Не вярвам да е чак толкова лоша миризмата.
П.П:По-неграмотно не можеш ли да пишеш?![]()
МОМИЧЕ!
Как ще четем правилно, като пишеш като първокласник?!Първоначално написано от VANBASTEN
![]()
Как да го разбирам това? Я вземи пиши малко по-разбираемо, пишката ти става, а едно изречение не можеш да напишеш като хората.. После не бързай да обиждаш, такива дебили като тебе не заслужават да получат каквито и да било отговори!Първоначално написано от VANBASTEN
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
+1Първоначално написано от ccdesigns
![]()
![]()
Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса ! ! !
Убичала, често ли.?! Научете се да пишете нормално, после искайте съвети, другите няма да ги коментирам, тази беше просто велика!............![]()
Ко речи?Първоначално написано от MedSestrata
![]()
![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
ее сори де не ме нападаите така сякаш съм малумник ... знам че пиша такаде ама аиде хахавсе пак ако не сам ви ядосал мн чакам съвети сори още веднъж
![]()
Неможе да си промениш миризмата и/или вкуса нито със сок,шоколад или ракия..Първоначално написано от VANBASTEN
![]()
Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса ! ! !
ракията си я пия не ми е проблем почнахте да се базикате само а аз ви говоря сериозно няма проблем мерси на всички
Мирише гадно спермата ти?!Тя ягодово ухание ли очаква,ебъхти овцата...това са секрети,нормално е да не са от най-приятните за мирисане...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
дамм мн ми е кофти човек нз какво да направя а и никои не ми помага тук само се базикат поне някои да каже които е имал този проблем...![]()
Миришела му спермата абе ейй ;дд незнам бате ама тая си е направила гавра с тебеглупак си брато .. начии кви сокчета :Д:Д тоя мани го другия път и се изпразни в устата и кажи да си запуши носа на Кур*ата дето ти го е казала
България над ВСИЧКО
Писането ти в никакъв случай не идва от "търсенето" на буквите, ти просто си идиот! Обяснихме ти милион пъти, ЧЕ НА СПЕРМАТА МИРИЗМАТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИПървоначално написано от VANBASTEN
Разни ястия променят вкуса, частично, НО МИРИЗМАТА СИ ОСТАВА.
Колко пъти да ти се каже?
Like Jesus
мацката те е лъгала, че обича да гълта...и сега си търси причина да си го спести, защото или мрази, или не го е правила никога....просто е по-лесно да глътнеш нещо за 5 секунди и да е минало, миризмата не се усеща....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Така наречената тайпинг мистейк, бейбиПървоначално написано от Bozichko
![]()
Недей ми вика бейби, че медицинските сестри ме плашатПървоначално написано от MedSestrata
Нищо лично, просто имам лоши спомени и ся като ми каза бейби и ме връхлетяха ужасии
![]()
Like Jesus