ами добре ще кажа каква е причината ,според мен това не е причина ,а просто той е искал раздяла и за най-малкото и..
Преди няколко мес.когато се бяхме скарали той ме блокира в фсб(не че фсб има голямо значечение ,но..)
И той си беше истрил профила ,преди седмица две разбрах,че си го е активирал(проверих от др.регистрация)
И преди няколко дена му написах,че искам да му видя снимките ,беше в Турция ,а не се бяхме виждали месец,и повече..Казах му да ми изпрати,и той е трябва да ги тегля от фсб...
Казах му да ме отблокира а той не искал да го следя,какво поблукува и такива неща,казах му да си оправи настройките щом толкова се притеснява..
А той няма и това е,аз се ядосах и му казах добре бе искам да ти видя снимките и това е ..и от там тръгна всичко
е това ако е причина за раздяла ,не знам простооо
А преди да му спомена за фейса всичко беше нормално,аз щях да ходя след няколко дни.До някъде и аз имам вина,че се раздразних заради подобно нещо,но на всяко момиче може би ще и стане неприятно..забравих да спомена -отблокираме но не ме добави в приятели,можех да му виждам само някой снимки..
Написах му 1 глупост..Да не би приятелите му да имат качества,който аз ги нямам..И след няколко дена той ми писа,че ядосал заради коментарите ми ...
Амии всичко може да си мисля ,щом прави от нищо нещо..(и пак казвам аз съм си виновна)Но и той не е прав..
Извинете,че ви досаждам..но като пиша тук..и някак си ми олеква поне малко..
Не задължавам никого да чете..
Ако адм.мислят,че това е поредната тъпа тема да я заключат