.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Цигарите имат ли общо с кръвното?

Здравейте, чувала съм, че цигарите намаляват кръвното или водят до ниско кръвно налягане и се поразрових да прочета това-онова, но не намерих точен отговор на въпроса. Вие чували ли сте и какво е вашето мнение?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Това го прочетох, но не е конкретен отговор на въпроса.

Guest
    Имат разбира се! Водят до ниско кръвно налягане. Свиват артериите доколкото знам. Също така водят до рак...Just sayin...

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Напротив, водят до високо кръвно налягане. За момента, за привикнал пушач може да успокоят нервната система. Но като цяло увреждат белия дроб, оттам проблеми с дишането и пулса, оросяването на кръвта, отделно че самата кръв разнася отрови и до сърцето, кръвоносните съдове - вени и артерии намаляват пропускателната си способност, стават "чупливи".

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Повишават кръвното.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си