- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- } СУТИЕН - проблемче :::::::::::: ------ @@@,,,,,.......
По принцип съм много слабичка, не съм анорексична, имам си тук там за пипане, но не съм едра - 50кг. съм., но никога не мога да си намеря сутиен по мярка. Подгръдната ми обиколка е 74см. и нося чашка D. Но всички сутиени с тази чашка са с обиколка 95, и на чашка са ми супер, но около гръбчето ми се върти и не става просто. Случайно, ако имам много късмет в някой магазин може да има някое забутано моделче, което да ми стане, на фона на всички сутиени с подплънки. Толкова са красиви, но все малки ги правят![]()
Вие имате ли подобни проблеми? Вече си мисля, че като си взимам сутиени ще ги нося да ми ги приправят, ако е възможно изобщо.
и аз имам такъв проблем, някой път си намирам перфектни![]()
Първо искам да кажа че си касметлийка с такива гърди за тези килограми .Щом си намерила един два такива ще намериш още просто тарси по магазините не се отчайвай . и да наистина много малки сутиени продават ,но това е най масовото купувано понеже всяка втора мацка е с чашка а или б
^ Да, бе и кво му е късметлийското??? Слаба с някакви млекоцентрали, отврат!![]()
По темата: Ми нестандартна си, приеми го!
Queen of the Damned
Подгръдна обиколка 74 и носиш чашка D![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ь
Между другото мисля, че момичето над мен написа това с ирония (за mimsitu става въпрос... )![]()
![]()
![]()
Оправи си заглавието между другото...
Е, млекоцентрали е силно казано - гърдите ми са нормални и стоят добре на тялото ми![]()
Ето като тази мацка съм, не мисля, че са млекоцентрали... съвсем нормални гърди... просто имам доста широка основа на гърдата и затова нося по - голяма чашка.
http://prikachi.com/images.php?images/757/3868757U.jpg
............................ моля без обиди!
подгръдна 74 а гръдна 95
Мацка, нормална си не се вайкай, има сутиени 75 Д, просто не ги произвеждат много, защото в магазините наистина зареждат най - носеното. Тършувай! Аз си мечтая за такива гърди, винаги ме е срам да облека нещо по разголено, защото са ми малки....
^
![]()
Queen of the Damned
нееПървоначално написано от malka_sladkka
и аз съм много слаба и за това, ама не съм с D чашка
Всяка мацка е различна...
Ето снимка, не са много големи, но просто имат голяма основа.. а на обиколка все големи. Дали на шивач може да се оправи обиколклата?
http://prikachi.com/images/821/3868821u.jpg
Ауу сега момчетата няма как да не я погледнат тая снимка...Първоначално написано от marishka
ти на тфа малко ли викаш??Първоначално написано от marishka
![]()
успех с търсенето на сутиенчета.
п.п. има6 хубави гърди наистина
Първоначално написано от marishka
Я дай да ти видя клитора и ще ти кажа от къде да си намериш сутиен.
Готин бюст вадиш
Сериозно ли по магазините няма подходящи сутиени?
Мерси мила, и аз много си го харесвам, но наистина трудно ми е, понеже с по - голямата чашка, както вече казах са и с много голяма обиколка. Налага ми се да нося сутиени с чашка Ц, откъдето ми се "излива" всичко... и ми стягат.Първоначално написано от PinkPan7her
Аз съм със същия проблем малка обиколка 70-75, а чашката ми е C, по-малко от твоята, но и аз имам проблем с намирането на подходящ сутиен.
Ходи в магазини, които са по заредени, все ще има нещо като за теб.
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Само аз ли мисля, че е фейк, защото никое нормално момиче не пуска снимка на гърдите си, било то и по бельо?
Явно аз не съм в ред...Отивам да направя тема "Снимки на циците на потребителките от раздел Х", за да изглеждам малко по-нормална...
Първоначално написано от LambOfGod
![]()
Queen of the Damned
Нали осъзнаваш, че все пак някой е пуснал темата?Първоначално написано от LambOfGod
И защо този някой би използвал нечия друга снимка на гърди?
Не само ти мислиш така!Първоначално написано от LambOfGod
Queen of the Damned
Благодаря мила!Първоначално написано от psych0
Ами аз ходя в един определен, който е много зареден, дори този от снимката от т ам си го взех съвсем на скоро. А който мисли, че снимката е фейк да търси в гугъл имиджис и ще види, че я няма никъде другаде в интернетГърдите са мои и не виждам нищо срамно, понеже не съм си снимала нито главата нито нищо срамно
Все едно да не може да пускат момичетата свои снимки в темата за бански...
![]()
Първоначално написано от PinkPan7her
По тази логика, когато аз пуснах темата, че правя секс с жената, която обвинява пред закона майка ми в убийство и пуснах снимки и казах, че съм скинар съм имала предвид точно това, защото нямам друга изгода?
айее зависниците с малки цици почнаха да хапат![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Момичето от снимката има прекрасни гърди за които 80 процента от тийнейджърките биха убили, но аз не мисля, че те са на авторката на темата.Първоначално написано от buzzzz