа, че cи има доcта добри закони. Проблема е, че не cе cпазват. И не cамо от цигани, ами и от българи, арменци, турци и т.н. Така да cе каже, маcово от вcички. Трябва да cе наложи по-cтрог контрол и да cе подобри ефективноcтта на вcички инcтитуции и органи в държавата. Да cе cпре корупцията. Не знам, но cъм виждал един пич който бачка една година в митницата и cи вдигна кооперация...евала. КАТ-аджийте и те дерат яко подкупи. Данъчните и те...е как да cтане. Хайде cъдиите вземат доcта пари, но там пък по-други линии или c много пари cтава.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Вчерашен случай. 2ма циганина, баща и син, пребити от 10ма българина (фенчета от агитки,чупени кръстове, бръснати глави). Пребити, докато разлепяли плакати за дискотеката в която работят. И това правилно ли ви се вижда? [/color]
    ххмм...
    ...расизъм...
    awerw

В България, мога да ти кажа, че cи има доcта добри закони. Проблема е, че не cе cпазват. И не cамо от цигани, ами и от българи, арменци, турци и т.н. Така да cе каже, маcово от вcички. Трябва да cе наложи по-cтрог контрол и да cе подобри ефективноcтта на вcички инcтитуции и органи в държавата. Да cе cпре корупцията. Не знам, но cъм виждал един пич който бачка една година в митницата и cи вдигна кооперация...евала. КАТ-аджийте и те дерат яко подкупи. Данъчните и те...е как да cтане. Хайде cъдиите вземат доcта пари, но там пък по-други линии или c много пари cтава.
    защо бе пич защо ще ми ограничаваш достъпа защото лъжеш ли? Първо 1 е пребил циганите второ са се събрали 400, а не 4000.

защо бе пич защо ще ми ограничаваш достъпа защото лъжеш ли? Първо 1 е пребил циганите второ са се събрали 400, а не 4000 и трето циганите са смели само ако са в такава пропорция че да няма никакъв риск за тях

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Предложението за ограничение на раждаемостта, както е в Китай е много добро, но реално е неприложимо в БГ и ще обясня веднага защо.
    Първо, замислете се, че повечето искания на протестиращите относно циганите са еднакви закони за всички. Защото за българина законите важат, за циганите не. Ако се вкара такъв закон, той не може да бъде насочен към определен етнос( в случая към циганите), защото цялата държава ще потъне и ще бъде заклемена като расистка, което от своя страна ще ни пре*бе в ЕС ( най-малкото)...
    А, за да има повече българчета, трябва да се раждат такива. Ако обаче се въведе такъв закон, който важи за всички ни, то реално ще е невъзможно и тогава съвсем ще сгънем.
    Пример: в момента едно средностатистическо българско семейство има максимум 2 деца. Едно циганско има около 5. Ако всяко от тези 5 роди по 2, които ще родят още по 2 (ако ограничението е максимум 2 деца в семейство), то едно средностатистическо циганско семейство ще има 22 члена, а едно българско-8....замисляте ли се, че реално пак те ще са повече..? Което ще доведе до още по-голяма демографска криза...
    Обаче, ако законите на РБ важат еднакво за тях, както и за нас, няма да имат шанс да се плодят както до сега, защото ще им се налага да работят, да се осигуряват и съответно няма да могат да си позволят финансово да издържат по 5 деца...

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Цитирай Първоначално написано от Patriot
    Има един определен етнос, който безчинства от години, прави ужасяващи неща и стои зад 80% от битовата престъпност, така че проблема ТРЯБВА да се етнизира. Тук не става дума, че цар Киро бил богат и за това били против него, както някои се опитаха да го изкарат. Проблемът с привилегиите на малцинствата за сметка на мнозинствата не само български, има го в цяла Европа. И той е с определени етноси, в България живеят много арменци, много от тях са публични и уважавани личности (Кеворк Кеворкян, Магърдич Халваджиян, покойния Вили Казасян и дъщеря му Хилда и др.). Срещу тях не съм чул никога да се говори нищо, на хората даже не им прави впечатление и ги приемат като част от България.

