- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нещо истинско
Истинските мъже не обичат жените.... те умират за тях
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не мислиш ли, че е по-добре да живеят за тях и да им показват любовта си ?![]()
Ще има много самоубийства!Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
![]()
колко мило ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
МОМЧЕ КАРА МОТОР С 210 КМ/Ч И ВОЗИ МОМИЧЕ ОТЗАД.
МОМИЧЕТО:ПО БАВНО,НАМАЛИ!ТОВА Е СТРАШНО!
МОМЧЕТО:НЕ ТОВА Е ВЕСЕЛО!
МОМИЧЕТО:НАПРОТИВ НАМАЛИИ!
МОМЧЕТО:ОК КАЖИ ЧЕ МЕ ОБИЧАШ!!!
МОМИЧЕТО:ДОБРЕ ОБИЧАМТЕ,СЕГА НАМАЛИ!
МОМЧЕТО:СЕГА МЕ ПРЕГЪРНИ СИЛНО...!(МОМИЧЕТО ПРЕГРЪЩА МОМЧЕТО)
МОМЧЕТО:СЕГА МОЖЕШ ДА ВЗЕМЕШ КАСКАТА ОТ ГЛАВАТА МИ И ДА СИ Я СЛОЖИШ!(МОМИЧЕТО СЛАГА КАСКАТА)
НА ДРУГИЯ ДЕН ВЪВ ВЕСТНИЦИТЕ ПИШЕ:МОТОР КАТАСТРОФИРА,БЛЪСКАЙКИ СЕ В КАМЕННА СТЕНА!В ТОЗИ МОМЕНТ НА МОТОРА СА БИЛИ 2МА ДУШИ И САМО ЕДИН ОЦЕЛЯ...МОМЧЕТО НА ПОЛОВИНАТА ПЪТ РАЗБИРА ЧЕ СПИРАЧКИТЕ НЕ РАБОТЯТ..НО НЕ КАЗВА НА МОМИЧЕТО,А ГО МОЛИ ДА МУ КАЖЕ ЧЕ ГО ОБИЧА,ДА ГО ПРЕГЪРНЕ ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ,СЪЩО И ДА ВЗЕМЕ КАСКАТА..ЗА ДА ОСТАНЕ ЖИВА,КОЕТО ЗА МОМЧЕТО ОЗНАЧАВА СМЪРТ!
Сори за капса.
Хайде стига с тези простотии, може ли ? Имам чувството, че никой не чете съдържанието, а само последния ред: Изпрати това на N-брой хора, ако не това ще се случи утре с теб. Хайде мислете малко преди да публикувате тези спам съобщения.Първоначално написано от Cvetii95
На базата на това, което чета в интернет и на което ставам свидетел, мога спокойно да кажа, че и да го четете, и да не го четете, и да го пратите на 100 човека, и да не го пратите, въобще да го правите каквото си искате това съобщения няма да ви се случи нищо... освен това няма гаранция дали не е художествена измислица (каквито са 100% от тези съобщения). Също така я се замислете малко: 210 км/ч и той ще има техническото време да и се обяснява в любов, а тя ще е без каска и ей така ще се вози... въобще все едно карат балканче с 20 км/ч и се обясняват в любов... наистина някой е лъгал, но чак се е престарал.
По-добре не им вярвайте и недейте да генерирате спам за наивни души.
^ Ох... а малко въображение?
Да, историята може да не е 1000% вярна, но то и поговорките не са. И легендите не са. Но имат някакво послание, нали? В случая не е важно дали съществуват Петка и Гошко, важен е смисъла. А именно, че когато наистина обичаш, си склонен на саможертва само, защото не можеш да си представиш да бъдеш без този човек.
ПП. Тази история съм я виждала отдавна и не е за разпращане или пък спам. Просто историйка.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^^
Ок... аз не съм против лъжите от подобен род, но за разлика от легендите и поговорките, където се лъже умерено и с мярка, тук в този случай си личи най-наглото и възможно "лъжене" и проява на неуважение към четящият от неизвестен автор.
Ама щом казваш... хайде да ревем, горките хора, каква саможертва само...
точно история тип "нероден Петко"
Що направо не нахраниш и Шекспир? И той пише трагедии. Различните истории се пишат с различна цел. Както комедията се очаква да те разсмее, така тъжните истории натъжават. Тази беше от вторите. И като се замислиш не е безсмислена. Просто е написана така, че да затрогне.Първоначално написано от Lucho
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Да и той й обяснява колко е забавно, като знае, че ще умре... И с една каска се спасяваш от смърт при катастрофа с каменна стена. И журналистите знаят точно какъв диалог са водили.Първоначално написано от Sh@d0w
Това ли ви е представата за романтика? Някой да умре? Хахаха!
