.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Hybrid View

} СУТИЕН - проблемче :::::::::::: ------ @@@,,,,,.......

По принцип съм много слабичка, не съм анорексична, имам си тук там за пипане, но не съм едра - 50кг. съм., но никога не мога да си намеря сутиен по мярка. Подгръдната ми обиколка е 74см. и нося чашка D. Но всички сутиени с тази чашка са с обиколка 95, и на чашка са ми супер, но около гръбчето ми се върти и не става просто. Случайно, ако имам много късмет в някой магазин може да има някое забутано моделче, което да ми стане, на фона на всички сутиени с подплънки. Толкова са красиви, но все малки ги правят
    Вие имате ли подобни проблеми? Вече си мисля, че като си взимам сутиени ще ги нося да ми ги приправят, ако е възможно изобщо.

Повече от фен
    Град
    Видин
    и аз имам такъв проблем, някой път си намирам перфектни

Първо искам да кажа че си касметлийка с такива гърди за тези килограми .Щом си намерила един два такива ще намериш още просто тарси по магазините не се отчайвай . и да наистина много малки сутиени продават ,но това е най масовото купувано понеже всяка втора мацка е с чашка а или б

Голям фен
    Град
    София
    ^ Да, бе и кво му е късметлийското??? Слаба с някакви млекоцентрали, отврат!
    По темата: Ми нестандартна си, приеми го!
    Queen of the Damned

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Подгръдна обиколка 74 и носиш чашка D ь
    Между другото мисля, че момичето над мен написа това с ирония (за mimsitu става въпрос... )
    Оправи си заглавието между другото...

Е, млекоцентрали е силно казано - гърдите ми са нормални и стоят добре на тялото ми
    Ето като тази мацка съм, не мисля, че са млекоцентрали... съвсем нормални гърди... просто имам доста широка основа на гърдата и затова нося по - голяма чашка.

http://prikachi.com/images.php?images/757/3868757U.jpg

............................ моля без обиди!

подгръдна 74 а гръдна 95

Мацка, нормална си не се вайкай, има сутиени 75 Д, просто не ги произвеждат много, защото в магазините наистина зареждат най - носеното. Тършувай! Аз си мечтая за такива гърди, винаги ме е срам да облека нещо по разголено, защото са ми малки....

Голям фен
    Град
    София
    ^
    Queen of the Damned

Повече от фен
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    Подгръдна обиколка 74 и носиш чашка D ь
    Между другото мисля, че момичето над мен написа това с ирония (за mimsitu става въпрос... )
    Оправи си заглавието между другото...
    нее и аз съм много слаба и за това, ама не съм с D чашка

Всяка мацка е различна...
    Ето снимка, не са много големи, но просто имат голяма основа.. а на обиколка все големи. Дали на шивач може да се оправи обиколклата?

http://prikachi.com/images/821/3868821u.jpg

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от marishka
    Ето снимка, не са много големи, но просто имат голяма основа.. а на обиколка все големи. Дали на шивач може да се оправи обиколклата?

Ауу сега момчетата няма как да не я погледнат тая снимка...

ти на тфа малко ли викаш??
    успех с търсенето на сутиенчета.
    п.п. има6 хубави гърди наистина

Я дай да ти видя клитора и ще ти кажа от къде да си намериш сутиен.

anonymous708973
    Guest
    Готин бюст вадиш
    Сериозно ли по магазините няма подходящи сутиени?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Готин бюст вадиш
    Сериозно ли по магазините няма подходящи сутиени?
    Мерси мила, и аз много си го харесвам, но наистина трудно ми е, понеже с по - голямата чашка, както вече казах са и с много голяма обиколка. Налага ми се да нося сутиени с чашка Ц, откъдето ми се "излива" всичко... и ми стягат.

Супер фен Аватара на psych0
    Аз съм със същия проблем малка обиколка 70-75, а чашката ми е C, по-малко от твоята, но и аз имам проблем с намирането на подходящ сутиен.
    Ходи в магазини, които са по заредени, все ще има нещо като за теб.
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Само аз ли мисля, че е фейк, защото никое нормално момиче не пуска снимка на гърдите си, било то и по бельо?
    Явно аз не съм в ред...Отивам да направя тема "Снимки на циците на потребителките от раздел Х", за да изглеждам малко по-нормална...

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod

Я дай да ти видя клитора и ще ти кажа от къде да си намериш сутиен.
    Queen of the Damned

anonymous708973
    Guest
    Само аз ли мисля, че е фейк, защото никое нормално момиче не пуска снимка на гърдите си, било то и по бельо?
    Явно аз не съм в ред...Отивам да направя тема "Снимки на циците на потребителките от раздел Х", за да изглеждам малко по-нормална...
    Нали осъзнаваш, че все пак някой е пуснал темата?
    И защо този някой би използвал нечия друга снимка на гърди?

Голям фен
    Град
    София
    Не само ти мислиш така!
    Queen of the Damned

Цитирай Първоначално написано от psych0
    Аз съм със същия проблем малка обиколка 70-75, а чашката ми е C, по-малко от твоята, но и аз имам проблем с намирането на подходящ сутиен.
    Ходи в магазини, които са по заредени, все ще има нещо като за теб.
    Благодаря мила!
    Ами аз ходя в един определен, който е много зареден, дори този от снимката от т ам си го взех съвсем на скоро. А който мисли, че снимката е фейк да търси в гугъл имиджис и ще види, че я няма никъде другаде в интернет Гърдите са мои и не виждам нищо срамно, понеже не съм си снимала нито главата нито нищо срамно Все едно да не може да пускат момичетата свои снимки в темата за бански...

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Нали осъзнаваш, че все пак някой е пуснал темата?
    И защо този някой би използвал нечия друга снимка на гърди?

По тази логика, когато аз пуснах темата, че правя секс с жената, която обвинява пред закона майка ми в убийство и пуснах снимки и казах, че съм скинар съм имала предвид точно това, защото нямам друга изгода?

Толкова ли не може да признаете, че момичето има хубави гърди?

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

айее зависниците с малки цици почнаха да хапат

Цитирай Първоначално написано от buzzzz
    Толкова ли не може да признаете, че момичето има хубави гърди?
    Момичето от снимката има прекрасни гърди за които 80 процента от тийнейджърките биха убили, но аз не мисля, че те са на авторката на темата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си