.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Тема: Хелп

Супер фен Аватара на cookie_master
    Не вярвам да е чак толкова лоша миризмата.
    П.П:По-неграмотно не можеш ли да пишеш?
    МОМИЧЕ!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от VANBASTEN
    не барзаи да обиждаш еи бозии4ко гнус ме е от себе си ? ти маи не четеш правилно кога сам казал че ме е гнус от себе си казах / че тя се погнуся от спермата ми и за това не искаше да я гълта...
    Как ще четем правилно, като пишеш като първокласник?!

Град
    Софийските потайности
    да то не е чак толкова силна миризма но се усеща а като се зарибявахме ми расправяше че убичала да галта а на мен не искаше шото се погнуся ....ше гледам да наблягам повече на плодовете да видим кво ще стане
    Как да го разбирам това? Я вземи пиши малко по-разбираемо, пишката ти става, а едно изречение не можеш да напишеш като хората.. После не бързай да обиждаш, такива дебили като тебе не заслужават да получат каквито и да било отговори!
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    Not sure trolling or just stupid.
    +1
    Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса ! ! !

Убичала, често ли.?! Научете се да пишете нормално, после искайте съвети, другите няма да ги коментирам, тази беше просто велика!............

Град
    Софийските потайности
    Цитирай Първоначално написано от MedSestrata
    Убичала, често ли.?! Научете се на пишете нормално, после искайте съвети.............
    Ко речи?
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

ее сори де не ме нападаите така сякаш съм малумник ... знам че пиша такаде ама аиде хаха все пак ако не сам ви ядосал мн чакам съвети сори още веднъж

ее сори де не ме нападаите така сякаш съм малумник ... знам че пиша такаде ама аиде хаха все пак ако не сам ви ядосал мн чакам съвети сори още веднъж
    Неможе да си промениш миризмата и/или вкуса нито със сок,шоколад или ракия..
    Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса ! ! !

Супер фен Аватара на Me4encety
    Но си струва да опиташ с ракията,Ромео.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

ракията си я пия не ми е проблем почнахте да се базикате само а аз ви говоря сериозно няма проблем мерси на всички

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Мирише гадно спермата ти?!Тя ягодово ухание ли очаква,ебъхти овцата...това са секрети,нормално е да не са от най-приятните за мирисане...
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

дамм мн ми е кофти човек нз какво да направя а и никои не ми помага тук само се базикат поне някои да каже които е имал този проблем...

Миришела му спермата абе ейй ;дд незнам бате ама тая си е направила гавра с тебе глупак си брато .. начии кви сокчета :Д:Д тоя мани го другия път и се изпразни в устата и кажи да си запуши носа на Кур*ата дето ти го е казала
    България над ВСИЧКО

Град
    Софийските потайности
    дамм мн ми е кофти човек нз какво да направя а и никои не ми помага тук само се базикат поне някои да каже които е имал този проблем...
    Писането ти в никакъв случай не идва от "търсенето" на буквите, ти просто си идиот! Обяснихме ти милион пъти, ЧЕ НА СПЕРМАТА МИРИЗМАТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ

Разни ястия променят вкуса, частично, НО МИРИЗМАТА СИ ОСТАВА.

Колко пъти да ти се каже?
    Like Jesus

пич ... на всички спермата ни мирише гадно ... не се коткай

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    мацката те е лъгала, че обича да гълта...и сега си търси причина да си го спести, защото или мрази, или не го е правила никога....просто е по-лесно да глътнеш нещо за 5 секунди и да е минало, миризмата не се усеща....
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от Bozichko
    Убичала, често ли.?! Научете се на пишете нормално, после искайте съвети.............
    Ко речи?
    Така наречената тайпинг мистейк, бейби

Град
    Софийските потайности
    Ко речи?
    Недей ми вика бейби, че медицинските сестри ме плашат Нищо лично, просто имам лоши спомени и ся като ми каза бейби и ме връхлетяха ужасии
    Like Jesus

Ко речи?
    Недей ми вика бейби, че медицинските сестри ме плашат Нищо лично, просто имам лоши спомени и ся като ми каза бейби и ме връхлетяха ужасии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си