.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia

Малко помощ :)

Здравейте .. Имам един проблем, ако мога да го нарека така Таа... за рождения ми ден ми подариха бежово кожено яке. Много е хубаво и е от естествена кожа, абе много си ми харесва Но не го нося, защото не знам с какво да го комбинирам Ако може да ми дадете малко идеи за цвят на чанта + обувки, с които да го съчетая. Мерси предварително

ПС: Ето приблизителния цвят http://www.ibebe.bg/media/catalog/pr...a-beli-efr.jpg ..
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Якето си е яке и според мен не е чак толкова важно с какво го носиш отдолу. Иначе върви с черни обувки и черна чанта, или пък обувки и чанта от същия цвят. Не съм сигурна, но мисля, че и с кафяво няма да стои лошо

anonymous708973
    Guest
    Купи си nude обувки, супер модерни са и според мен са сууупер готини!
    И примерно кафява/черна чанта

Прав панталон или дънки

Фен
    Град
    София
    Вариант 1: Кафяви дънки + кафяв потник + кафява чанта + кафяви обувки + кафяво яке.
    Вариант 2: Кафяви дънки + кафява блуза/тениска + кафява чанта + кафяви обувки + кафяво яке.
    Вариант 3: Бели дънки + бял потник + кафява чанта + кафяви обувки + кафяво яке.
    Вариант 4: Бели дънки + кафяв потник/блуза/тениска + бяла/кафява чанта + бели/кафяви обувки + бяло/кафяво яке.
    Има много варианти. Аз като съм облечена в кафяво дрехите са ми: Бежаво-кафяви дънки + кафяв потник/блуза + бели маратонки + черна чанта + кафяво яке/черен суитчер. Знам, че не е хубаво с кафяво, бяло и черно. Много е шарено, но просто нямам кафява чанта и кафяви маратонки.
    Жена съм!
    http://images.webcafe.bg/2011/06/03/536/618x346.jpg Поли Генова <3<3

Носи го с нещо свежо!Мисля, че ще си отива с оранжево или зелено.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    И аз имам бежаво, нося си го с обувки и чанта в кафяво - бежавата гама...

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._1542498_n.jpg

Имам яке подобно на това на Goddess и го съчетавам с бели обувки и чанта или черни обувки и чанта. Надолу съм с кафяв, черен или бял панталон, а нагоре бледо жълта, сива или черна блузка.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от wikito123
    Вариант 1: Кафяви дънки + кафяв потник + кафява чанта + кафяви обувки + кафяво яке.
    Вариант 2: Кафяви дънки + кафява блуза/тениска + кафява чанта + кафяви обувки + кафяво яке.
    Супер скучно е така, да не говорим, че няма да докараш еднакви нюанси на кафявото и ще изглежда зле.

Фен
    Град
    Petrich
    Носи си го с каквото се харесваш. Гледай ти да се харесваш, а не да се харесаш на другите

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Супер скучно е така, да не говорим, че няма да докараш еднакви нюанси на кафявото и ще изглежда зле.

Не, просто скучно... отвратително! С това всичкото кафяво ще е като ходещо лайно.
    Към авторката : Не се притеснявай чак толкова. Черни обувки и чанта и по-изчистени дънки , примерно, също биха се вързали добре, стига да уцелиш самия им модел.Имам предвид ако якето е по-елегантно, не върви да сложиш черна спортна чанта .Макар, че то това е супер относително, дай да видим якето Със сигурност няма да комбинираш якето със изкрящо зелени маратонки и раница..нали.. не е чак толкова важно, гледай ти да се чувстваш добре и да се харесваш!

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Вариант 3: Бели дънки + бял потник + кафява чанта + кафяви обувки + кафяво яке.
    Вариант 4: Бели дънки + кафяв потник/блуза/тениска + бяла/кафява чанта + бели/кафяви обувки + бяло/кафяво яке.
    Има много варианти. Аз като съм облечена в кафяво дрехите са ми: Бежаво-кафяви дънки + кафяв потник/блуза + бели маратонки + черна чанта + кафяво яке/черен суитчер. Знам, че не е хубаво с кафяво, бяло и черно. Много е шарено, но просто нямам кафява чанта и кафяви маратонки.
    Нещо в повече ми идва кафявото Благодаря все пак

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    Якето си е яке и според мен не е чак толкова важно с какво го носиш отдолу. Иначе върви с черни обувки и черна чанта, или пък обувки и чанта от същия цвят. Не съм сигурна, но мисля, че и с кафяво няма да стои лошо
    Мда, с какво ще бъда отдолу (смисъл блуза/тениска/потник) все ще измисля, то това ако не мога С черно ми стои някак странно Мислех си да си купя тъмно кафява чанта .. не знам.

ПС: Аз различни панталони от дънки нямам (е, клинове и анцузи .. амааа..аз ги използвам за физическото) И не мисля да си купувам панталони специално за якето. -> при всички положения ще го нося с дънки. Разполагам с черна и бяла чанта . Ще гледам утре да пусна снимка на якето (то е съвсем обикновено кожено яке) + как изглежда с бяла/черна чанта, за да чуя вашите мнения. Ех, колко по - лесно е с черното

Благодаря на отзовалите се
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си