.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

вече наистина не знам!!

Историята е много дълга, но ще се постарая да е съвсем кратко
    Това лято ходех с едно момче, което наистина много харесвам, но се наложи да се разделим, защото сме от различни училища, различни смени и няма да можем да се виждамеж - решихме, че така ще е по-добре, НО..
    Аз не мога да го забравя, постоянно мисля за него, всяка вечер се сещам как ми е било с него, рева постоянно ... .. Не мога да се оплача, че не ме харесват, но не е същото! В момента има едно момче, което ми доказа по много начини, че държи на мен и иска да сме заедно.. в момента се чудя дали да приема.. Смисъл, дали ако тръгна с него ще ми е по-лесно да забравя другия.. НЕ ЗНАМ ПРОСТО!
    Вие бихте ли приели, само за да забравите друго момче и дали би се получило според вас (смисъл да го забравя)
    Моля без тъпи коментари, и без това ми е гадно!
    Френски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те те питат
    Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...

Фен Аватара на ThatsMe
    Град
    София
    да ще ти се получи забравянето , но ако държиш поне малко на новото момче, не го превръщай в кофа за душевни отпадаци .
    Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...

Голям фен Аватара на pofek

Re: вече наистина не знам!!

Цитирай Първоначално написано от martito2
    Това лято ходех с едно момче, което наистина много харесвам, но се наложи да се разделим, защото сме от различни училища, различни смени и няма да можем да се виждамеж - решихме, че така ще е по-добре, НО..
    Аз не мога да го забравя, постоянно мисля за него, всяка вечер се сещам как ми е било с него, рева постоянно ...
    Ако се е наложило да се разделите,само защото сте от различни училища и различни смени,просто не е трябвало да го правите.А колкото до новото момче,ако имаш чувства към него...се захващай!
    I don't follow rules,I let the rules follow me!

http://www.youtube.com/watch?v=IuiI26ePr-0

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от ThatsMe
    да ще ти се получи забравянето , но ако държиш поне малко на новото момче, не го превръщай в кофа за душевни отпадаци .

Замисли се дали би искала някой да тръгне с теб, само за да забрави друга.. Не, нали? Ако нямаш чувства към момчето - не приемай... Ако имаш - приеми.

И все пак не мисля, че е било правилно да късате заради това.. Може да излизате след като свърши втората смяна.. Събота, неделя? Ако единия завършва по-рано първата смяна, а другия започва по-късно втората, също можете да се виждате между двете смени.

Има ли желание - има и начин! Не е като да ви делят 500км примерно..
    Момиче ^^

Мега фен Аватара на Mi6inka
    се наложи да се разделим, защото сме от различни училища, различни смени и няма да можем да се виждаме

Нда..супер причина за раздяла.Хората в различни градове успяват да запазят връзка, те...

Голям фен Аватара на pofek
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    Нда..супер причина за раздяла.Хората в различни градове успяват да запазят връзка, те...
    Абсолютно!
    I don't follow rules,I let the rules follow me!

http://www.youtube.com/watch?v=IuiI26ePr-0

Супер фен Аватара на gabsit000
    тръгвай с другия... (този който по всячески ти показва че иска да е с теб),но ако мислиш че ще го пренебрегваш и физически и психически,защото не можеш да се отърсиш от другия..по-добре бъди сама докато си изясниш всичко...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Голям фен
    Това , че сте от различни смени и различни училища според мене е МНОГО ТЪПО да скъсате, защото ИМА ЛИ ЖЕЛАНИЕ, ИМА И НАЧИН.
    Хора много , Човеци малко !

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    Цитирай Първоначално написано от rebeccaa
    ИМА ЛИ ЖЕЛАНИЕ, ИМА И НАЧИН.
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

anonymous708973
    Guest
    Свободна ли си? Свободна си.
    Харесваш ли го? Харесваш го.
    Бъди с него.

Супер фен Аватара на elysunny
    с момчето не сте се харесвали достатъчно, било ти него или той теб

Недей да забъркваш и други във вашата история..
    Момчето има чувства към теб, а ти към друг.. Недей да си играеш с чувствата му! Постави се на мястото му..Как би се чувствала ако някой те използва, за да забрави друг?
    Според мен опитай с момчето, с което сте имали нещо общо през лятото.. Когато има любов пречки няма...
    : )

Фен Аватара на ZooB
    Град
    София !!!
    Това , че сте от различни смени и различни училища според мене е МНОГО ТЪПО да скъсате, защото ИМА ЛИ ЖЕЛАНИЕ, ИМА И НАЧИН.

ТИ СИ ЛЮБОВТА
    ТИ СИ ГОРДОСТТА
    В НАШИТЕ СЪРЦА
    ! ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Точно !! Да не говорим , че пак щяхте да можете да се виждате. Или той щеше да отиде в твоето училище за малко , или ти в твоето. Тъпо и безсмислено е да скъсате само заради това.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ако това ви е причината да скъсате,просто нямам думи.Да не сте втори клас?Най-тъпата и безсмислена причина която съм чувал някога.

Иначе в отговор на въпроса ти- клин,клин избива.

Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    се наложи да се разделим, защото сме от различни училища, различни смени и няма да можем да се виждаме

А така... Не виждам какъв е проблем, когато примерно той приключи училище да идва да те изпрати теб на училище и после да се виждате вечерта.
    Момчето явно те е разкарало по други причини, така че хващай новият.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си