- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вярно ли е...
че е разпространено при много моми да искат "по-груб" секс?
Че често се натъквам на такива изказвания от мъже, пък моите наблюдения не са баш такива
Точно това си приказвахме снощи с мойо, за една негова бивша .
Искала е той да я чупи от секс, да й го слага навсякъде и да се празни навсякъде, ако може по-брутално и унизително да е.
На мен ако мръзница ми кажат съм в състояние да се разрева, иначе обяснение за ситуацията имам![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аз пък харесвам по-груб секс. Е не чак както се изрази NomNomNom.. Но да ме хвърля на леглото, да ме скуби, да ме хапе по врата, да ме притисне в някой ъгъл... Аз от своя страна забивам нокти, където ми попадне
Не харесвам нежен и бавен секс, трябва да има страст! Да излезе това първичното и у двамата!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Като толкова искате да излезе тва първичното у вашия секс партньор, купете си куче.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Всеки както му харесва, нали? Без излишни коментари, притежаващи нотка на заяждане..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Напълно съгласна! С изключение на скубането само.Първоначално написано от marin4itu
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
За мен е вярно...
Нежния, бавен секс не ми се нрави особено...хубав е, получавам удоволствие, но не може да се сравни с кефа при по-груб, животински секс...
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Тоя форум пълен с хардкор любители беЯко!
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Чакайте и аз да се наредя сред любителките![]()
За всичко си има точния момент. Понякога трябва да е нежно и бавно, но в други случаи трябва да се избие по-грубото и животинското. Зависи от настроението![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
По-бавният секс е хубав, само тогава, когато заедно с него има и някакви чувства.. имам предвид примерно любов .. и да ти е кеф хем физически, хем и някакси емоционално.. не мога да го обясня ;д .. И трябва да е правилен момента де... не върви ти да си клатиш бавно бавно, а тя да гледа тавана и да умира от скука ;д
Иначе и аз обичам по-грубичко ... Не чак до болка разбира се.. но примерно силно да ме притисне към себе си... да ме хапе, е не силно разбира се... и някакви такива ;д
Една жена трябва да знаеш и как да я любиш, и как да я чукаш чак срам да я хване и си 6+.
Има едно много хубаво понятие: Груба нежност![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Не ви вервам ,ама ич.... Като се има на-предвид,че жените говорят едно,искат друго,и накрая правят трето.![]()
![]()
![]()
зависи от момиче попринцип,тв тия баш къде най-срамежливи изглеждат и свитички са склонни на доста разкрепостения в секса....
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Точно !!Първоначално написано от naksdy
![]()
Обичам те !!![]()
+1Първоначално написано от ccdesigns
![]()
![]()
![]()
иначе нежен и страстен секс не знам що ги броите за оксиморони... явно липса на опит![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Аз май по-скоро обичам грубата предигра.. Примерно да ме сграбчи за дупето и да почне да ме целува някво бурно и да ме хапе...
Иначе по време на секс обичам аз да съм груба, аз да хапя, да си забивам ноктите, да го целувам по врата и да засмуквам (без да го жигосвам много..) докато е в мен... Ако той стане груб и е по-надарен ми идва много болезнено и някак си не ме възбужда тва... Иначе ме кефи да ме плесват, да ме хващат по-грубо за косата или да ме душат.. ;д
Едит: Да ме душат, искам да кажа да ме хванат за гърлото. Малко опасно, веднъж ми се случи да ме стисне повечко и трябваше да спрем докато се накашлям...![]()
Първоначално написано от antifashionshit
току що се влюбихПървоначално написано от djipsito
![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Залетяха ли сърца в стаята ти ;дПървоначално написано от DiabolicalSoul
Първоначално написано от antifashionshit
По-скоро гащи. Души таа змиъ!Първоначално написано от djipsito
ПС: думата е "антоними", а не "оксиморони".
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Евала.Първоначално написано от MakeMeLaugh
Жалко, че пишеш рядко във форума.
И двете ги обичам. Зависи от настроението.
Обичам да ме мята насам натам, да ми хваща ръцете, да ме връзва, да ме скубе, хапе, дърпа, души и тн... Понякога. А друг път искам просто да ме гушне и да ме целува и сексът да е нежничък и страстен. Това, че е по-бавно и по-нежно без да ме издънва, не значи да няма страст.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
И аз харесвам по-грубия секс,но има моменти в които бих правила и по-нежен.може би 70/30 %![]()