- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Магията на погледа
+...9 ? Май дотам стигнаха.Първоначално написано от t1nk3rb3ll
Мерси за поста - ако не беше той щях да пропусна четенето ,тъй като ми се стори твърде дълго.
Браво на момчето - на 18 явно е установил доста неща ,които убягват на плюещите жлъч в темата.
10.
Оценявам труда ти , но пък наистина и на мене ми е някак ..... супер лигаво.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Натрупването на безброй прилагателни и сравнения не прави текста по-дълбок, нито чувството по-мощно и въздействащо. Вместо това дразни и създава атмосфера на преувеличеност, натруфеност, помпозност, съответно - изкуственост.
Досадно е да четеш толкова натруфен текст - има и други начини да "налееш" интензитет в текста ти и да предадеш емоциите си, без да отегчаваш.
Дори не прочетох докрай - толкова трудно се чете този текст!
Отделно това мазнене и превъзнасяне на жените винаги ми е напомняло на евтините Ромеовци, които мислят, че жалкият похват да показват възхита пред нежния пол (и да му лижат токчетата) ще им свърши някаква работа.
Не злобея, просто лично на мен мъжете, които мислят че комплиментите и подмазването към жените са им най-силното оръжие, са ми смешни.
11
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Мога само да те поздравя, че си успял да уловиш това, неописуемото.
Повечето тук те оплюха просто защото начинът им на мислене е различен и трудно биха стъпили на твоята основа. Нищо лошо няма в това; не всеки ще може да отсее полезното за себе си от това.
Нямам нищо против текста, но на мен си ми е лигаво.. на теб неПървоначално написано от Lelouch
всеки има различно мнение, никой не е започнал да го напада, просто казва, че не му допада! Ако той се засяга от всеки коментар ще е тъпо,защото (както казах) всеки има различно мнение
![]()
Френски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те те питат
Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...
Текста е добре написан брат, но малко си го преукрасил.
И си пропуснал да напишеш как си си набил една бърза кат си се прибрал.Домашна работа: "Как мастурбирах след визуален контакт" (Есе) Аз казвам че не можеш да го напишеш пак така украсено.
![]()
Аз давам половин глас!![]()
+10,5
"If you look like an idiot it's probably punk."
Вие сериозно ли искате да има повече такива мъже? Обзалагам се, че повечето от вас си нямат на идея какво е да бъдеш с такъв мъж. Това не е връзка, не е живот. В такива моменти ти идва да го препсуваш и да започнеш да дишаш, защото реално той не те оставя да го правиш.
Плюс това самият текст наистина прилича повече на измислица, отколкото на реална идея за флирт. А и толкова много прилагателни само отегчават. Най-хубаво е да казваш много неща с малко думи, а не едно и също нещо с 1000.
Вземи се премести в лично творчество.
Малко си поправи мирогледа и всичко може да е наред.
Дванадесет.