- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- разкодирване
Проблема ми е следния.Днес си взех нов телефон Sonny Ericsson Xperia X8.Взех го от магазин на handy,без договор понеже имам карта и не ми трябва друга.Обаче по късно разбрах,че телефона не може да работи с други карти освен на мтел.Ясно е,че трябва да го дам да го разкодират.Но това ще повлияе ли на някои от екстрите на телефона, т.е ще работи ли пак правилно
МоетО момЧе завИнагИ си ОСтаВа в моЕто съРце. Обичам те бебе !!!
Ако го дадеш в Мтел ще ти вземат към 60лв и ще работи правилно, но ако го дадеш другаде ( 10-15лв) ше ти вземат частите и ще ти сложат китайски или стари, а и освен това гаранцията повече няма да му важи![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
За разкодирането не мога да ти помогна, но можеш ли да ми кажеш за колко пари взе телефона без договор?
АХАХАХАХАХАХ. Боже, свещена простотия! Вярваш ли си наистина? Въобще знаеш ли как се "разкодира" телефон. АХАХХААХАХАХАХАХАХ.Първоначално написано от BqlaLiniq
С това става http://www.izgodnobg.com/ceni/157977-TURBO-SIM.php
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
И пак е 50лв... И досега не съм виждала ТУРБО СИМ по карите..а и освен това има хора, които разкодират телефона за 10лв, как купуват ТУРБО СИМПървоначално написано от autista88
![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
А ти четеш ли какво пише?
"и се запазва пълната гаранция на телефона", с другият метод дали се запазва?
По-добре на кафево отколкото социално слаб!