- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кофти ситуация
Значи разбрах, че имаме контролно в училище тези дни и аз по принцип когато има контролни с си стоя до едно момиче дето си учи и ми подсказва, да, но сега един друг се бил разбрал с нея да стои при контролните до нея. Не ми е толкова за контролното.. не изпитвам никакви сексуални чувства към момичето, само приятелски.. и все пак ми е някво криво като се замисля за това...
![]()
Ъм... на колко години сте?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
на 15 ... принципно не съм ревнив за такива работи още по малко за момиче което не ми е гадже и не харесвам като за гадже...
Следващия път си научи та да не се депресираш,че са ти отнели подсказвалката
няма време брат... ходя на три спорта всеки ден с изключение на неделя и вторник, в които спа...Първоначално написано от leadyflame
Как няма да ти е криво...сега трябва да седнеш и да учиш за изпита![]()
абе не знам исках да споделя...ае ще гледам да измисля нещо ..Първоначално написано от lovefantasy
мерси за коментарите
Първоначално написано от mad66
това не е ли малко прекалено?цели три.. и училището е важно и би трябвало да ти е сред важните неща, защото след време тези три спорта може и да не те хранят (щом не развиваш основно само един).. а за момичето.. щом нямаш чувства към нея какъв е проблемът?
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."