- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- RedModels
Та някой ходил ли е на кастинг ? Мнение ? Струва ли си да се ходи въобще ? И като цяло какво ви е мнението за агенцията ?![]()
Hostis Honori Invidia
Момичета преди бяха пускали теми за редмоделс, и от това, което прочетох, не бяха много впечатлени.
Бившето Fresh Fashion...колкото преди бяха квалитетни, толкова и сега. Само дето сега са си направили по-голяма рекламна кампания..и Азис ги рекламира и явно сега има повече интерес към тях, но предполагам са си същите тъпи схеми като преди.
Не знам, де, не съм ходила, ама имах познати, които бяха към агенцията и останаха крайно разочаровани.
^и аз така съм чувала и все пак викам да се поинтересувам малко повече преди да ги отпиша .
Hostis Honori Invidia
В България няма почва за развиване на модели, а да не говорим, че повечето агенции подбират момичета, които са като сгазени в лицата....
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
ред моделс беше една от агенциите в които кандидатствах
одобриха ме но не се явих на кастинга
не реших че си струва![]()