- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали съм досадна?
Значи,преди около 2 седмици с него станахме гаджета и понеже не можем да се виждаме през седмицата а само събота и неделя и то не всеки път. И си поддържаме връзката по Facebook и когато се върна училище му пиша нали той ми отговаря но не мога без да говоря с него за това аз започвам.Та въпроса ми е според вас дали съм му досадна? И дали да го оставя и да видя дали съм му интереса?Ако може без базици.Благодаря![]()
Изчакай веднъж и той да те потърси. Нищо няма да ти стане.![]()
Да и аз така си мисля.Смисъл,че още на първата сутрин след като почнахме да ходим ми беше написал-Добро утро слънце.И още тогава разбрах,че той ще е досадния ,но сега се замислих дали това не съм аз.Вярно не само аз започвам и той понякога го прави ,но искам да знам другия начин да разбера е да го питам.Но той едва ли ще ми каже да за да не ме обиди.Първоначално написано от fenkaaa
Еми изчакай един път и той да се сети за теб..Ако не го направи...кофти ..
Liar Liar, don't cry on my shoulder ...
Както беше написано по - горе, ако любовта ви е истинска няма досадни работи.![]()
![]()
Аз съм една от силните жени, които устояват мнението и позицията си! Харесвам онези, които се приемат такива каквито са и са здраво стъпили на земята! ~ Аз съм една от тях и се гордея с това! Всеки трябва да се уважава!
Фейсбук профил: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002183543846
Зависи от възрастта ти дали си досадна.Иначе изчакай 2-3 дни без въобще да му пишеш, ако и той не ти пише на четвъртия го заговори и го питай тва онова...Ама недей директно " ЗАЩО НЕ МИ ПИСА?!?!?!?"
....... Ми къде беше тия дни, нещо такова.
![]()
Ами мисля че ако се обичате или поне харесвате не би трябвало да му е досадно.Даже би трябвало да го радва.Само внимавай да не те вземе за даденост.
kalina92 имаш грешка в подписа си.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
*Фейспалм имейдж хиър*Първоначално написано от bonbona102
Значи като ти казва добро утро е досаден?Боже на колко сте на 14?
В една връзка е нормално да се търсите... това кой на кого ще пише пръв е когато още се зарибявате. И почти винаги единият търси другия повече!
In a mad world , only the mad are sane...
Никога не съм гледала кой пише първи.![]()
Тъй де, пише този, който има нещо да каже, нали така?![]()
Бахти и досадницата съм.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
баси мисленето.. и аз да питам на колко си ? ..и как може да мислиш, че който пише първи е досадния.. за първи път го чувам
..
Остави го той да те потърси.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Няма досаждане...,а както казват другите,може да го оставиш да те потърси един път той първи...
Бил досаден, защото се сеща за теб? O my god, are u fuckin' good?!
Съгласна : )Първоначално написано от SmilezZz
Не мисля,че си му досадна.
Все пак виж дали той ще те потърси пръв.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Първо аз съм на 14 той е на 15.И не за добро утро аз "слънце" не,че не ми беше приятно ама още на първия ден че и толкова няма.Почнахме с милите обръщения.Просто до сега с момчетата с които съм била всички са искали да го караме малко по-бавно и аз съм свикнала не,че не ми харесва тоя начин.Първоначално написано от Sh@d0w
Днес нищо не съм му писала даже не съм си била вкъщи много,че да си погледна съобщенията.И ТОЙ 25 СЪОБЩЕНИЯ МИ НАПИСАЛ ОТ ТИПА НА;zdr slunce.exooo kade si,6to ne pi6e6.Неска го оставих за половин час таи 3 съобщения пак от тоя сорт.И го питах по по заобиколен начин да ли съм му досадна той.кой ти я каза тая простотия.
Как може да го питаш дали си му била досаднаПървоначално написано от bonbona102
![]()
Принципно не се прави така..![]()
Като си изтъкваш грешките пред хората,дори преди да не са забелязвали,за в бъдеще ще им се набива в очите.
В случая не си била досадна,ама..
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Абе, то и аз съм на 14 .. ама такива детинщини вече са прекалени...![]()
My teammates in game!! <33
There isn't anything more complicated than GIRLS, not even Math! ^.^
ии fenkaaa на теб може да не ти се е случвало , но идва момент , в който ти омръзва от даден човек , то даже не от човека а от това ,че примерно по 24 часа на ден сте заедно и т.н .. в случая не знам дали е досаждане , но има и такива случаи , в които до гуша ти идва ..Първоначално написано от MissChocolate