Да и той й обяснява колко е забавно, като знае, че ще умре... И с една каска се спасяваш от смърт при катастрофа с каменна стена. И журналистите знаят точно какъв диалог са водили.Първоначално написано от Sh@d0w
Това ли ви е представата за романтика? Някой да умре? Хахаха!
Аз пък за тази историйка ще кажа само и единствено, че съм я чел толкова много пъти, и на български, и на английски, че като я погледна ми се гади вече xD Иначе да, явно е измислена, вероятно от някой/някоя ваша набор/ка... Тъй като идеята е ясна, плоска е, и е лесна за разбиране. Точно такава, каквато трябва да е , за да се усвои от масите. Така че не се оплаквайте от нея... тя е такава заради вас ! ( и мен, разбира се, заради всички, само защото сме част от хората като едно голямо щастливо тъпо семейство ). Много сложно го казах , нали ? Пу, да му се не види !
Много сложни термини, бе колега, като научен материял го докара...Първоначално написано от IncendiaSanctus
![]()
Хаха цитата просто е в духа на темата,затова намерих за уместно да го постна.
Какво спорите дали е истинско или не,важен е смисъла накрая фейспалм.
Whatevar ако ви се спори на тема заслужава ли си да умреш,когато обичаш,спорете върху "Ромео и Жулиета" от Шекспир.Ако някой от вас въобще го е чел де,не ми се вярва.
а са можели да обикалят докато им свърши горивото и и двамата да се спасят !...Първоначално написано от LambOfGod
![]()
![]()
![]()
Ваша, ваша, накрая стана и "наша", защото в крайна сметка "всички сме от едно голямо тъпо семейство". Sure, you bet.Първоначално написано от IncendiaSanctus
Как изобщо можеш да сравняваш произведение на У. Шекспир с писание от неизвестен автор, което освен, че е логически несвързано, на всичкото отгоре е и лишено от смисъл. Пак казвам, не ме е яд и не ме интересува, че има хора без работа, които се занимават по цял ден с генерирането на спам и лъженето на наивни души по форумите, но като лъжат, поне да е като хората.Първоначално написано от SisiStrange
За любителите на подобни глупости заповядайте и приятно четене:
Не препоръчвам изпълнението на стъпката в последното изречение. Това е просто цитат. Аз препоръчвам след прочитането на цитираният пасаж, ако реално можете да мислите и не сте на принципа Copy+Paste отидете и му кажете на този човек, че го обичате силно. А не генерирайте спам.Тя:
- Днес е сърдечната ми операция.. Страх ме е! .. Той: - Всичко ще е
наред, мила... Тя: - Влизам в операционната, скъпи.. обичам те! .. Той
гледа настрани.. и.. започва да плаче.. ;((( ... .... Момичето вече е с
присадено сърце.. ... ... ... ... ... ... ... Излиза от операционната и
...
започва да го търси.. Тя: - Къде е той ? .. Майка й: - Не ти ли казаха?
Tой ти даде сърцето си.. Ако и Вие обичате някого толкова силно,
споделете това във вашия профил..
Не е като нали да пуснеш газта и всичко да приключи, ама нали трябва "романтика" да имаПървоначално написано от tomboy
![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Lucho, къде точно в поста на Sh@d0w видя: "Изпратете това на еди колко си човека?" Или "Сложете си го в профила"? Щото аз не забелязах нещо такова.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Тоя "цитат" е доста стар и изтъркан, и най вече тъпКакто каза онзи по-горе... вместо да отпусне газта, трябва да има романтика
Още първия път като го видях ми стана супер смешно, не знам оО
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Хех, ако се гледа буквално си е тъп цитата(връщаш на първа и намаляш до 40-50 км/ч).Трябва да се чете между редовете бе хора.Това със саможертвата е глупаво- винаги има начин да се спасят всички.Плюс това всички казват, че биха се жертвали за половинките си, ама когато им опре ножа в гърлото 99% от тях биха "дарили" доброволно приятеля/ката си за да отърват кожата.
ПС:Сега повечето ще вземете да ме нареждате и как сте в състояние да умрете вместо да живеете без нея/го.