- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Раници-проблем!
Здравейте. Бях на ортопед преди няколко месеца и той откри,че имам изкривяване на гръбнака. Изрично ми каза да нося раница,а не чанти и раници дето са само през едното рамо,за да не се задълбочи.
Аз си изкарах годината с мойта си чанта,но другата година искам да си взема раница. Само че,ето го проблема: НЕ МОГА да си харесам раница.
Всички,които виждам,са някакви грозни,а аз искам поне да е хубава.
Трябва да е черна или сива,или черно и сиво със разни надписчета,картинки и т.н (може те да са цветни).
Вие сте ми единствената надежда! Помагайте,моля ви се.Давайте ми снимки,сайтове,кажете ми магазини.
Иии,цените.. Не повече от 60 лева,плюс-минус 10 съм готова да дам.
Става дума за София.![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
В Джъмбо има много хубави, ама чак към септември..![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
ако кажеш град няма да е зле, но иначе ако си от софия има мн яки раници в "на тъмно" (или поне на мен ми харесват)
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
boardshop, breakpoint, nike, adiBasтам съм гледал че имат по 1-2 модела в тъмни цветове, гледал съм и в района на НДК също не лоши модели
![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Има много хубави раници в Sportmania, Аз си взех миналата година от там - големи и удобни са. Има различни цветове.
разходи се по така любимите на всички молове в спортните магазиниако в софия не си намериш раница няма къде другаде
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
"На тъмно" тук имат адските ранички (: има и свежи и по-тъмни (:
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
http://cgi.ebay.com/NWT-ARMY-GREEN-Canvas-BACKPACK-School-College-BOOKBAG_W0QQitemZ250311822042QQcmdZViewItemQQptZUS _CSA_MWA_Backpacks?hash=item3a47bf4ada&_trksid=p32 86.c0.m14&_trkparms=65%3A12|66%3A2|39%3A1|72%3A120 5|293%3A1|294%3A50
http://cgi.ebay.com/Girls-Boys-Womans-Mens-DRAW-STRING-BACKPACK-Gym-Bag_W0QQitemZ330311743116QQcmdZViewItemQQptZUS_CSA _MWA_Backpacks?hash=item4ce81d368c&_trksid=p3286.c 0.m14&_trkparms=65%3A12|66%3A2|39%3A1|72%3A1205|29 3%3A1|294%3A50
http://cgi.ebay.com/EXCELLENT-GENTS-MENS-TED-BAKER-DESIGNER-SHOULDER-BAG_W0QQitemZ380134567758QQcmdZViewItemQQptZMen_s_ Accessories_UK?hash=item5881c92f4e&_trksid=p3286.c 0.m14&_trkparms=65%3A12|66%3A2|39%3A1|72%3A1205|29 3%3A1|294%3A50
виш в някое молче .. сега има новички на АДИДАС![]()
» за х
моята е на roxy и аз ти препоръчвам от тамПървоначално написано от lipstik
![]()
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
Може ли да кажете къде в София има магазин на Roxy.Разгледах снимки в гуугъл на раници и много ми харесахаПървоначално написано от dorsichh
![]()
амии аз съм от Търново и си я купих от мола,но се поразрових и намерих къде има в София - ЦУМ,ет.2 и имаше още два адреса на бул.Черни Връх 66 и 59 BПървоначално написано от tWiLigHtgIrL
![]()
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
хм раниците в 'на тъмно' са добри нз обаче не съм от софия.. (:
някой ако вметне и магазин който го има и във варна ще съм благодарна![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
ElinoOor![]()
to "na t1mno" ima i w warna
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i probwai s1s hip-hop shopa i skate shopa moe da si haresa6 ne6y...
бе знам че има 'на тъмно'![]()
..
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Моята е мноооого яка! :grin: :grin: Голяма на такива хавайски цветя,като орхидеи, те са сиви, червени и бели, контура на цветята е тъмно син! Два големи джоба, като първия има място зе бележник, втория е обикновен а третия е малко по-малък от другите! :grin: :grin: :grin: Моята най-добра приянелка ми я подари!
cvety
Първоначално написано от koshtramba
ти се радвай, че не е от 2005
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!