И стига с тия идиотски клишета, като това за баницата. Аз лично никога не съм давал привилегии на циганите, давали са им ги хората по върховете на държавата под натиска на разни неолиберални помиярски организации.
    ++111
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    Предложението за ограничение на раждаемостта, както е в Китай е много добро, но реално е неприложимо в БГ и ще обясня веднага защо.
    Първо, замислете се, че повечето искания на протестиращите относно циганите са еднакви закони за всички. Защото за българина законите важат, за циганите не. Ако се вкара такъв закон, той не може да бъде насочен към определен етнос( в случая към циганите), защото цялата държава ще потъне и ще бъде заклемена като расистка, което от своя страна ще ни пре*бе в ЕС ( най-малкото)...
    А, за да има повече българчета, трябва да се раждат такива. Ако обаче се въведе такъв закон, който важи за всички ни, то реално ще е невъзможно и тогава съвсем ще сгънем.
    Пример: в момента едно средностатистическо българско семейство има максимум 2 деца. Едно циганско има около 5. Ако всяко от тези 5 роди по 2, които ще родят още по 2 (ако ограничението е максимум 2 деца в семейство), то едно средностатистическо циганско семейство ще има 22 члена, а едно българско-8....замисляте ли се, че реално пак те ще са повече..? Което ще доведе до още по-голяма демографска криза...
    Обаче, ако законите на РБ важат еднакво за тях, както и за нас, няма да имат шанс да се плодят както до сега, защото ще им се налага да работят, да се осигуряват и съответно няма да могат да си позволят финансово да издържат по 5 деца...
    Щом почти всеки го е страх от ЕС и разни подобни за каква независимост говорим?!
    Абе cамо да те питам, ти cамо за деца ли cе е*еш, бе? Или за кеф? Щото ако го правиш за кеф, какво значение има дали е мъж или жена в леглото ти? Хайде аргумента ти в кофата.

еми проверявай преди да ръсиш глупости или не го пиши в червено ако не си сигурен

Цитирай Първоначално написано от doktorEmilAntonov
    Щом почти всеки го е страх от ЕС и разни подобни за каква независимост говорим?!
    Не така...не ми пука на какъв съюз сме членове, пука ми, че от действията на държавата можем да изгубим дивиденти като такава. Не сме цъфнали, нито вързали, че да си подритваме късмета и позициите...
    И не може да се приложи закон, който да включва само един определен етнос...

Цитирай Първоначално написано от doktorEmilAntonov
    Не така...не ми пука на какъв съюз сме членове, пука ми, че от действията на държавата можем да изгубим дивиденти като такава. Не сме цъфнали, нито вързали, че да си подритваме късмета и позициите...
    И не може да се приложи закон, който да включва само един определен етнос...
    Всичко може...

Иначе така като видиш останалите населени места освен 10-те големи градове голям късмет ли мислиш, че сме извадили? Към това ли ни е стремежа?
    Абе cамо да те питам, ти cамо за деца ли cе е*еш, бе? Или за кеф? Щото ако го правиш за кеф, какво значение има дали е мъж или жена в леглото ти? Хайде аргумента ти в кофата.

Ооо, може да-в мечтите ми. И аз искам да се ограничи раждаемостта при циганите, но кой мислиш, че ще си сложи главата в торбата с предложение на закон, който важи само за един етнос? Просто е абсурдно да се надяваме...
    И точно за това казах-нито сме цъфнали, нито сме вързали като държава. Но опита за прокарване на такъв закон съсвем ще ни завлече надолу...

В този ред на мисли, да пусна едно цитатче от една статия, по повод циганския въпрос, нека защитниците на етноса хубаво да се замислят, защото за втори път тази седмица, циганин си позволява да заплашва българския народ така открито...
    Тази сутрин в предаването “Насреща с Люба Кулезич” по ТВ7, лидера на етническата циганска и противоконституционна партия ДРОМ Илия Илиев, заплаши протестиращите в последната седмица българи с етническо прочистване и геноцид. По време на полемиката, в която участваше и шефа на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов – Дучето, който опонираше на Илиев, наглия циганин заяви, цитирам –
    “Ти какво си мислиш бе, че като сте излезли 1500 души на улицата, сте направили голямо нещо ли? Ами аз само с едно обаждане мога да събера 15 000, дори 50 000 души и ще ви смачкаме.”
    След тази откровена заплаха за геноцид, нито водещата, нито присъстващия в студиото бивш шеф на Националната служба за сигурност, о. з. генерал Атанас Атанасов, не намериха за нужно да обърнат внимание на Илиев, че върши престъпление и то от национален ефир. Напротив, той се включи на страната на циганина срещу Димитър Ангелов и започна да обяснява колко вредни и опасни са хората, които демонстрират по улиците на българските градове. Припомняме, че Илия Илиев беше 4 години общински съветник в Столична голяма община, където влезе с листата на ГЕРБ.

http://www.dnes.bg/politika/2011/10/...iro-koi.130268

Ооо, може да-в мечтите ми. И аз искам да се ограничи раждаемостта при циганите, но кой мислиш, че ще си сложи главата в торбата с предложение на закон, който важи само за един етнос? Просто е абсурдно да се надяваме...
    И точно за това казах-нито сме цъфнали, нито сме вързали като държава. Но опита за прокарване на такъв закон съсвем ще ни завлече надолу...
    Че кой ти говори за моментното състояния на демократично либерална система?

И май пак няма да има справедливост!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си