.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Цитирай Първоначално написано от Bozichko
    Цитирай Първоначално написано от tomboy
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    МОМЧЕ КАРА МОТОР С 210 КМ/Ч И ВОЗИ МОМИЧЕ ОТЗАД.

МОМИЧЕТО:ПО БАВНО,НАМАЛИ!ТОВА Е СТРАШНО!
    МОМЧЕТО:НЕ ТОВА Е ВЕСЕЛО!
    МОМИЧЕТО:НАПРОТИВ НАМАЛИИ!
    МОМЧЕТО:ОК КАЖИ ЧЕ МЕ ОБИЧАШ!!!
    МОМИЧЕТО:ДОБРЕ ОБИЧАМТЕ,СЕГА НАМАЛИ!
    МОМЧЕТО:СЕГА МЕ ПРЕГЪРНИ СИЛНО...!(МОМИЧЕТО ПРЕГРЪЩА МОМЧЕТО)
    МОМЧЕТО:СЕГА МОЖЕШ ДА ВЗЕМЕШ КАСКАТА ОТ ГЛАВАТА МИ И ДА СИ Я СЛОЖИШ!(МОМИЧЕТО СЛАГА КАСКАТА)

НА ДРУГИЯ ДЕН ВЪВ ВЕСТНИЦИТЕ ПИШЕ:МОТОР КАТАСТРОФИРА,БЛЪСКАЙКИ СЕ В КАМЕННА СТЕНА!В ТОЗИ МОМЕНТ НА МОТОРА СА БИЛИ 2МА ДУШИ И САМО ЕДИН ОЦЕЛЯ...МОМЧЕТО НА ПОЛОВИНАТА ПЪТ РАЗБИРА ЧЕ СПИРАЧКИТЕ НЕ РАБОТЯТ..НО НЕ КАЗВА НА МОМИЧЕТО,А ГО МОЛИ ДА МУ КАЖЕ ЧЕ ГО ОБИЧА,ДА ГО ПРЕГЪРНЕ ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ,СЪЩО И ДА ВЗЕМЕ КАСКАТА..ЗА ДА ОСТАНЕ ЖИВА,КОЕТО ЗА МОМЧЕТО ОЗНАЧАВА СМЪРТ!

Сори за капса.
    Да и той й обяснява колко е забавно, като знае, че ще умре... И с една каска се спасяваш от смърт при катастрофа с каменна стена. И журналистите знаят точно какъв диалог са водили.
    Това ли ви е представата за романтика? Някой да умре? Хахаха!
    а са можели да обикалят докато им свърши горивото и и двамата да се спасят !...
    Не е като нали да пуснеш газта и всичко да приключи, ама нали трябва "романтика" да има
    е да и все-пак според мен щеше дса е по-добре да обикалят , да останат живи и да си се обичат колкото си щат!...

Хаха цитата просто е в духа на темата,затова намерих за уместно да го постна.

Какво спорите дали е истинско или не,важен е смисъла накрая фейспалм.

Whatevar ако ви се спори на тема заслужава ли си да умреш,когато обичаш,спорете върху "Ромео и Жулиета" от Шекспир.Ако някой от вас въобще го е чел де,не ми се вярва.

Явно ти не си го чел, защото в "Ромео и Жулиета" смъртта е инцидентна и е недуразумение.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Хаха цитата просто е в духа на темата,затова намерих за уместно да го постна.

Какво спорите дали е истинско или не,важен е смисъла накрая фейспалм.

Whatevar ако ви се спори на тема заслужава ли си да умреш,когато обичаш,спорете върху "Ромео и Жулиета" от Шекспир.Ако някой от вас въобще го е чел де,не ми се вярва.

Явно ти не си го чел, защото в "Ромео и Жулиета" смъртта е инцидентна и е недуразумение.
    Недоразумение или не,идеята е същата.Ромео мисли че Жулиета е мъртва.Не може да си представи свят без който да живее в нея,затова решава да погълне отрова.И когато го прави,тя се събужда.Когато и казва че умира,реакцията при нея е същата.И тя не може да живее без него,затова умира заедно с него.

Явно не си схванала въпроса,задедн от темата-заслужава ли си да умреш за любимия и има ли толкова силна любов,заради която си заслужава.

Именно това показва Шекспир,с това малко "недоразумение"-дали наистина и двамата са готови да живеят в свят без другия.И отговорът е ясен и двамата умират за любовта си.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитата не е създаден за литературен анализ, а за да се изрази по някакъв начин саможертвата в името на любимия. Не знам защо всички сте се захванали за него.

Тузарче, помъдрял ли си, майна, или така ми се струва?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Цитата не е създаден за литературен анализ, а за да се изрази по някакъв начин саможертвата в името на любимия. Не знам защо всички сте се захванали за него.

Тузарче, помъдрял ли си, майна, или така ми се струва?
    и по красив съм станал
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Варненска чайка
    Ехеее, 2 месеца ме нямаше и какви метаморфози си претърпял.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    добре ми се отразява студентския живот
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Варненска чайка
    Това да се чува.

Hilary_

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    така,Васко ..така
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си