Искам да умра вече отчаяла съм ce от живота всичко става така...запознах се с едно момче много го харесвах и тръгнахме всичко беше прекрасно в продължение на 2 години аз съм по особено и някой пътсе държах с него студено карали сме се много и гоядосвах един ден на него му писна от менее и ме остави не вярвах че това ще е края защото той ме обичаше супер много и много държеше на мен .1 месец след като се разделихме ми каза че не ме обича вече нищо не изпитва към мен и аз му дадох не изпитва към мен и аз му зададох въпроса как така след като беше луд по мене и той само ми каза ЕЙ ТАКА много пъти съм му се молила да се оправя но той нейска вече .. един път ме беше потърсил да се видим и от тогава се виждаме но само за единия секси всичко е чудесно като се видим все едно сме си заедно и след вечерта пак същото нито си говорим нито пишем не знам вече какво да правя минаха се вече 5 месец и не мога да го забравя опитвала съм се и не мога много го обичам не си представям живота без него отчаяла съм се от всичко :X какво да правя ;(