- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- днес като цяло
ми беше готино все пак рожден ден имам обаче сега ме налетяха мислите за нея и веднага сдухах.. сад стори
до кога бе майка му стара![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
ще ти мине. или всичко се забравя или претръпваш към чувствата. и аз бях така 2-3 месеца, но един ден станах и си казах "Боже, луда ли съм да се вкарвам в тия филми, като мога да срещна някой по-добър?" и всичко беше до там.
Когато се стегнеш и спреш да се сещаш за нея, а се радваш на хубавините в живота.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
6 месеца минахаПървоначално написано от nadetee
![]()
![]()
преди често сдухвах сега на моменти.. а най тъпото е че и тя ме обича но не мога да я разбера какво иска.. омръзна ми вече.. оня ден "знаеш че си те обичам" сърчица некви праща вчера и пиша не отговаря.. не мога да я разбера![]()
мерсиПървоначално написано от elysunny
![]()
през тия 6 месеца много са я карали да излизат на кафета, кино пишат и нз си кво не могла заради мен съвестно и било още ме обичала.. а когато задълбоча нещата се отдръпва![]()
пич, като че ли те държи като резерва.. а може би само на мен така ми се струваи ти сигурен ли си,че наистина не е излизала с тях на кафета ала бала ? защото ние женските умеем да лъжем ( не,че вие не можете, даже сте по-добри от нас ) ще я забравиш когато се стегнеш. спри да мислиш за нея , знам че звучи трудно, но после ще си викаш УСПЯХ !! излизай с други момичета.. знам също, че мисълта дори да излезеш с тях ти се струва гнусна, но ще видиш,че помага. току виж си се влюбил на ново
и запомни, че няма да я забравиш докато ти самия не го поискаш
![]()
сигурен съм че не е защото я познавам много добре.. и знам че я спира да е с мен това че съм я бил наранил а когато скъсахме некой много яко ме натопи.. скъсахме по най нелепия начин за нищо заради някой сиПървоначално написано от nadetee
абе неам думи нз вече кво да прая
![]()
кашата е голема
Ти сам каза , че тя самата не знае какво иска. Или просто наистина те държи като резерва , просто няма как да те обича , обаче да не сте заедно. По - добре спри да се занимаваш с нея и си продължи напред.
П.С - Честит Рожден Ден !! Много здраве , щастие , успехи . Всичко най - най в живота.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И тя вярва на хората, а не на теб? Трябва ли ти такова момиче?
Честит рожден ден! Жив и здрав и много щастие! А пък бях на 20ти :P , ама спадам към девите..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
честит рожден ден![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
обича ме обаче е мн ама мн голем инат.. ама аз колкото и да съм търпелив всичко си има граници.. ся ако си фана др момиче много ше съжалява и ше разбере некой неща.. а аз се мола тя да си хване некое момче за да убие последната надежда в мен заради която ми е тъпоПървоначално написано от SmilezZz
мен тва мн ме ядоса тогава и побеснях и започнах да говора неща който не мисла..Първоначално написано от marin4itu
ех любов
![]()
иначе мерси на всички за пожеланията![]()