- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ебавка ли е това ?
Познавам се с едно момиче от почти една година през това време бяхме в една компания даже и сега сме в една ..... наскоро много ме привлече това момиче и когато се видим в даскало и на вън винаги прегрътки тва онова ... преди няколко дена бяхме на парти ... танцувахме, играхме след това тя ми хвана раката и след извеснтно време намерих много удобен момент и я целунах държахме се до края на партито все така, все едно ходихме ... даже я изпратих целунах я и се прибрах ..... викам си уцелих момичето, много се зарадвах. Но на другия ден беше с един фр зарибяваха се видимо, но без целувки прегрътки и т.н. все едно не се познаваме така и сега като ме види в дскл сякаш бяга от мен едно здрасти вече не ми казва ... незнам защо ... момичето е на 16 аз съм на 15 .... според вас това ебавка ли е или е има чувства към мен ( едвали) ?
Дайте някакво мнение затова ...
какво трябва да направя ?
Просто е била пийнала и на другия ден се е осъзнала.![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
Можеш на нея да й зададеш този въпрос.
Може да е била леко пийнала,може чрез теб да е карала някого да ревнува...
Ние жените (момичетата) понякога действаме супер нелогично!![]()
Сигурно Дааа... И я е срам да те погледне в очите или да ти каже здрасти, защото е била пияна и незнаела какво прави....
Може да си е направила забавното и ти просто да не си схванал, че си бил за една вечер (макар и малко гадно да звучи)![]()
In a mad world , only the mad are sane...
Питай нея защо се държи така.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
а може и да е на 16 и да не знае реално кво прави![]()
NOH8
еми ясно е, че си бил за една вчер, освен ако не очаква ти да продължиш започнатото
Ебавка е.
It is that simple.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Пробвала те е и това е .Просто не си дорасъл ,нито тя.Има още много да страдаш за момичета,след време и те ще почнат да страдат заради теб,но това е .Вземи ,седни и поговори с нея.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
съгласна .. и все пак може да не те поглежда точно за това , че е била пияна и не знае какво да ти каже ..Първоначално написано от NoMore
Напила се е.Чувства към теб определено няма.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
+1Първоначално написано от SmilezZz
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
1. - Била е пияна, не е знаела какво прави![]()
2. - карала е някой да ревнува (възможно е!)
3. - бил си само за зарибявката, докато й е готино!
4. - била е отчаяна, търсела е утеха, намерила я е (ТИ си бил тази утеха)
Забога, поговори с нея, питай я, пиши й в скайп, ако не искаш очи в очи. Ние как може да знаем защо го е направила?! Отиди на врачка, тя ще ти каже![]()
Френски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те те питат
Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...
може вече да си е имала гадже ......![]()
видял си я с др. момче, ти сам го каза. Искала е да бъде недостъпна. Нали знаеш : Винаги искаш това, което не можеш да имаш... за съжеление
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
Аз съм била на нейното място. Просто се е чудех дали означава нещо и когато го видях не исках да си мисли,че ми пука кой знае колко много. (не се гордея с това,да) От притеснение човек е склонен да се държи по начин ,който говори именно обратното на това,което си мисли. Все пак не изключвай вероятността да не я кефиш и да си бил за една вечер,но имай предвид,че ако е по-притеснителна в тези неща,ти си този,който трябва да каже/покаже ,че иска онази вечер пак да се повтори.
![]()
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Най-добре я попитай...
Не знам защо имам чувството,че и тя има чувства към теб ! Но все пак няма от къде да сме сигурни .. просто си поговорете за случилото се онази вечер ... Стискам ти палци, момчее !!
Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам... ♥
Най-вероятно.Първоначално написано от Soraq
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Според мен пък се срамува или не знае какво иска. Най-добре е да питаш нея.![]()
Тя е курва е пич![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar