.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: проблем

проблем

значи предии около 2-3 дни ми се припуши изключително много, а аз от известно време имам проблем с дишенето и дишам трудно и пушех преди за 3 месеца сигурно спрях ги след това пуших пак 2-3 дни но ми се въртеше свят, и ококло година и 2-3 месеца не бях пушил ии се сабрахме с приятели напихме се, пуших, но не знам защо главата ми не се въртеше сиг щот бях пиян не знам ии от 2-3 дни ми се пуши всяка вечер и след обяд след като се прибера от училище сутрин - не
    днес се прибрах и у нас имаше една кутия цигари от на баща ми, взех една запалих на терасата и дръпнах 2-3 пъти и всякаш щях да умра почна се кашляне, замйване, хвърлих я и след това пребрах се поседнах малко и ми мина след това пак ми се припуши и вече нз кво да правя ;xx

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Според мен, само си въобразяваш, че ти се пуши
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Нещо май много години станаха, много дни. 100 пъти да го прочете човек, пак няма да те разбере. Еми като ти се пуши, пуши. Тука никой не може да ти помогне!
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

годините не са много просто бързах и го разказах така, значи започнах да пуша лятото на 2009 година и от Юли пуших до началото на октомври, след това бях спрял и началото на Февруари 2010 изпуших 4 цигари за 2 дни но ми ставаше лошо и ми се въртеше главата мислех че е от самите цигари защото едните бяха кинг, а другите контрабандни и след това не пуших около година и четери месеца, до Юни тази година когато за зъвършването се събрахме у един приятел, но тогава пихме много и не помня да ми се въртеше главата, а и от онзи ден когато си легнах и почнах да си представям как си пуша малката кутия боро и така ми се припуши че откачих заспах а сутринта като станах даже като се сетех ми се повръщаше и като се прибера от училище наново ми се пуши и всеки ден така и днес се прибрах и като запалих още с дърпането да се запали тютюна ми става лошо дръпнах 3-4 пъти и я хвърлих..

ама не е до това ако ти се пуши пуши, пуши ми се, но защо ми се върти главата и ми става лощо ?

Град
    Бургас
    Стига си хабил цигари, ако ще пушиш - пиши и т'ва е
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

аз не те питам дали да пуша или не, дали ги хабя или не, плюс тва не харча твойте пари за цигари, питам дали знаете защо ми става лощо а не дали тряя пуша, дали е от самия Тютюн щот преди когато запалех Вайсрой и потръпвах чак на първата дръпка толкова бяха гадни

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Еми според мен ти става лошо, защото не си пушил от доста време и изведнъж взимаш сигурно някакви силни.

Muratti One
    Sobranie Coctail
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Честно казано той бащата предпочита да си ги свива сам, и купува си тютюн и сигурно е заради това, иначе аз предпочитам попринцип нещо лекичко ММ слим или Виктори ексклузив може и Марлборо но не червено

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от pecata221
    аз не те питам дали да пуша или не, дали ги хабя или не, плюс тва не харча твойте пари за цигари, питам дали знаете защо ми става лощо а не дали тряя пуша, дали е от самия Тютюн щот преди когато запалех Вайсрой и потръпвах чак на първата дръпка толкова бяха гадни
    Ами така кажи .. Ти самият казваш, че не си пушил от доста време.. Става ти лошо, защото не си пушил и сега изведнъж почваш и то много силни .. Най-вероятно е заради това

даа, сиг, утре казаха че ще ми донесът някакви тънки известни бяха но ги забравих но контрабанда щот съ без бандерол и ще видя но честно казано не искам да започвам отново ама някак мн ми се пуши

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си