.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    доста често нещо от сорта на 6-7 пъти на ден, абе постоянно :P

Супер фен Аватара на LeprikonA
    а ние почти не се чуваме. най-много, интернетът ми, ако реши да се прави на интересен, тогава. иначе сме или заедно или си пишем по скайп. всеки ден сме заедно междувпрочем.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от dream1707
    Веднъж на ден о.О ... чувствам се тъпо, всичките тука по цял ден разменят смс-и, говорят си ... аз ако му звънна веднъж на ден(щото той на мен няма) ... то е да говорим минута, той да каже, че има няква работа, ще се къпе или не го знам там... казва, че ще звънне, което значи, че няма да се обади де... и чао.. тва е о.О
    ..и ние такаа

3-4 пъти на ден.
    <3

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    2-3 пъти..не повече. Когато се видим се разтягат локумите
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Само когато някой от нас не е в София => няма интернет. И когат се наложи се чуваме, ама по 100 пъти на ден да си говорим празни приказки.. тц. Мисля че така е по добре за връзката ни, защото реалният контакт е много по пълноценен, а за мен той е от най голямо значение. Скайп, майп, кат не ми е в ръцете не става работата

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    Ако зависи от мен ще се чуваме 2-3 пъти на ден.. но той звъни постоянно, така че всеки ден различно

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Явно съм от малкото които се чуват с гаджето си по-рядко, въпреки, че ние живеем заедно, звъним си само да се питаме "Кога ще се прибереш ?" .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си