.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) 2

Реших да подновя темата защото за жалост замря..АЗ ЛИЧНО ИСКАМ ДО ЛЯТОТО ДА СТАНА ФИДАНКА.кАКТО ПОВЕЧЕТО ОТ СТАРАТА ТЕМА ЗНАЯТ, АЗ СЪМ ВИСОКА 167 И ТЕЖА 77 КГ..трябва да сваля повече от 10 кг за 10 месеца и вярвам, че ще успея, но ми трябва подкрепата ви ! Smile
    .................

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST

Re: Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) 2

Цитирай Първоначално написано от aleks07
    Реших да подновя темата защото за жалост замря..АЗ ЛИЧНО ИСКАМ ДО ЛЯТОТО ДА СТАНА ФИДАНКА.кАКТО ПОВЕЧЕТО ОТ СТАРАТА ТЕМА ЗНАЯТ, АЗ СЪМ ВИСОКА 167 И ТЕЖА 77 КГ..трябва да сваля повече от 10 кг за 10 месеца и вярвам, че ще успея, но ми трябва подкрепата ви ! Smile
    Успех , мацка! И аз съм така - но за на първо време ще се задоволя да сваля и 5 кг и да ги задържа. Лятото вече мина, но не трябва да се отказваме. Ти коя диета ще прилагаш?
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Re: Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) 2

Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Цитирай Първоначално написано от aleks07
    Успех , мацка! И аз съм така - но за на първо време ще се задоволя да сваля и 5 кг и да ги задържа. Лятото вече мина, но не трябва да се отказваме. Ти коя диета ще прилагаш?
    Ами и аз бих се радвала на 5 кг, такам аз свалих близо 10 кг с постоянни диети, най доволна останах от :"Японско чудо"..но много яйца се яде и сег за първо време ще започна с тази 1 ден 2 кисели млека 2%.
    2 ден-1 1/2 зеленчуци варени задушени...без подправки като сол,олио(може само зехтин).
    3ден-5 сварени или печени картофа без подправки отново.
    4ден-5 сварени или печени яйца без подправки.
    5 ден-800 грама бяло месо печено или варено без подправки. и се надявам да има 5 кг резултат после4 мисля пак да започна "Японско чудо" а след това "Скардейл" И сде надявам след всичките трзи диети да съм свалила 15 кг, после ще започна някоя др диета и така докато не состигна до 50 кг..боя се, че от толкова диети цикъла ми спря този месец, но една седмица се поотпуснах и си похапнах и има признаци, че ще ми дойде а ти с какво мьсилиш да запшочнеш?
    .................

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Защо за бога направи такава тема и то с такова заглавие ... имам в предвид това "2" отгоре
    Тази тема се повтаря и не е като същата... онази "оригиналната" е замряла защото хората, които пишат в нея си имат работа като искаш да живне пиши ти ! Баси ужаса
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Голям фен Аватара на Ankh
    "Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"

Град
    Видин
    Аа също ще се присидиня къма вас 1.67 съм висока и тежа 71кг и искам да сваля около 15 килца и мисля да започна със "Скарсдейл"

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    1.Това,че другата тема е на втора страница и не е писано в нея от вчера не означава,че е замряла!
    2.Учебно време е!Хората ходят на училище,на лекции,учат,работят,излиза ,а не киснат само пред компа за да пишат по 100 коментара на ден в дадена тема!
    3.Цени труда на другите!!!Аз и останалите момичета сме се постарали да съберем доста полезна и мотивираща информация и снимков материал в началния пост на темата ни за да я направим приятна за четене и писане.
    4.Защо си мислиш,че след като нямаме време да пишем в другата тема ще имаме време да пишем в тази?!

http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен
    Град
    <3
    Поста над мен.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си