.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Повече от фен Аватара на brusa

днес като цяло

ми беше готино все пак рожден ден имам обаче сега ме налетяха мислите за нея и веднага сдухах.. сад стори

до кога бе майка му стара
    Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..

ще ти мине. или всичко се забравя или претръпваш към чувствата. и аз бях така 2-3 месеца, но един ден станах и си казах "Боже, луда ли съм да се вкарвам в тия филми, като мога да срещна някой по-добър?" и всичко беше до там.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Когато се стегнеш и спреш да се сещаш за нея, а се радваш на хубавините в живота.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от nadetee
    ще ти мине. или всичко се забравя или претръпваш към чувствата. и аз бях така 2-3 месеца, но един ден станах и си казах "Боже, луда ли съм да се вкарвам в тия филми, като мога да срещна някой по-добър?" и всичко беше до там.
    6 месеца минаха

преди често сдухвах сега на моменти.. а най тъпото е че и тя ме обича но не мога да я разбера какво иска.. омръзна ми вече.. оня ден "знаеш че си те обичам" сърчица некви праща вчера и пиша не отговаря.. не мога да я разбера

Супер фен Аватара на elysunny
    жив и здрав

Цитирай Първоначално написано от elysunny
    жив и здрав
    мерси

през тия 6 месеца много са я карали да излизат на кафета, кино пишат и нз си кво не могла заради мен съвестно и било още ме обичала.. а когато задълбоча нещата се отдръпва

пич, като че ли те държи като резерва.. а може би само на мен така ми се струва и ти сигурен ли си,че наистина не е излизала с тях на кафета ала бала ? защото ние женските умеем да лъжем ( не,че вие не можете, даже сте по-добри от нас ) ще я забравиш когато се стегнеш. спри да мислиш за нея , знам че звучи трудно, но после ще си викаш УСПЯХ !! излизай с други момичета.. знам също, че мисълта дори да излезеш с тях ти се струва гнусна, но ще видиш,че помага. току виж си се влюбил на ново и запомни, че няма да я забравиш докато ти самия не го поискаш

Цитирай Първоначално написано от nadetee
    пич, като че ли те държи като резерва.. а може би само на мен така ми се струва и ти сигурен ли си,че наистина не е излизала с тях на кафета ала бала ? защото ние женските умеем да лъжем ( не,че вие не можете, даже сте по-добри от нас ) ще я забравиш когато се стегнеш. спри да мислиш за нея , знам че звучи трудно, но после ще си викаш УСПЯХ !! излизай с други момичета.. знам също, че мисълта дори да излезеш с тях ти се струва гнусна, но ще видиш,че помага. току виж си се влюбил на ново и запомни, че няма да я забравиш докато ти самия не го поискаш
    сигурен съм че не е защото я познавам много добре.. и знам че я спира да е с мен това че съм я бил наранил а когато скъсахме некой много яко ме натопи.. скъсахме по най нелепия начин за нищо заради някой си абе неам думи нз вече кво да прая кашата е голема

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ти сам каза , че тя самата не знае какво иска. Или просто наистина те държи като резерва , просто няма как да те обича , обаче да не сте заедно. По - добре спри да се занимаваш с нея и си продължи напред.
    П.С - Честит Рожден Ден !! Много здраве , щастие , успехи . Всичко най - най в живота.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    И тя вярва на хората, а не на теб? Трябва ли ти такова момиче?

Честит рожден ден! Жив и здрав и много щастие! А пък бях на 20ти :P , ама спадам към девите..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    честит рожден ден
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Ти сам каза , че тя самата не знае какво иска. Или просто наистина те държи като резерва , просто няма как да те обича , обаче да не сте заедно. По - добре спри да се занимаваш с нея и си продължи напред.
    П.С - Честит Рожден Ден !! Много здраве , щастие , успехи . Всичко най - най в живота.
    обича ме обаче е мн ама мн голем инат.. ама аз колкото и да съм търпелив всичко си има граници.. ся ако си фана др момиче много ше съжалява и ше разбере некой неща.. а аз се мола тя да си хване некое момче за да убие последната надежда в мен заради която ми е тъпо

Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    И тя вярва на хората, а не на теб? Трябва ли ти такова момиче?

Честит рожден ден! Жив и здрав и много щастие! А пък бях на 20ти :P , ама спадам към девите..
    мен тва мн ме ядоса тогава и побеснях и започнах да говора неща който не мисла.. ех любов

иначе мерси на всички за пожеланията

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си