.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Повече от фен Аватара на SladkotoPoly

Дали ще съм щастлива някога? мм НЕ

Здравейте !Загубих всичките си приятелки една по една..постепенно останах само с едно момиче,но и тя си замина(намери си нещо по-добро)..Всичко се промени и нищо не ни задържа заедно.>Сега останах съвсем сама,нямам нито една приятелка на която да звънна,сигурна съм,че никой страничен наблюдател не би го предположил (колко съм сама и отчаяна от всичко)Вече загубих всякакво доверие в хората,хем не искам нищо и никой ,а хем зная,че трябва да излизам и да си живея живота..Толкова съм слаба и безпомощна..в училище постоянно се дразнят с мене(момчетата,заради приятелите си/бивши, слухове и т.н),мислят ме за курва..говорят зад гърба ми,позволят си прекалено много,а не мисля,че го заслужавам.. Не знам какво да правя не ми се живее,а трябва,някакво успокоение за душата???
    Мразя очите си,защото те видях.
    Мразя устните си,защото те целувах.
    Мразя ръцете си,защото те докосвах.
    Но мразя и себе си,защото те обичах!

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Щом приятелите ти са се отдръпнали, а съучениците ти се дразнят, явно причината е в теб. Преразгледай си поведението и би трябвало да ти светне къде бъркаш.

Повече от фен Аватара на SladkotoPoly
    Опитвам се да намеря проблема,но не го виждам наистина ...и това ме кара да се чувствам още по-зле..
    Мразя очите си,защото те видях.
    Мразя устните си,защото те целувах.
    Мразя ръцете си,защото те докосвах.
    Но мразя и себе си,защото те обичах!

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Ето няколко хипотези ;д :
    с приятелите може да сте се отдалечили, понеже сте станали прекалено различни и вече не говорите на един език, така да се каже.
    Може ти да си направила нещо, което да ги е отблъснало.
    Съучениците може да ги предизвикваш с нещо и т'ва да е причината да се държат гадно.
    А може просто да виждат, че като се отнасят зле не ги поставяш на място и това още повече да ги стимулира да продължават.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Ще има да срещаш още толкова много приятелки и да се разделяте...
    Тепърва ще намериш истинските и ще се радваш на живота. Не го мисли толкова. Такива моменти има всеки.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Това е само определен период и предполагам, че ще отмине. Твоите съученици са идиоти. Няма смисъл да се тровиш. Постави ги на място. Приятели можеш да намериш в квартала, в училище (други класове), ако се запишеш на спорт също. Бъди общителна, не се затваряй и всичко ще бъде на 6.
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Супер фен Аватара на badsector
    То е ясно, че е период и ще отмине. Обаче нищо не ти пречи на теб да се замислиш над себе си, да прецениш твоите положителни и отрицателни качества/черти и да работиш върху развитието си. Вече кой как се държи с теб, няма особено значение. Животът ти тепърва започва, затова се развивай в положителна насока.

Супер фен Аватара на zero
    ... човек те не са ти били приятели, разбери го щом са те напуснали 1 по 1 в лоши моменти -> не са ти били приятелки
    Не гледай от тъжната страна на нещата - бъди радостна, бъди весела, бъди положителна, бъди оптимистка - БЪДИ ЩАСТЛИВА СЕГА И ЗАВИНАГИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Прави това, което те прави щастлива, говори това, което мислиш не задържай в себе си излишни емоции просто бъди себе си !!!

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    [quote="zero"]... човек те не са ти били приятели, разбери го щом са те напуснали 1 по 1 в лоши моменти -> не са ти били приятелки
    [quote] Съгласна съм ! макар чее сега ,,приятелии'' не знам дали са останали,всеки си гледа интересите и гледа на него да му е добре,да си прави кефа и много много не зачита другите..
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    нямаш приятели и се садваш ? Аз никога не съм имал ...
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на slicky
    В днешни времена не е лесна задача да си намериш истински приятели,особено на нашета възраст.Изведнъж повечето стават яки гъзари/пички и, ако не си като тях, не те поглеждат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си