- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпрос към другите трениращи ММА.
Ами искам да попитам вие повече на граплинга или настрайкинга наблягате ? Защото нас ни пускат само 2-3 минути бой сянка и накрая по 1 спарингче лекичко,през повечето време показват хватки и т.н.На мен като цяло страйкинга ми е по-слаб,щото нямам почти никакъв опит-тръгна да замахвам,ония ми вкара 1 бърз прав...Та се чудя дали да не посетя 2-3 тренировки по бокс/кик бокс,колкото малко да се науча да си държа добре гарда и да преценявам разстоянието,кво мислите ?
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
а защо не питаш треньора си какво е по-дорбе за тебе ние боб ли да хвърляме?
В началото е добре да играеш отделно кик бокс и граплинг първата година и от време на време да комбинираш
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
всеки клуб си има някакво виждане за ММА,в някои се набляга на страйка,в други на граплинга..това зависи от стратегията на треньора,не забравяйте че ММА е спорт,който има за цел да подготви състезатели които побеждават,това не е уличенбой..ако в клубът ти се набляга на граплинга,а ти искаш да имаш и по добра страйк подготовка-отиваш допълнително на бокс/кикбокс/муайтай.но не няколко пъти ,а поне веднъж седмично...
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
С 2-3 тренировки няма да успееш да се научиш да пазиш гард или дистанция.. това не се учи,а става навик в боя,ако питаш мен си избързал с ММА![]()