Съвети незнам дали ще помогнат, но трябва да се държите ако вярвате в тази връзка, мойта връзка е от растояние, 9 месеца сме заедно, преди това си писахме година, година и половина.. Сега се местя да живея в нейния град до няколко дена. През тази година и половина в която с писахме, станахме много добри приятели (може да се каже най-добри) имахме много разправии и проблеми, след като тръгнахме в началото беше добре, след това започнаха караниците, и още милион глупости, имаше дълги моменти в които няма какво да си кажем, аз съм се сърдил, тя се е сърдила... Абе просто това са периоди във връзката си ги има (има връзки в които липсва разбира се) всички са индивидуални, някои се карат постоянно, други пак са супер разбрани (всичко е наред или заради това, че не се карат смятам връзката си за безинтересна и прочие..). Аз например, търсих да предлагам какво ли не.. Коментирахме музика, давахме си песни (въпреки, че в повечето случаи тя не харесваше това което на мен ми допада.. малко ми беше кофти от това, но не беше кой знае какво... търсил съм песни които биха и допаднали на нея и горе доло на мен) Търсил съм и предлагал филми в замунда, играели сме игри (ЦС, РПГ игри, пиша в този форум защото тя пише

, абе КВОТО се сетя) Стихотворения съм писал, рисувал съм картини за нея, имаме ФЕЙСБУК страничка за ФРАЗИ и какво ли не, всичко ми е интресно когато го правя с нея. Естествено и аз си имам вкусове, не винаги се съгласявам (понякога просто неискам). Трябва да обсъждате и важни неща за връзката ви, тя как вижда нещата, ти да споделяш с нея ти как ги виждаш (ДА НЕ СЕ УТРЕПВАТЕ много ясно, има спорове в които и двамата не се разбирате, обаче говорето заедно и обсъждайте, това че е добре да се опитвате да стигате до общо заключение (понякога). Както казах всеки е индивудален, и може за ваща връзка това, което писах до сега да не помогне, НО не ви пречи да опитате или да намерите свой начин ! това е от мен.
ПС : Имам повече правописни и препинателни грешки от колкото написани думи, но все пак би трябвало да си ме разбрал