Цитирай Първоначално написано от musS
за това пред в даскало .. може просто да го е срам пред приятелите му .. но защо не те търси не знам .. наистина пробвай да не го търсиш ти , и почакай той да го направи
Обикновено излизам с него и с приятелите му... тва се случва само когато сме в училище ... никога не се държи така.
Иначе не съм го вързала, не сме постоянно заедно... виждаме се всеки ден на даскало, но по принцип не сме нон стоп заедно... Пък и не сме от един град... той си излиза там, ходи да играе футбол, ходи на работа, събират си се всяка вечер .... аз си излизам с мои приятелки .. и няколко от време на време през седмицата си оставам при него за по-дълго.
Ходим от месец и нещо... но се познаваме от по-дълго.

Някакси ме е страх от това да говоря с него ... По простата причина, че с бившия ми започнехме ли да говорим по подобни теми, кой как се държи или да обсъждаме нещо подобно ... винаги се карахме, той винаги искаше да е прав и се сърдеше за всичко, което не му изнася... И аз все излизах виновна .... Страх ме е да не се получи и сега така, защото не си падам по връзките за по седмица.. а и имам чувства към човека сега.