.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Нередовен стомах

Знам че темата е малко неудобна но истината е че имам нередовен стомах.Старая се да ходя всеки ден,но понякога не мога и имам нещо като запек.За сметка на това пък примерно когато не съм ходила скоро и получавам разтройство и бързо трябва да намеря тоалетна,а понякога това не е толкоз удобно защото може да съм навън.Таа вие имате ли такъв проблем и как се справяте??

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    На колко години си?Винаги ли си била с нередовен стомах?Запека от колко време е?Храниш ли се редовно ?Диети да спазваш?Болки/подуване на стомаха /газове ?

Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    На колко години си?Винаги ли си била с нередовен стомах?Запека от колко време е?Храниш ли се редовно ?Диети да спазваш?Болки/подуване на стомаха /газове ?
    Ами на 18 почти.Като по-малка- да винаги съм била,сега последните 2-3 години малко се поуправи...но не съвсем (странното е че има дни в които ходя повече от веднъж) Не мога да кажа че се храня редовно,определено режимът не ми е много изряден.Не пазя диети,а за газове- да имам понякога.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от Siesnkaa
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Ами на 18 почти.Като по-малка- да винаги съм била,сега последните 2-3 години малко се поуправи...но не съвсем (странното е че има дни в които ходя повече от веднъж) Не мога да кажа че се храня редовно,определено режимът не ми е много изряден.Не пазя диети,а за газове- да имам понякога.
    А би трябвало.От тук навярно идва и проблема.Регулирай режима си на хранене!Приемай разнообразна и естествена храна!
    Минимум три основни хранения през деня (закуска, обяд, вечеря) и няколко леки закуски, в случай на чувство на глад или допълнителна нужда от енергия!Консумация на плодове,зеленчуци,пълнозър нести храни,млечни продукти и много течности!Също така избягвай газираните напитки(особено кола),кафетата и алкохола!
    Няма да е зле да се консултираш по въпроса и с гастроентеролог.
    А ако промяната в хранителния режим не даде резултат ,отиди на лекар!

Град
    аут ъф спейс
    повече водица, чайчета, сокове, по възможност фрешове си прави и ше се изтреляш в орбита Сериозно, ако си изстискаш 1 лимон и 1 портокал, си готова за нулите ) Успех... Супички също, гледай да не прекаляваш с пицата и дюнерите и така...

Сега уж почнах да си съставям режим, надявам се да помогне.Попринцип газирано не пия, газовете се появяват в повечето случаи когато съм притеснена..не знам защо

Сега уж почнах да си съставям режим, надявам се да помогне.Попринцип газирано не пия, газовете се появяват в повечето случаи когато съм притеснена..не знам защо
    В какъв смисъл притеснена и от какво?
    Защото и аз имам такъв проблем тогава...а като съм сама нищо ми няма
    момиче!

аз в такива състояния ползвам зелен чай от по-слабия, иначе можеш да пробваш с фрешове от портокал или компот от сливи или сушени-накисваш ги вечерта и сутринта изпиваш сока и изяждаш 2-3 .;миналата седмица при мен това подейства.

Фен
    Град
    near the water
    Гледай да имаш разнообразно хранене, освен много течности, хапвай и готвени манджи, а не само пърженяци и тестяци

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    И аз допреди седмица имах този проблем и се подувах страшно много...ядох сладко от рози ,ленено семе пих ,разхлабително шоколадче изядох ,пих много вода и чай ,айрян и никакви сухи храни ,манджички нещо такова оправих се не зная с кое точно ,но комбинацията от всички неща даде резултат
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    Спокойно тва е нормално...от храната се получава и е нормално е някой път да ходиш по-често а друг не :P
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си