Цитирай Първоначално написано от Bozichko
Абсолютно подкрепям едно от нещата, които Валдес-а каза. Не може да разправяш колко държиш на приятеля си, как се обичате и ала бала и да ходиш да сядаш на оная работа на друг! Не го проумявам, или си с единия, или с другия. Днеска с устата, с която си лапала на някъв, дето познаваш от 1-2 месеца, утре ще целуваш приятеля си и ще му обясняваш, че го обичаш, аре не, а ? А той дали е болен или не, не можем да кажем. Но и от различни градове... Освен да се измъчите и в крайна сметка да останете 3ма (да и гаджето на авторката) наранени, аз друго не виждам. Честно да ти кажа, не обичам да злорадствам, но ако това момче знае, че си обвързана, това, което му се случва си е наказание! Само щото не можеш да си държиш гащите дигнати не означава, че приятеля ти трябва да страда, щото рано или късно ЩЕ РАЗБЕРЕ !
Както казах,моите дела са си моя работа!Хората много обичат да съдят другите и да плюят ,особено ако това не им се е случвало на тях.Да, на мене не ми се беше случвало никога до сега и не предполагах ,че може да се случи ,особено с колега ,но се случи!!!Освен това ,момчето знаеше че съм обвързана ,за това и през първия месец не флиртуваше с мене,нито нищо,защото знаеше че съм обвързана ,но после нещата станаха от самосебе си.Тогава той ми призна ,че още от началото ме е харесал,но не е смеел да прави нищо ,защото знае как са нещата.Това за гащите няма какво да го коментирам изобщо,защото просто не е вярно Ако на повечето от вас ви изглежда, че мога да легна със всеки по-симпатичен младеж се лъжете,защото ако исках умишлено да изневеря на приятеля си ,нямаше да се въздържам един месец,а веднага щях да действам....