.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Мега фен Аватара на gandalfepi4

Вярно ли е...

че е разпространено при много моми да искат "по-груб" секс?

Че често се натъквам на такива изказвания от мъже, пък моите наблюдения не са баш такива

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Точно това си приказвахме снощи с мойо, за една негова бивша .
    Искала е той да я чупи от секс, да й го слага навсякъде и да се празни навсякъде, ако може по-брутално и унизително да е.
    На мен ако мръзница ми кажат съм в състояние да се разрева, иначе обяснение за ситуацията имам
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аз пък харесвам по-груб секс. Е не чак както се изрази NomNomNom.. Но да ме хвърля на леглото, да ме скуби, да ме хапе по врата, да ме притисне в някой ъгъл... Аз от своя страна забивам нокти, където ми попадне
    Не харесвам нежен и бавен секс, трябва да има страст! Да излезе това първичното и у двамата!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Като толкова искате да излезе тва първичното у вашия секс партньор, купете си куче.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Всеки както му харесва, нали? Без излишни коментари, притежаващи нотка на заяждане..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Аз пък харесвам по-груб секс. Е не чак както се изрази NomNomNom.. Но да ме хвърля на леглото, да ме скуби, да ме хапе по врата, да ме притисне в някой ъгъл... Аз от своя страна забивам нокти, където ми попадне
    Не харесвам нежен и бавен секс, трябва да има страст! Да излезе това първичното и у двамата!
    Напълно съгласна! С изключение на скубането само.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    За мен е вярно...
    Нежния, бавен секс не ми се нрави особено...хубав е, получавам удоволствие, но не може да се сравни с кефа при по-груб, животински секс...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    ^ Съгласна съм с горното мнение. Предпочитам грубия секс

Град
    Софийските потайности
    Тоя форум пълен с хардкор любители бе Яко!
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Голям фен Аватара на naksdy
    Чакайте и аз да се наредя сред любителките
    За всичко си има точния момент. Понякога трябва да е нежно и бавно, но в други случаи трябва да се избие по-грубото и животинското. Зависи от настроението
    Женско съм! Пикая клекнала...

Ооооо и аз си падам по грубостите. Хапане, смукане, драскане...редовно ходя насинена къде ли не...да не говорим за мръсните думи и грубия тон...ауууу направо се побърквам
    n0 mus1с, n0 l1f3

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    По-бавният секс е хубав, само тогава, когато заедно с него има и някакви чувства.. имам предвид примерно любов .. и да ти е кеф хем физически, хем и някакси емоционално.. не мога да го обясня ;д .. И трябва да е правилен момента де... не върви ти да си клатиш бавно бавно, а тя да гледа тавана и да умира от скука ;д

Иначе и аз обичам по-грубичко ... Не чак до болка разбира се.. но примерно силно да ме притисне към себе си... да ме хапе, е не силно разбира се... и някакви такива ;д

Една жена трябва да знаеш и как да я любиш, и как да я чукаш чак срам да я хване и си 6+.
    Има едно много хубаво понятие: Груба нежност
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Не ви вервам ,ама ич.... Като се има на-предвид,че жените говорят едно,искат друго,и накрая правят трето.

Супер фен Аватара на gabsit000
    зависи от момиче попринцип,тв тия баш къде най-срамежливи изглеждат и свитички са склонни на доста разкрепостения в секса....

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Повече от фен Аватара на stefinkaa7
    Цитирай Първоначално написано от naksdy
    Чакайте и аз да се наредя сред любителките
    За всичко си има точния момент. Понякога трябва да е нежно и бавно, но в други случаи трябва да се избие по-грубото и животинското. Зависи от настроението
    Точно !!
    Обичам те !!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Според зависи. Понякога ми се иска по-нежен , понякога по-груб!
    maDamn

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    Като толкова искате да излезе тва първичното у вашия секс партньор, купете си куче.
    +1

иначе нежен и страстен секс не знам що ги броите за оксиморони... явно липса на опит
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Супер фен Аватара на djipsito
    Аз май по-скоро обичам грубата предигра.. Примерно да ме сграбчи за дупето и да почне да ме целува някво бурно и да ме хапе...

Иначе по време на секс обичам аз да съм груба, аз да хапя, да си забивам ноктите, да го целувам по врата и да засмуквам (без да го жигосвам много..) докато е в мен... Ако той стане груб и е по-надарен ми идва много болезнено и някак си не ме възбужда тва... Иначе ме кефи да ме плесват, да ме хващат по-грубо за косата или да ме душат.. ;д

Едит: Да ме душат, искам да кажа да ме хванат за гърлото. Малко опасно, веднъж ми се случи да ме стисне повечко и трябваше да спрем докато се накашлям...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Аз май по-скоро обичам грубата предигра.. Примерно да ме сграбчи за дупето и да почне да ме целува някво бурно и да ме хапе...

Иначе по време на секс обичам аз да съм груба, аз да хапя, да си забивам ноктите, да го целувам по врата и да засмуквам (без да го жигосвам много..) докато е в мен... Ако той стане груб и е по-надарен ми идва много болезнено и някак си не ме възбужда тва... Иначе ме кефи да ме плесват, да ме хващат по-грубо за косата или да ме душат.. ;д
    току що се влюбих
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от DiabolicalSoul
    току що се влюбих
    Залетяха ли сърца в стаята ти ;д
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Цитирай Първоначално написано от DiabolicalSoul
    току що се влюбих
    Залетяха ли сърца в стаята ти ;д
    По-скоро гащи. Души таа змиъ!

ПС: думата е "антоними", а не "оксиморони".
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Една жена трябва да знаеш и как да я любиш, и как да я чукаш чак срам да я хване и си 6+.
    Има едно много хубаво понятие: Груба нежност
    Евала.
    Жалко, че пишеш рядко във форума.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    И двете ги обичам. Зависи от настроението.
    Обичам да ме мята насам натам, да ми хваща ръцете, да ме връзва, да ме скубе, хапе, дърпа, души и тн... Понякога. А друг път искам просто да ме гушне и да ме целува и сексът да е нежничък и страстен. Това, че е по-бавно и по-нежно без да ме издънва, не значи да няма страст.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен Аватара на fakesmiles
    И аз харесвам по-грубия секс,но има моменти в които бих правила и по-нежен.може би 70/30 %

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си