- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нещо истинско
е да и все-пак според мен щеше дса е по-добре да обикалят , да останат живи и да си се обичат колкото си щат!...Първоначално написано от Bozichko
![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
Явно ти не си го чел, защото в "Ромео и Жулиета" смъртта е инцидентна и е недуразумение.
Недоразумение или не,идеята е същата.Ромео мисли че Жулиета е мъртва.Не може да си представи свят без който да живее в нея,затова решава да погълне отрова.И когато го прави,тя се събужда.Когато и казва че умира,реакцията при нея е същата.И тя не може да живее без него,затова умира заедно с него.Първоначално написано от LambOfGod
Явно не си схванала въпроса,задедн от темата-заслужава ли си да умреш за любимия и има ли толкова силна любов,заради която си заслужава.
Именно това показва Шекспир,с това малко "недоразумение"-дали наистина и двамата са готови да живеят в свят без другия.И отговорът е ясен и двамата умират за любовта си.
Цитата не е създаден за литературен анализ, а за да се изрази по някакъв начин саможертвата в името на любимия. Не знам защо всички сте се захванали за него.
Тузарче, помъдрял ли си, майна, или така ми се струва?![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
и по красив съм станалПървоначално написано от Priceless
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ехеее, 2 месеца ме нямаше и какви метаморфози си претърпял.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
добре ми се отразява студентския живот
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Това да се чува.
Hilary_![]()
така,Васко ..така
Hostis Honori Invidia