Здравеите... начи от скоро ходя с едно момиче и наи накрая взе че ми пусна
обаче правихме го правихме каквото беше и накрая тя искаше да сварша на коремчето и и след като сварших почнахме да се целуваме пак нали и тя ми каза че ми миришела спермата на гадно на нещо като белина на какво се далжи това немога да си обясня хора помогнете плсс как мога да променя тази миризма бахти...
![]()
Спермата си има специфичен мирис. Тва да не ти е ароматизатор, че да го сменяш? Като не и харесва, да не я мирише!
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Пий 100% сокчета!![]()
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
има ли ефект от тези сокове и нз за кои точно говориш има натурални сокове 100% ама за 2 3 лв кво му е 100% - ното пална боза са тия сокове нз кажете нещо др няква храна или нз някои които е пробвал...нз
Според мен всеки организъм си е различен и има различни вкусове. То зависи от целия ти начин на живот, не само от сокчета. Предполагам, че ако започнеш да се храниш здравословно, би могло да повлияе.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
дам може и да си права но нз ям мн сладко по принцип пия газирано сашо много ама е кофти мн за приятелката ми на теб няма ли да ти е кофти ако си с някои като мен SisiStrange
Не знам, не ми се е случвало.Първоначално написано от VANBASTEN
И честно казано, мисля, че приятелката ти преиграва и положението не е чак пък толкова лошо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
като белина не мога да си го обясня ...знам аз и казах ноо тя си е такава де да беше като теб... SisiStrange![]()
![]()
Кротни се, Ромео, имаш си приятелка.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Първоначално написано от Extremescream
+
+1Първоначално написано от Extremescream
А и накрая шадол ( Shadow ) ще се ядоса, че му искаш мадамата и току виж си го отнесъл![]()
Ма точно ти го казаха "Ромео"![]()
Иначе пробвай да ядеш ананас, чувала съм че оправя нещата.![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
А на теб мирише ли ти ?
Първоначално написано от antifashionshit
Мечтите са безплатни.Първоначално написано от VANBASTEN
Момиче като нея,трудно ще намериш някъде.
+1Първоначално написано от Bozichko
ахахх говорех като характер знам че прозвуча по др начин ...иначе за ананаса 6те пробвам ама едва ли ....еи и вище как се гаврите с мен Ромео в кавички благодаря ви мн за съчуствието и расбирането по добре че не мирише на рибка
Различните храни променят вкуса, но изключително малко, а мириса си остава ЕДИН И СЪЩ ЗА ВСЕКИ ЗДРАВ ЧОВЕК (поне човешкото обоняние, не може да усети разликата, която е реално много малка). Миришело и на белина, следващия път я прати да мие банята с белина да разбере разликата....
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Като не и харесва, да не я мирише.
awerw♥
Not sure trolling or just stupid.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
да то не е чак толкова силна миризма но се усеща а като се зарибявахме ми расправяше че убичала да галта а на мен не искаше шото се погнуся ....ше гледам да наблягам повече на плодовете да видим кво ще стане![]()
Сори пич, ама ти си дебил. Хем тя да гълта, хем теб те е гнус, аре да си малко твърде нагъл, а ? Да те е гнус от собствения себе си, доста жалко!Първоначално написано от VANBASTEN
Like Jesus
не барзаи да обиждаш еи бозии4ко гнус ме е от себе си ? ти маи не четеш правилно кога сам казал че ме е гнус от себе си казах / че тя се погнуся от спермата ми и за това не искаше да я гълта...
От храната е.Яж шоколад.