.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Здрасти една фр има проблем за разрешаване ...

Тя не би тръгнала да го разгласява и аз искам да ви помоля за да мислим всички за разрешението му, защото вечно е неква тъжна пък не мога да я гледам така ! Та ето го проблема- тази приятелка в шести клас излизаше с едно момче и неговата компания. Разделили са се по некъв супер глупав начин, обаче сега (от 8-ми клас до 11-ти) тя е влюбена в един негов приятел от тогава който обаче не й говори без причина ! Искам да ги събера на едно място да се разяснят обаче не мога да измисля как! Давайте идеи за некъв пъклен план !!!!!!

Супер фен Аватара на musS
    що си мисля , че е фейк , много филми гледаш ..

Ми аз идвам с проблем ! Ако искаш вярвай ако искаш отговаряй

а ти момче , или момиче си ?

ами пробвай ти да говориш с това момче , ако нея я е срам .. или излезте някой път заедно .. обаче не разбирам , тя направила ли е нещо , че той да не й говори или ..

ми тя доколкото ми каза не .... просто са се разделили с другия и той от тогава не й говори даже здр не казва

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    И тя го харесва 3 години без да са си говорили?
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на ccdesigns
    И ти си над 13 годишна възраст?
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на someonerandom
    Значи ти си 11 клас,приятелката ти и тя?И 11 клас момичее от 3 години харесва някакъв,с който не са си казали 1 дума?

Ако приемем,че има някакъв шанс темата да не е фейк,ще ти кажа директно някой път да питаш момчето защо не и говори(между другото,докато говорите за нещо друго,не да го спреш в коридора и да му го изтърсиш)
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Щом не й говори, значи не е заинтересован от приятелката ти.. ТОВА СА 3 ГОДИНИ, не мислиш ли, че ако той я харесваше до сега щеше да направи нещо?! Не мисля, че ще се получи нещо м/у тях, трябва ти чудо
    Френски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те те питат
    Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...

Мерси за отговорите ! Ха да над 13 съм ! Второ и аз си мисля да говоря с него ! И последно той даже приятелски не си говори с нея камо ли да тръгнат !

Ако бях на негово място и някакво момче дойде и ми каже, че негова приятелка си пада по мене от 3 години, без дори да сме си говорили .. Ще се постресна
    Момиче ^^

хора те преди са били приятели ..... аз ест няма да му изтреса че тя го харесва ще го питам що са се скарали

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си