- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За какво мечтаете? :)
Споделете сигорна съм,че ще се почуставте много по-добре.Ако има и песен,която описва или ви напомня за вашата мечта можете да я кажете заедно със вашата мечта![]()
![]()
Мечтата ти може да е твоето бъдеще!Дори да мечтаеш да летиш това е възможно! Кой е казал ,че не мога да полетя?...просто политам,но после тдава смърта,но умираме с збъдната мечта и това е най-хубавото!!! Няма да можеш да збъднеш мечтата си,ако не пожертваш нещо.Защото всичко в този живот трябва да се заслужи,а именно това доказва,че живота си залужава!По пътят към мечтата ви трябва да помните само едно няма невъзможни неща!
![]()
никой ли не иска да сподели хайде де!!!обичкам ви...моля ви
![]()
Тайна![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
eхх...хайде де...ако си мислиш,че ако е тайна е по възможно да се случи се лъжешПървоначално написано от Anichkaxxwee
![]()
Аз като гледам, никой не иска да сподели..
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Да живея в свят,който сам съм създал.
If you were to turn into a snake tomorrow and began devouring humans, and from the same mouth you devoured humans, you cried to me “I love you!” Would I still be able to say “I love you,” the same way I do today?
и как ще изглежда твоя свят?Какво ще има в него?С какво ще е по различен от този свят?Първоначално написано от Rolisten
1) Ще съм убил това ,което наричате "Бог".
2) Ще съм "го" накарал да почувства изтриването на творението му преди това.
Засега знам какво НЯМА ДА ИМА - абсурдния двуполюсен програмен език на сегашната вселена - "Бялото го има заради черното , доброто го има заради лошото " и т.н. и т.н. и т.н. ..
По-натам няма да пиша,става прекалено лично,пък и имам параноя за едни хора с бели престилки
![]()
If you were to turn into a snake tomorrow and began devouring humans, and from the same mouth you devoured humans, you cried to me “I love you!” Would I still be able to say “I love you,” the same way I do today?
В моя свят няма да допусна да заплачеш от мъка,никога.Първоначално написано от maii0099
![]()
Моята мечта е да можеш да пишеш грамотно!
Ама.. :/
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
знам ли..имам много мечти ;д..да стана барабанистка в някоя по-известна група,винаги да съм с човека когото обичам в момента,да се запозная с нови интересни хора от тъпия ми град Плевен ;Д..да спре дискриминацията о.о ;д..и такам :3
Първоначално написано от Rolisten
Човече незнам...просто страшно ми стана интересно да чуя за твоя свят още неща.Аз не съм сигорна дали има бог или не смятам,че бог е нещо измислено от нас хората ,за да има в какво да вярваме,но ако има бог едва ли ще му хареса това нещо...и така де не разбрах ти искаш света да е по добър и хората да не са лоши или сикаш бротален свят на разруха и екшън или ...
В момента за какво трябва да се заяждаш ???Писала съм бързо,згрешила съм какво толковА???Първоначално написано от nepowtorima
то моето не е точно мечта... по-скоро е нещо като план в близко бъдещетамм... след 12ти клас кандидатствам в НАТФИЗ - режисьорство
изкарвам си едни прекрасни 4 години там..... през това време завършвам проекта за филм, идеята за който имам още от сега
....след това ще се радвам 1-2 години на успеха на този филм
и после ще направя още няколко филма естествено.. няма как иначе .... остава ми само покана от фестивала в КАН и всичко ще е просто перфектно
![]()
мдааа... определено се размечтах
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Мечтата ми е след 12клас да замина да уча дайй боже някъде в Америка и да се реализирам там като актриса (да осъзнавам колко смешно звучи,но все пак това си ми е мечта)![]()
Аз имам много мечти,които преследвам.Боря се със зъби и нокти за тях.Една от тях е да вия миоти любими групи на бг сцена - "Tokio Hotel" и "Evanescence".Това може наистина е най-силно исканата ми мечта.Но пък има и други неща,за които доста често си мечтая.Като например за това,как някой ден,някой ще ме спонсорира да запиша песен..Е разбира се се няма да е чалгарско парче.Не съм много голям фет на това.Предпочитам рок,метъл,поп и от части хаус и денс.![]()
Аз пък се чудя къде са отишли добрите потребители...пфхахаха
как може, бе..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
В момента мечтите ми се свеждат да изкарам входното по математика![]()
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
Мечтата ми е да замина да уча в САЩ и да работя там...
Tired of other rappers who ain't bringin half the skill as me
saying they wasn't feeling me on "Nobody's As Ill As Me"
За обич, обич, обич. За човека, който ще ме допълни изцяло, който ще ме усмихва и прави щастлива, ако не до края, то поне много дълго време. На който ще се отдам изцяло, който ще обичам с цялото си сърчице и ще ми дава същото.
За дом, който не е просто строителен обект, а нещо наше и уютно. Малко пикселче в картата на огромния свят.
За реализирането на хобитата ми, в които никой няма да ме закача.
За приказката ми, в която ще съм щастлива.
Аз вярвам в хубавите неща. : )
Искам да видя сълзи на щастие у друго човешко същество, което стиска ръцете ми и ме гледа право в очичките. В тоя момент искам да го гушна и целуна и да знам, че е моето най-голямо съкровище. : ) Мило ми е. : ) Искам просто нещо естествено като стръкче прясна тревичка в земята, която не искам да откъсвам, защото цялата вселена ще настръхне, а просто да й се радвам и да се грижа за нея. Не мисля, че го осъзнавам напълно, защото си мисля за куп други странични неща, но любовта към всичко е всичко... : )
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.